Functions on demand | Kjøp funksjoner til bilen | Audi Norge

Functions on demand

Kjøp funksjoner når du trenger de

Mangler du utstyr som LED-Matrix eller navigasjon? Eller ønsker du å prøve ut utstyr for en kortere periode? Det kan du med Functions on demand. Logg inn i myAudi-appen, sjekk tilgjengelig utstyr til din Audi, og bestill direkte i appen.

Når du bestiller nye funksjoner er de umiddelbart tilgjengelige etter omstart av bilen.


  • For en tur eller sesong

  • 1 eller 6

  • måneder

  • For en lengre periode

  • 1 or 3

  • år

  • For alltid

  • Permanent

Utforsk funksjonene

Utstyr fra områdene infotainment, førerassistanse, lysteknologi og klimaanlegg er tilgjengelige funksjoner som kan aktiveres i bilen din. Du kan bestille følgende utstyr via Audi Functions Store.


Infotainment

Audi smartphone interface

Med denne funksjonen har du lettere tilgang på favorittappene på telefonen direkte i bilens MMI-skjerm og gjør kjøreturen både enklere og tryggere. Med Functions on demand, kan du enkelt bestille Audi smartphone interface¹ selv etter at du har kjøpt din Audi.

MMI navigasjon plus inkl. MMI touch

Skal du reise til en by du ikke er så godt kjent? Før du taper kostbar tid på ukjente veier, la MMI navigasjon plus føre deg rett til målet. Bare bestill MMI navigasjon plus i myAudi-appen, så er du klar.

DAB-radio

Savner du favorittkanalene i bilen? Med Functions on demand kan du bestille DAB-radio og få et stort utvalg av radiokanaler i bilen.

Audi virtual cockpit plus

Alt i sikte til enhver tid: Med en heldigital 10,25-tommers skjerm er Audi virtual cockpit plus en fleksibel og oversiktlig visning av bilinformasjon og funksjoner.

Lysteknologi

Matrix LED-pakke

Functions on demand gir deg muligheten til å teste ut teknologier som LED-Matrix-pakken. Få perfekt sikt med blendingsfritt fjernlys. Det dynamiske blinklyset setter prikken over i-en.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistenten sørger for å slå fjernlyset av og på automatisk. Du får optimale lysforhold som gjør nattkjøringen både sikrere og mer komfortabel.

Lysfunksjonspakke

Planlegger du en lengre kjøretur om natten er det fint å ha kjørelys som lyser opp veibanen optimalt. Med lysfunksjonspakken får du bedre nattesyn gjennom å tilpasse lyktene til veiforholdene. I tillegg gjør motorvei-, avkjørings- eller veikrysslys det enda sikrere å kjøre i mørket.

Assistentsystemer

Adaptiv cruise control

Hjelper deg med å holde en konstant hastighet og nødvendig avstand fra kjøretøyet foran deg.

Kamerabasert trafikkskiltgjenkjenning

Hjelper deg med å holde oversikt over trafikkskiltene mens de kjører.

Parkeringsassistent

Lei av å lete etter ledig parkeringsplass? Med Functions on demand kan du bestille parkeringsassistenten, og la den vise deg en egnet parkeringsplass langs ruten din.

Klimaanlegg

2-soners automatisk klimaanlegg

Regulerer lufttemperatur, volum og distribusjon elektronisk.

Skaff deg nytt utstyr med få trinn

Når bilen din er klargjort for Functions on demand, vises automatisk Functions on demand Shop i myAudi-appen. Slik fungerer det:

Audi Norge Digitale tjenester
Functions on demand