Service og verkstedtjenester > Audi-eier > Audi Norge
Audi Service

Service og verkstedtjenester

Biler fra år 2000 er utstyrt med fleksibelt serviceintervall, noe som betyr at servicelampen kommer på mellom 15000 km/12 måneder og maksimalt 30000 km/24 måneder. Servicelampen tennes i god tid før intervallet - alt du må gjøre er å bestille time direkte i Mitt Bilhold-appen eller via din Audi-forhandler.

For å kontrollere at bilen er riktig vedlikeholdt, se i serviceheftet eller kontakt forhandler for å verifisere informasjonen. Har du ikke bilens servicehefte kan du bestille det via forhandler, eller logge på https://live-my.audi.com/ hvis du har en nyere Audi.

1277x718_ASER_P_161057_rgb.jpg

Audi Smart Repair

Rask og rimelig reparasjon av mindre skader som kan gjøres direkte på bilen uten at noe må demonteres.

> Spot repair – lakkering av små lakkskader
> Felgreparasjon
> Lakkfri bulkoppretting
> Skade på interiør
> Rutereparasjon
1277x718_ASER_P_161059_rgb_2.jpg

Ruteservice

Dagens biler er konstruert slik at bilrutene er en viktig del av bæringen i karosseriet. Det er derfor viktig at ruteskift skjer i henhold til fabrikkens standard. Våre verksted benytter utelukkende orginal rute og fabrikkgodkjent rutelim. Har du kasko eller delkasko betaler du normalt bare egenandel ved skifte av frontrute og ingenting ved reparasjon. Papirarbeidet mot forsikringselskapet tar vi oss av.

Ruteservicen sørger for stabilitet i bilglasset, noe som er svært viktig da frontruten er en bærende del av bilens karosseri. Frontruten må dessuten være intakt for at kollisjonsputene skal fungere riktig når de blåser seg opp, og kjører du lenge med en steinsprutskade, risikerer du at den får sprekker eller går i stykker mens du kjører.
1277x718_AUDI_RGB_MAD_00120_Audi_Poolshooting_07468.jpg

Audi Airport Service

Flyr du fra Oslo Lufthavn Gardermoen kan vi utføre service, vedlikehold og reparasjoner mens du er på tur. Du parkerer bare bilen på flyplassen, og får den ferdig fikset når du returnerer.

> Bestilling av airportservice gjøres via mail til: airportservice-440@moller.no eller telefon 24034600. Husk å informere om dato, klokkeslett og flightnummer på både tur og retur.

> Når avtalen er bekreftet parkerer du i p-huset til Europark OSL. Parkeringsbillett løses ut på vanlig måte.

> Bilnøklene leveres og hentes i Europarks døgnåpne resepsjon rett ved felt 1B, nederste plan i parkeringshuset. Plassering av bilen noteres ned på konvolutten som benyttes ved innlevering av nøkler.
1277x718_ASER_P_161055_rgb.jpg

EU-kontroll

EU-kontroll eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK) har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Det er ditt ansvar som bileier å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen.

For at du lettere skal huske når bilen skal kontrolleres, vil du få tilsendt en påminnelse om dette i posten. Vår anbefaling er at du bestiller tid for kontroll så snart du mottar påminnelsen, slik at eventuelle reparasjoner kan foretas før fristen går ut. Kontrollen kan foretas hos ditt nærmeste Audi-verksted, som utfører EU-kontrollen etter myndighetenes retningslinjer.
Audi R8 service

Premium service for Audi Sport-kunder

Alle sertifiserte Audi-verksteder har dedikerte Audi Sport Serviceteknikere som hjelper deg med å bevare RS-følelsen. For Audi R8 er det kun Møller Bil Ensjø og Møller Bil Oslo Vest som har sertifisert opplæring og spesialverktøy for å utføre verkstedtjenestene. Som Audi Sport-kunde får du:

 • En dedikert kontaktperson hos forhandleren din
 • Prioritert service
 • Erstatningsbil ved behov
 • Tilbud om hente- og bringetjeneste
 • Nyvasket bil etter serviceoppdraget
 • Full gjennomgang sammen med tekniker etter oppdraget
Finn Audi Sport-forhandler
Kom i gang med Mitt Bilhold-appen

Enklere bihold på nett

Bilhold er tjeneste for deg med Audi, ŠKODA, SEAT eller Volkswagen – enten du leier, bruker eller eier bil. Du finner alt om bilen din på ett sted.

 • Finn alle tekniske data for bilen, samt tidligere verkstedhistorikk som legges inn automatisk.
 • Bestill verkstedtimer, EU-kontroll og service hos ditt verksted.
 • Få oversikt over kommende avtaler - vi varsler deg i god tid.
 • Les om vedlikeholdstips til bilen din.
 • Se status på din mobilitetsgaranti, serviceavtale eller dekkhotellavtale.
 • Alt kan gjøres fra mobilen - Last ned Mitt Bildhold i App Store eller Google Play.
Kom i gang med Bilhold