Stories of Progress | Audi Norge

Stories of Progress

Audi ser muligheter der andre ser begrensninger. Slik former vi fremtidens mobilitet gjennom å tenke nytt og bidra til fremskritt. Les mer om hvordan Audi er en pådriver innen teknologi, design, bærekraft og livsstil. Bli inspirert av våre historier om fremskritt – Stories of Progress.

Audi RS e-tron GT i vindtunnel

Teknologi

Forspranget ligger i teknikken. Ved hjelp av avansert teknologi og evne til å tenke utenfor boksen skaper vi fascinerende biler og nye løsninger. Finn ut mer om hvorfor innovasjon er nøkkelen til suksess.

Kupeen i konseptbilen Audi grandsphere

Fremtiden

Audi utformer innovative visjoner og konsepter for fremtiden. Merkets konseptbiler* er håndfaste eksempler på dette. Disse historiene gir en forsmak på fremtiden.

César Muntada bak lysprojeksjon

Design

Den innvendige og utvendige utformingen er en perfekt kombinasjon av det funksjonelle og det estetiske. Audi skaper ikke bare spennende design, men også rom for opplevelser. Her ser du hvordan fremtiden utformes.

Sollys som skinner mellom fingrene på en hånd

Bærekraft

Audi har alltid fokus på bærekraft. Les om hvordan Audi bidrar til mer miljøvennlige biler og retter fokus mot bærekraft i samfunnet generelt.

Utstillingsrom hos samleren Christian Boros

Livsstil

Når man tøyer grenser og våger noe nytt, blir resultatet noe helt utenom det vanlige. Her kan du lese mer om hva som driver idrettsutøvere, kunstnere og musikere.

Audi RS Q e-tron kjører over en sanddyne

Audi Sport

Fra Neuburg an der Donau til ørkenen i Saudi-Arabia, fra legendariske racerbaner til eksotiske rallyløyper, fra quattro til e-tron – opplev fascinerende motorsport* med Audi Sport.

Vil du følge med på fremskrittene?

 

 

Bli med på:

Salone del Mobile.Milano

16 April 2024 - 21 April 2024

Milano

Beijing Motor Show

25 April 2024 - 04 May 2024

Beijing

Greentech Festival

15 May 2024 - 17 May 2024

Berlin