Verkstedtjenester hos Audi | Audi-originale deler
Audi verksted

Verkstedtjenester hos Audi

På våre merkeverksteder møter du fagfolk som er spesialister på akkurat din Audi, og som alltid bruker originale deler. Det er en unik mulighet som ivaretar bilens DNA, både for din egen del og for den som skal overta rattet på sikt.

Trenger du nytt bilbatteri, nye bremser, tennplugger til bilmotoren, ny frontrute eller vindusviskere til din Audi? Hos oss bruker vi kun Audi originaldeler som sikrer at du har samme høye komfort og sikkerhet etter at det er utført reparasjoner eller vedlikehold på bilen.

Audi service

Vedlikehold av bremser

Blinker kontrollampen for bremsene? Da er det på tide å dra innom et Audi-verksted.

Audis originale bremser stopper bilen på en sikker måte, både i kulde og når du kjører i nedoverbakker, enten du kjører med tomt bagasjerom eller med fullasted bil. Årsaken er at Audis originale bremser fungerer i optimalt samspill med bremsesystemet ditt. Bremsene er nøyaktig tilpasset bilens vekt og topphastighet.

Identiske bremseklosser og bremseskiver som bilen ble utstyrt med på fabrikken, leveres også som Audi-originale reservedeler. Originale bremseskiver varer lenge, men levetiden vil alltid påvirkes av bruk, kjøreforhold og vær. Når de skal byttes må bremseskiver og bremsebelegg alltid skiftes parvis. Er de kraftig slitt på en side av bilen, kan bilen trekke i en retning hvis du nødbremser.

Få bremsene sikkerhetssjekket hver gang du skifter dekk. Vi anbefaler én kontroll per år.

Audi ruteservice

Ruteservice

Ruteservice sørger for stabilitet i bilglasset, noe som er svært viktig for bilens stivhet og passasjerenes sikkerhet. Frontruten er en bærende del av bilens karosseri, i tillegg til at den gir støtte når kollisjonsputer blåser seg opp.

Det er derfor viktig at ruteskift skjer i henhold til fabrikkens standard med originale ruter og fabrikkgodkjent rutelim. Limet må herdes helt for å gi den nødvendige strekkfastheten og pålitelig beskyttelse.

Har du kasko eller delkasko betaler du normalt bare egenandel ved skifte av frontrute og ingenting ved reparasjon. Papirarbeidet mot forsikringselskapet tar vi oss av. Reparasjon og erstatning av Audi frontruter er langt bedre enn alt konkurrentene kan tilby: velprøvd sikkerhet, Audi-ekte kvalitet og omfattende service for kundene.

Les hvorfor du bør skifte frontrute og bilglass med Audi sine originale deler
Audi klimaanlegg

Rens av klimaanlegg

Etter en lang og kald vinter kan det være lurt med en god rens av klimaanlegget. Det gir deg ikke bare en velduftende kupé, men er i tillegg en viktig del av vedlikeholdet som forlenger levetiden på bilen din.

Vond lukt fra klimaanlegget oppstår når det samler seg organisk materiale i pollenfilteret og kjøleenheten. Problemet ligger i klimakondensatoren hvor bakteriene yngler seg under gunstige forhold på våren.

Bli kvitt vond eim og få en sunnere luft med rens av klimaanlegget og bytte av pollenfilter.

Bestill time online på myAudi eller i Bilhold.

Les også: Slik blir du kvitt vond lukt i bilen
Audi service

Bytte av registerreim og tennplugger

En gammel eller svært slitt registerreim kan ryke og forårsake motorskade. Dette skyldes at motorens ventilstyring kommer ut av takt, stemplene slår på ventilene i svært høy hastighet og du risikerer at hele topplokket må skiftes ut.

Audis originale registerreimer, eller tannreimer, er kraftige, fleksible, utviklet for din motor og nøyaktig tilpasset din Audi. Tannreimene er laget av et solid materiale med lengre levetid. De overfører kreftene på en sikker måte, også ved ekstrem varme eller kulde. De er likevel fleksible nok til å tilpasse seg og holde spenningen konstant.

