Audi Q8 e-tron | Ny og oppgradert elbil SUV | Audi Norge
Audi Q8 e-tron sett bakfra

Banebrytende elbil

Audi e-tron har oppfylt rollen som banebrytende elbil. Nå trer den inn i rekken som Audi Q8 e-tron med skarpere design, raskere lading og lengre rekkevidde.

Audi Q8 55 e-tron quattro i tall

Batteriet lades fra 10% til 80% på

31

min*

Ved maks. DC ladeeffekt*

Batterikapasitet (netto) inntil

106

kWh

Maks. DC ladeeffekt opptil

170

kW*

Q8 e-tron rekkevidde

Høyenergibatteriet har en kapasitet på opptil 106 kWh (netto) og rekkevidde på opptil 533 kilometer. Når batteriets ladenivå er lavt, kan du aktivere Range-modusen* i MMI for å få lengst mulig rekkevidde ut av den gjenværende strømmen.

MMI-display Audi Q8 e-tron

Merk: Bildet viser Audi Q8 Sportback e-tron.

Enkel lading når du er på farten

Du kan lade Audi Q8 e-tron på mange måter, både hjemme og når du er på farten. Med Plug & Charge* blir ladingen enda enklere. Større batterikapasitet og mange lademuligheter lar deg kjøre elektrisk også på lange strekninger.

Audi Q8 e-tron lader

Lading hjemme: Ladesystemene* e-tron kompakt og connect for hjemmelading leveres som ekstrautstyr (Audi-vegglader*). Ønsker du å få installert en ladeboks hjemme kan også din Audi-forhandler hjelpe med å finne andre løsninger som passer til dine behov samt montering av utstyr. Vi samarbeider med Easee og DEFA.

Audi Q8 55 e-tron quattro i tall

Maks. elektrisk effekt

300

kW

Maks. Dreiemoment: 664 Nm

Akselerasjon (0–100 km/t) inntil

5.6

sek*

Rekkevidde (WLTP) inntil

533

km

Oppdatert utseende

Den nye designen og den spesielle kjørelyssignaturen gjenspeiler den innovative teknologien i Audi Q8 e-tron også på utsiden. quattro-konstruksjonen med kraftig skulderlinje og den spesielle kjørelyssignaturen kommer spesielt godt til sin rett med lakkfargen kronosgrå metallic.

Stilfullt interiør og god plass

Den romslige kupeen i Audi Q8 e-tron er innredet med nøye utvalgte materialer med førsteklasses finish og er utstyrt med avanserte digitale funksjoner. Q8 e-tron har en akselavstand på 2.928 meter som gir god plass i baksetet, og et sjenerøst bagasjerom med 569 liter for SUV-en og 528 liter for Sportback. «Frunken» er også med videre fra forrige generasjons e-tron, med 62 liter med lagringsplass.

Gjennomført elegant: I kupeen til Audi Q8 e-tron finner du røde sømmer fra Audi Sport GmbH*, sportsseter foran i valconaskinn med S-logo og Carbon Quadrat dekor med struktur (setene og dekoren er ekstrautstyr).

En ny kjøreopplevelse

Elektromotorene akselererer så å si lydløst, elektrisk quattro firehjulsdrift gir bedre veigrep og stabilitet, mens adaptiv luftfjæring og mange assistentsystemer gir bedre kjøredynamikk. Avtakbart tilhengerfeste leveres som ekstrautstyr.

Strøm favorittlåtene dine med integrert Apple Music*

Apple Music gir deg flotte musikkopplevelser i bilen. Du har gratis tilgang til over 100 millioner låter, uten reklame og direkte i MMI. Spill favorittmusikken din og oppdag nye låter. Du kan også velge mellom tre internasjonale live-radiostasjoner som har kjente artister som programledere og spiller aktuelle hitlåter, klassikere og country. Dessuten har du tilgang til musikkbiblioteket ditt og kan søke etter artister, album og spillelister.

Close-up MMI display Audi Q8 e-tron

Merk: Bildet viser Audi SQ8 Sportback e-tron.

Digitale tjenester

Dra fordel av Audi connect-tjenester* som online-trafikkinformasjon*, bestill funksjoner via Functions on Demand, og få rask og enkel tilgang til informasjon om bilen i myAudi-appen*.

MMI-skjerm Audi Q8 e-tron

Infotainment og navigasjon: MMI gir tilgang til Audi connect*, som blant annet omfatter egne tjenester for e-tron. Her finner du for eksempel e-tron ruteplanlegger*, som viser deg den beste kjøreruten med nødvendige ladepunkter. Det betyr at du alltid har tilgang til viktig informasjon og innstillinger for kjøreturen.

Edition S line

Edition S line har S line-eksteriør, velkomstlys med lysdioder og projeksjon av «e-tron edition», Audi singleframe-grill i bilens farge, singleframe-projeksjonslys og privacy-glass. 21-tommers lettmetallfelger er standard, mens 22-tommers lettmetallfelger leveres som ekstrautstyr.

Audi exclusive*

Gi Audi Q8 e-tron et mer personlig preg med Audi exclusive*.

Q8 e-tron med Audi exclusive sett fra siden

Et personlig preg. Du kan for eksempel velge lakkfargen fløyelslilla perleeffekt fra det store utvalget til Audi exclusive*.

Din egen stil

Du kan kombinere ulike alternativer fra Audi exclusive og se hvordan de ser ut på Audi Q8 e-tron. Klikk på 3D-knappen for å se en 3D-visning av bilen.

Audi Q8 e-tron

CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 0 g/km

Endre interiørfarge
Endre kontrastfarge
Endre interiørsøm
Endre lakkfarge
Lagre som PDF

Like allsidig som deg

Audi originalt tilbehør* tilbyr tekniske funksjoner og designelementer som gjør din Audi enda mer allsidig, uansett hva du bruker den til.

Audi Q8 e-tron med takboks

Stilig bagasjeoppbevaring: Takboksen festes på takstativet og har plass til ski, snowboard eller bagasje. Daytonagrå dekorfolie med Audi-ringer setter et sportslig preg. Det samme gjør 21-tommers glanspolerte* felger i 10-eikers laminadesign i matt sort.

For en bærekraftig fremtid

Audis fremtidsrettede løsninger omfatter også bevisst bruk av ressurser, miljøvennlig produksjon og CO2-nøytral utlevering av bilen.* Vi bruker for eksempel grønn strøm, blant annet fra solcelleanleggene på takene til fabrikkbygningene, til oppvarming og produksjon av batterier.

Audi i produksjonshall

Nyheter om #e-tron – hold deg oppdatert

Motta eksklusiv informasjon, interessante bakgrunnshistorier og spennende impulser om Audis elbiler og ladbare hybrider.