Stories of Progress | Audi Norge
Audi RS e-tron GT i vindtunnel

Teknologi

Forspranget ligger i teknikken. Ved hjelp av avansert teknologi og evne til å tenke utenfor boksen skaper vi fascinerende biler og nye løsninger. Finn ut mer om hvorfor innovasjon er nøkkelen til suksess.

Kupeen i konseptbilen Audi grandsphere

Fremtiden

Audi utformer innovative visjoner og konsepter for fremtiden. Merkets konseptbiler* er håndfaste eksempler på dette. Disse historiene gir en forsmak på fremtiden.

César Muntada bak lysprojeksjon

Design

Den innvendige og utvendige utformingen er en perfekt kombinasjon av det funksjonelle og det estetiske. Audi skaper ikke bare spennende design, men også rom for opplevelser. Her ser du hvordan fremtiden utformes.

Sollys som skinner mellom fingrene på en hånd

Bærekraft

Audi har alltid fokus på bærekraft. Les om hvordan Audi bidrar til mer miljøvennlige biler og retter fokus mot bærekraft i samfunnet generelt.

Utstillingsrom hos samleren Christian Boros

Livsstil

Når man tøyer grenser og våger noe nytt, blir resultatet noe helt utenom det vanlige. Her kan du lese mer om hva som driver idrettsutøvere, kunstnere og musikere.

Audi RS Q e-tron kjører over en sanddyne

Audi Sport

Fra Neuburg an der Donau til ørkenen i Saudi-Arabia, fra legendariske racerbaner til eksotiske rallyløyper, fra quattro til e-tron – opplev fascinerende motorsport* med Audi Sport.

Vil du følge med på fremskrittene?