Både motor og girkasse setter stor pris på Audis originale tennplugger, tannreimer og smøremidler. Bruk originale bildeler til bilmotoren. Andre komponenter med andre materialblandinger kan medføre motorskader.

Audi batteriservice

Audi originale startbatterier

Stadig flere assistentsystemer i bilen gjør at du kan kjøre mer miljøvennlig og på en mer komfortabel måte. For at dette skal være mulig, trenger bilen et kraftig og pålitelig startbatteri som forsyner den med korrekt mengde strøm.

Audis startbatterier gir energi som er nøyaktig tilpasset din Audi, slik at du kan være sikker på at bilen din alltid starter, selv på en iskald vintermorgen. Batteriet muliggjør miljøvennlige funksjoner som start-stopp-system, og gjør at du kan bruke kupévarmer, radio og andre ting som gjør kjøreturen mer behagelig.

Kontakt Audi merkeverksted hvis du trenger å bytte batteri. Våre strenge krav til produksjon, lagring og vedlikehold av sørger for at du får et kvalitetsprodukt som er sikkert og fungerer feilfritt.

Avlesning av data om bilens drivstofforbruk (OBFCM-data)

EU har gjennom et eget direktiv pålagt alle bilprodusenter å samle sammen og oversende gjennomsnittlig drivstofforbruk på eksisterende bilpark for bensin-eller dieselmotorer registrert etter 01.01.2021. Se teksten fra direktivet under. Alle kunder kan reservere seg mot dette ved å gi beskjed til verkstedet ved innlevering av bilen.

For å oppfylle lovfestede forpliktelser (ommisjonens gjennomføringsforordning (EU) nr. 2021/392) blir data om bilens drivstofforbruk og kjørelengde (On-Board Fuel Consumption Monitoring Data, OBFCM) lest av fra alle biler under verkstedbesøk. Disse dataene sendes sammen med bilens identifikasjonsnummer (understellsnummer/VIN-nummer) til Europakommisjonen. Behandling, overføring og lagring av disse dataene skjer på grunnlag av denne lovfestede forpliktelsen, og kunden kan reservere seg mot dette før avlesing på avtaleverkstedet. Dataene slettes senest etter 15 år eller i henhold til gjeldende lovkrav, for eksempel så snart de ikke lenger er nødvendige for formålet de ble samlet inn for, og såfremt sletting ikke er i strid med andre oppbevaringsplikter. Ta kontakt med din forhandler om du har spørsmål vedrørende dette.

Audi service

EU-kontroll

EU-kontroll eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK) har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Det er ditt ansvar som bileier å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen.

For at du lettere skal huske når bilen skal kontrolleres, vil du få tilsendt en påminnelse fra din forhandler. Vår anbefaling er at du bestiller tid for kontroll så snart du mottar påminnelsen, slik at eventuelle reparasjoner kan foretas før fristen går ut. Kontrollen kan foretas hos ditt nærmeste Audi-verksted, som utfører EU-kontrollen etter myndighetenes retningslinjer.

Audi service

Audi Airport Service

Flyr du fra Oslo Lufthavn Gardermoen kan vi utføre service, vedlikehold og reparasjoner mens du er på tur. Du parkerer bare bilen på flyplassen, og får den ferdig fikset når du returnerer.

 • Bestilling av airportservice gjøres via mail til: airportservice-440@moller.no eller telefon 24034600. Husk å informere om dato, klokkeslett og flightnummer på både tur og retur.
 • Når avtalen er bekreftet parkerer du i p-huset til Europark OSL. Parkeringsbillett løses ut på vanlig måte.
 • Bilnøklene leveres og hentes i Europarks døgnåpne resepsjon rett ved felt 1B, nederste plan i parkeringshuset. Plassering av bilen noteres ned på konvolutten som benyttes ved innlevering av nøkler.
Audi R8 service

