Audis vei mot klimanøytral mobilitet | Audi
Audi RS e-tron GT

Teknologi og innovasjon

Audis DNA består av innovasjon og teknologi, og merket har spilt en avgjørende pionérrolle innen en rekke tekniske felt - fra motorteknologier til transmisjonsteknologier til quattro permanent firehjulsdrift. Innovasjonene Audi utvikler til motorsport skaper læring for tekologien i produksjonsmodellene. Audi leder an enten det gjelder design, presisjon, kjøretøydynamikk, sikkerhet, lysteknologi og aerodynamikk. Audi jobber hardt med mobilitet for fremtiden, ledet an med elektrifisering av drivverket.

 • 1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-design-AA6_D_181044_1.jpg
  quattro firehjulsdrift

  Helt siden quattro hadde sin debut på bilutstillingen i Geneve i 1980, har Audi alltid fremmet teknologi for firehjulsdrift og har til nå produsert nesten elleve millioner biler med quattro-drivsystemer.

  Les mer
 • 1920x1080-selvkjorende-6.jpg
  Veien mot selvkjørende biler

  Veien mot selvkjørende biler er delt opp i fem nivåer. Hvor langt har vi kommet og ikke minst, hva har fremtiden å by på for deg som eier en Audi?

  Les mer
 • q4-mmi-1920x1080.jpg
  Assistentsystemer i bilen

  Alle nye Audi-modeller er utstyrt med en rekke avanserte assistentsystemer, utviklet både for å ivareta sikkerheten og for å gjøre kjøringen mer komfortabel.

  Les mer
Audi Norge Mer audi
Teknologi og innovasjon