Audi Q6 e-tron | Audi

Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg.

CO2-utslipp ved blandet kjøring{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0 g/km

Strømforbruk ved blandet kjøring{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 19,6–17,2 kWh/100 km

Forbrukstall blir tilgjengelig ved salgsstart.

Cockpit Audi Q6 SUV e-tron

En elbil med mange flotte detaljer

Audi Q6 e-tron er en SUV i premiumklassen med kraftfull elektrisk ytelse og progressiv design.

 

Endre lakkfarge
Endre felger

Imponerende ytelser

Litiumionbatteriet på 800 volt* som er integrert i understellet, gir svært gode ytelser både under kjøring og under lading. Bilen lades raskt og effektivt* og leverer en effekt på opptil 285 kW.

Audi Q6 SUV e-tron

Klar for lange kjøreturer: Med lang rekkevidde og intelligent navigasjon med e-tron-ruteplanlegger* er bilen godt egnet for lengre reiser. Systemet kan blant annet planlegge ladestopp og sørge for at batteriet forhåndstempereres, slik at ladingen går raskere.

Progressiv innvendig design

Bilens øvre og nedre interiørelementer – fra dørkledningen til instrumentpanelet og midtkonsollen – har ny design. I tillegg er betjeningselementene plassert på en ryddig og oversiktlig måte.


Panorama displays Audi Q6 SUV e-tron

Panoramaskjermer: Nå kan du for første gang oppleve de futuristiske OLED-displayene i en Audi. Displayene består av Audi virtual cockpit plus (11,9 tommer) og MMI-midtdisplayet (14,5 tommer). I biler med MMI-passasjerdisplay* (10,9 tommer) kan du vise f.eks. navigasjon og underholdning på ulike skjermer.

Audi Application Store* i din Audi.

Du kan bruke mange populære apper, blant annet Spotify og YouTube, i bilens MMI uten at du må koble til en smarttelefon. 

MMI-systemet med Audi Application StoreMMI-systemet med Audi Application Store
Mann bruker myAudi app

Functions on Demand: Etter kjøp av bilen kan du bestille flere funksjoner, f.eks. infotainmentfunksjoner. Gå inn på Audi Functions Store i myAudi-appen*.

Innovativ design

Bilens progressive design utstråler elektrisk ytelse og prestisje. Den kjennetegnes av markante former, den inverterte Singleframe-grillen foran på bilen og de sorte partiene på sidene som hinter om batteriet i bilgulvet.

Karakteristisk lyssignatur: Matrix LED-hovedlyktene* og OLED-baklyktene*, * har spennende digitale lyssignaturer. Bilen kan dessuten leveres med ytterligere seks kombinasjoner for kjørelys- og baklyssignaturen* som kan aktiveres i MMI og i myAudi-appen*.

Praktisk i hverdagen

Audi Q6 e-tron kan trekke en tilhenger på inntil 2400 kg og har mye oppbevaringsplass både inne i bilen, i bagasjerommet foran og i det fleksible bagasjerommet bak.

En elektrisk allrounder

Smidig akselerasjon og adaptivt understell med luftfjæring* sørger for optimal kjørekomfort og kjøredynamikk i Audi Q6 e-tron. Førerassistentsystemene* og de ulike kjøremodusene gjør kjøreopplevelsen enda bedre.

edition one*.

De to edition one-modellene* av den nye Audi Q6 e-tron fås i fargene magnetgrå og ascariblå metallic og har visuelle høydepunkter som S line-design, grill i bilens farge, 21-tommers felger, røde bremsekalipere, mørke Matrix LED-hovedlykter plus, LED-baklykter pro og sort eksteriørpakke.

Like allsidig som livet

Audi originalt tilbehør* tilbyr praktisk utstyr og designelementer som gjør din Audi enda mer allsidig, uansett hva du bruker den til.

Takspoiler i karbon Audi Q6 SUV e-tron

Takkantspoiler i karbon Takkantspoileren i karbon fra Audi originalt tilbehør* er en stilig detalj som fremhever bilens sportslige karakter.

Kontakt forhandler

Nysgjerrig på nye Audi Q6 e-tron? Kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon om priser og levering.

SQ6 SUV e-tron

SQ6 SUV e-tron

Audi Q8 e-tron

Q8 e-tron

Audi SQ8 e-tron

SQ8 e-tron