Audi Sport Premium Service

Alle sertifiserte Audi-verksteder har dedikerte Audi Sport Serviceteknikere som hjelper deg med å bevare RS-følelsen. For Audi R8 er det kun Møller Bil Ensjø, Møller Bil Oslo Vest og Møller Bil Forus som har sertifisert opplæring og spesialverktøy for å utføre verkstedtjenestene. Som Audi Sport-kunde får du:

 • En dedikert kontaktperson hos forhandleren din
 • Prioritert service
 • Erstatningsbil ved behov
 • Tilbud om hente- og bringetjeneste
 • Nyvasket bil etter serviceoppdraget
 • Full gjennomgang sammen med tekniker etter oppdraget
Finn Audi Sport-forhandler

Originale deler

 • 1920x1080_Pollenfilter_5Q0_819_669.jpg
  Luftfilter

  Forebygg kostbare reparasjoner med klimarens, gjerne én gang i året og oftere for personer med luftveisproblemer. Dette vil både forebygge overoppheting av viftemotoren og opprettholde en effektiv filtrering av skadelige stoffer.

 • 1920x1080-felg.jpg
  Felger

  Vi har komplette vinter- og sommerfelgpakker. Se "Utvendig utstyr" i bilkonfiguratoren for å se utvalget til din Audi, eller kontakt din Audi-forhandler.

 • 883x496_AOT_DIV_121026_TZB-3-16.jpg
  Originale viskere

  Audi originale vindusviskere er enkle å skifte selv. Ønsker du ikke å gjøre det selv får du selvfølgelig hjelp til dette hos ditt Audi-verksted.

Vil du delta i verkstedtesten vår?

Vi er svært opptatt av at du skal ha en god serviceopplevelse når du besøker et Audi merkeverksted. Etter avtale med alle våre bilforhandlere gjennomfører vi derfor jevnlige tester av bilverkstedene for å kvalitetssikre en god serviceopplevelse. Våre bilforhandlere vet ikke når testene utføres.

Har du en bil som oppfyller kriteriene for verkstedtest får du 2 500 kr i kompensasjon. Selve service-kostnaden betaler du på vanlig måte.

 • Kriterier

  > Påmelding på e-post må skje før du bestiller service
  > Bilen kan ikke være eldre enn 7 år / 180 000 km
  > Det er viktig at bilen trenger service - ikke bare et oljeskift eller en reparasjon
  > Vi forbeholder oss retten til å velge ut de biler som passer best for testen ut fra gitte kriterier
  > Du må regne med å bruke noe mer tid ved bestilling, innlevering og henting av bilen din enn vanlig
  > Vår samarbeidspartner, KBV, vil instruere deg i hva du skal være oppmerksom på i kontakten med bilforhandleren

 • Slik deltar du

  Send en e-post til vår kontaktperson i KBV, hvor du legger ved følgende informasjon:
  > Foretrukket Audi-forhandler
  > Fornavn
  > Etternavn
  > E-postadresse
  > Mobilnummer
  > Registreringsnummer og kilometerstand

  Påmelding er ingen garanti for at du blir valgt for testen. Har du ikke hørt noe fra oss eller vår samarbeidspartner KBV innen 2 uker, er du desvere ikke trukket ut til å delta denne gangen.

  Send e-post
Kom i gang med Mitt Bilhold-appen

Bestill time i Bilhold

Bilhold er en nettbasert tjeneste for deg som leier, bruker eller eier èn eller flere biler. Du finner alt om bilen din på ett sted.

 • Finn alle tekniske data for bilen, samt tidligere verkstedhistorikk som legges inn automatisk.
 • Bestill verkstedtimer, EU-kontroll og service hos ditt verksted.
 • Få oversikt over kommende avtaler - vi varsler deg i god tid.
 • Les om vedlikeholdstips til bilen din.
 • Se status på din mobilitetsgaranti, serviceavtale eller dekkhotellavtale.
 • Alt kan gjøres fra mobilen - Last ned Bilhold i App Store eller Google Play.
Kom i gang med Bilhold