Audi Q8 e-tron | Ny og oppgradert elbil SUV | Audi Norge

CO2-utslipp ved blandet kjøring{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0 g/km

Strømforbruk ved blandet kjøring{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 24,4–21,6 kWh/100 km

Audi Q8 e-tron sett bakfra

Banebrytende elbil

Audi e-tron har oppfylt rollen som banebrytende elbil. Nå trer den inn i rekken som Audi Q8 e-tron med skarpere design, raskere lading og lengre rekkevidde.

Audi Q8 55 e-tron quattro i tall

Batteriet lades fra 10% til 80% på

31

min*

Ved maks. DC ladeeffekt*

Batterikapasitet (netto) inntil

106

kWh

Maks. DC ladeeffekt opptil

170

kW*

Q8 e-tron rekkevidde

Høyenergibatteriet har en kapasitet på opptil 106 kWh (netto) og rekkevidde på opptil 533 kilometer. Når batteriets ladenivå er lavt, kan du aktivere Range-modusen* i MMI for å få lengst mulig rekkevidde ut av den gjenværende strømmen.

MMI-display Audi Q8 e-tron

Merk: Bildet viser Audi Q8 Sportback e-tron.

Enkel lading når du er på farten

Du kan lade Audi Q8 e-tron på mange måter, både hjemme og når du er på farten. Med Plug & Charge* blir ladingen enda enklere. Større batterikapasitet og mange lademuligheter lar deg kjøre elektrisk også på lange strekninger.

Audi Q8 55 e-tron quattro i tall

Maks. elektrisk effekt

300

kW

Maks. Dreiemoment: 664 Nm

Akselerasjon (0–100 km/t) inntil

5.6

sek*

Rekkevidde (WLTP) inntil

533

km

Oppdatert utseende

Den nye designen og den spesielle kjørelyssignaturen gjenspeiler den innovative teknologien i Audi Q8 e-tron også på utsiden. quattro-konstruksjonen med kraftig skulderlinje og den spesielle kjørelyssignaturen kommer spesielt godt til sin rett med lakkfargen kronosgrå metallic.

Stilfull innvendig bildesign

Den romslige kupeen i Audi Q8 e-tron er innredet med nøye utvalgte materialer med førsteklasses finish og er utstyrt med avanserte digitale funksjoner.

En ny kjøreopplevelse

Elektromotorene akselererer så å si lydløst, elektrisk quattro firehjulsdrift gir bedre veigrep og stabilitet, mens adaptiv luftfjæring og mange assistentsystemer gir bedre kjøredynamikk. Avtakbart tilhengerfeste leveres som ekstrautstyr.

Strøm favorittlåtene dine med integrert Apple Music*

Apple Music gir deg flotte musikkopplevelser i bilen. Du har gratis tilgang til over 100 millioner låter, uten reklame og direkte i MMI. Spill favorittmusikken din og oppdag nye låter. Du kan også velge mellom tre internasjonale live-radiostasjoner som har kjente artister som programledere og spiller aktuelle hitlåter, klassikere og country. Dessuten har du tilgang til musikkbiblioteket ditt og kan søke etter artister, album og spillelister.

Close-up MMI display Audi Q8 e-tron

Merk: Bildet viser Audi SQ8 Sportback e-tron.

Digitale tjenester

Dra fordel av Audi connect-tjenester* som online-trafikkinformasjon*, bestill funksjoner via Functions on Demand, og få rask og enkel tilgang til informasjon om bilen i myAudi-appen*.

Edition S line

Edition S line har S line-eksteriør, velkomstlys med lysdioder og projeksjon av «e-tron edition», Audi singleframe-grill i bilens farge, singleframe-projeksjonslys og privacy-glass. 21-tommers lettmetallfelger er standard, mens 22-tommers lettmetallfelger leveres som ekstrautstyr.

Audi exclusive*

Gi Audi Q8 e-tron et mer personlig preg med Audi exclusive*.

Din egen stil

Du kan kombinere ulike alternativer fra Audi exclusive og se hvordan de ser ut på Audi Q8 e-tron. Klikk på 3D-knappen for å se en 3D-visning av bilen.

Audi Q8 e-tron

Strømforbruk ved blandet kjøring*: 24,4–21,6 kWh/100 km

CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 0 g/km

Endre interiørfarge
Endre kontrastfarge
Endre interiørsøm
Endre lakkfarge
Lagre som PDF

Like allsidig som deg

Audi originalt tilbehør* tilbyr tekniske funksjoner og designelementer som gjør din Audi enda mer allsidig, uansett hva du bruker den til.

For en bærekraftig fremtid

Audis fremtidsrettede løsninger omfatter også bevisst bruk av ressurser, miljøvennlig produksjon og CO2-nøytral utlevering av bilen.* Vi bruker for eksempel grønn strøm, blant annet fra solcelleanleggene på takene til fabrikkbygningene, til oppvarming og produksjon av batterier.

Audi i produksjonshall

Nyheter om #e-tron – hold deg oppdatert

Motta eksklusiv informasjon, interessante bakgrunnshistorier og spennende impulser om Audis elbiler og ladbare hybrider.