Enter Sandbox – suksess i sandkassen > Audi Norge

Velkommen til Audi sitt magasin

  • Audi_Sandbox_Toppbilde_audi_1.jpg
Audi_Sandbox_Toppbilde_audi_1.jpg

Enter Sandbox– suksess i sandkassen

Barndommens sandkasse med lekebiler og spader, er blitt høyteknologi og internasjonal reklamesuksess.

Audi_Sandbox_Top_Header_s.jpg

Gjennom innovasjon og kreativitet har Audi skapt et av årets mest spektakulære reklamekonsept: Lag din egen bilbane i sandkassen, sett deg bak rattet i et spesialkonstruert «førersete», ta på deg VR-briller og – klar, ferdig, gå – «kjør» en ny Audi Q5 rundt på din egen bane. Så enkel og så vanskelig er Audis prisbelønnede Enter Sandbox. Konseptet ble unnfanget av Audi Norge i samarbeid med POL, og har i løpet av året høstet over 20 priser over hele verden, inkludert den svært høythengende Gulløven i Cannes.

– Vi var spente på mottakelsen, da vi lanserte sandkassen vår mot slutten av februar i 2017. Men da vi nesten umiddelbart etter lansering fanget opp presseomtale i Australia og Sør-Afrika forstod vi at dette virkelig kunne få luft under vingene, sier Tommy Bækkevold Jensen, markedssjef for Audi Norge. Han er selvfølgelig strålende fornøyd med alle prisene Enter Sandbox har oppnådd etter lanseringen, og ikke minst den massive positive responsen fra publikum over hele verden.

Gjennom hele 2017 har Audi Norges virtual reality-prosjekt fått medieomtale i blant annet Storbritannia, Australia, USA, Tyskland, Sør-Korea, Russland, Frankrike, Spania og Canada, i tillegg til en rekke andre land. På sosiale medier har filmer om VR-opplevelsen blitt spredt i alle verdenshjørner og da tyske Deutsche Welle delte filmene fikk de raskt fire millioner visninger og nærmere 50 000 delinger på Facebook

– Vi jobbet lenge med verdensledende kompetanse for å oppfylle drømmen om en slik sandkasse. Da er det ekstra moro at det som opprinnelig var en norsk idé har fått så mye annerkjennelse også utenfor landegrensene. Det ser vi blant annet på all den internasjonale trafikken på audi.no/sandbox, sier Bækkevold Jensen.

Enter Sandbox viser at innovasjon og teknologi ligger i Audis DNA, og i tillegg får vi lov til å leke litt.

Ønsker du å bestille prøvekjøring?