Kjøpe ny bil? Alt om å kjøpe ny eller brukt bil | Audi
Audi SQ8 e-tron

Ny bil

Kvinne sitter inni Audi A6 TFSI e

Velg riktig bil for deg

Før du kommer så langt som å kjøpe ny bil, er det viktig at du tenker nøye gjennom hva som er ønskene og behovene dine.

  • Hvor mange er dere – har du barn nå, eller kommer det snart?
  • Er det flere som skal bruke bilen?
  • Bor du i byen eller på landet?
  • Hvor ofte og hvor langt kjører du?
  • Kjører du bilen til jobb hver dag, eller velger du kollektivt?
  • Vil du ha drift på to eller fire hjul?
  • Hvis du har en hytte du liker å besøke ofte – hvordan er veien det siste stykket?
  • Hvordan er lademulighetene hjemme, på jobb og på hytta – og på vei til og fra?
  • Og sist, men ikke minst – hvor mye er du villig til å betale for den nye bilen din?
Se alle Audi-modeller
Audi RS e-tron GT
Audi Q4 Sportback e-tron

Fordeler med å kjøpe elbil

Visste du at Audi var tidlig ute med elbiler, og at i 2020 ble Audi e-tron Norges mest solgte bil?

Elbilsalget i Norge har tatt helt av de siste årene, og det med god grunn: Enn så lenge er elbiler fritatt kjøpsavgifter som engangsavgift og merverdiavgift, og det er slutt på rekkeviddeangsten – når du kjøper elbil fra Audi kan du gjerne kjøre i langt over 40 mil før den må lades.

Har du mulighet til å lade hjemme og kun bruker ladestasjoner når du er på langtur, får du svært hyggelige utgifter til “drivstoff”. Et godt tips når du er på langtur er for øvrig å lade når du kan, og ikke når du må. Finn butikker og spisesteder langs veien der du kan lade, så kan du handle eller kose deg med et godt måltid samtidig.

Bli kjent med e-tron-modellene våre, hvordan du lader, rekkevidde og batteriteknologien til Audi e-tron, Audi Q4 e-tron og Audi e-tron GT.

Om Audis elbiler

Alle e-tron-modellene er stillegående og suverent gode elbiler med svært dynamiske kjøreegenskaper. Du får den i flere utgaver – SUV-ene e-tron, e-tron S og Q4 e-tron, og coupeene e-tron Sportback, e-tron Sportback S og Q4 Sportback e-tron, i tillegg til e-tron GT og RS e-tron GT. Alle er utstyrt med Audis velkjente quattro firehjulsdrift, og RS-utgaven har en effekt på inntil 440 kW – eller 590 hk!
Se våre elbiler
Audi Q3 TFSI e

Fordeler med å kjøpe hybridbil

Med en hybridbil fra Audi får du det beste fra to verdener.

En hybridbil er super å pendle med dersom du kan lade hjemme og ikke har alt for lang vei til jobben. Med hjemmelading vil en plug-in hybrid i praksis fungere som en elbil i hverdagen, og når du skal på langtur eller ferie kjører du primært på bensin.

Forskjellen mellom hybrid og plug-in hybrid er at en hybrid kun lader når den kjører, mens en plug-in hybrid lades fra veggen – og regenerer når den kjører. Alle Audis modeller er plug-in hybrider.
Det mange mener er den største fordelen med å kjøpe plug-in hybrid fra Audi, er kraftpakken du får når begge motorene jobber sammen. Så hvis du ikke er sikker på om du vil ha ny elbil eller ny fossilbil, kanskje en plug-in hybrid er det du er på jakt etter?

Audi har et stort utvalg plug-in hybridbiler, og her er det bare å krysse av på listen for hva som er viktigst for deg – til slutt finner du garantert en som passer.

Se alle plug-in-hybrider her

Fordeler med å kjøpe SUV

SUV-ene fra Audi får du både som el-, hybrid- og drivstoffbil. Her sitter familien godt, høyt, trygt og sikkert, og du får full oversikt over resten av trafikken.

Audi e-tron

SUV-er kjent for høy bakkeklaring og er dermed perfekt hvis du har dårlige veier der du bor, eller du har en bratt bakke opp til hytta som kan by på utfordringer. Den høye bakkeklaringen gjør også at det er enkelt å laste bagasje, barnevogner og buret til hunden eller katten inn og ut av bilen.

Kjøper du stor SUV, får du mye plass. Noen av dem kan du få med syv seter, slik at du enkelt kan ta med deg hele storfamilien på tur – det er bare å fylle bilen med alt og alle du ønsker, og dra av gårde. Dersom du ikke har behov for en stor SUV, har Audi mange mindre modeller. Og selv om de ikke er like store, får du mange av de samme fordelene.

Audis SUV-er populære, og holder seg derfor svært godt i pris på bruktmarkedet den dagen du skal selge. Du har mange modeller å velge mellom både når det gjelder drivstoff, motor, størrelse og om du vil ha to- eller firehjulsdrift.
Se våre SUV-modeller
Audi e-tron exclusive

Individuelt og eksklusivt med Audi exclusive

Audi exclusive gir deg muligheten til å skreddersy din Audi fra individuell lakkfarge til dekorative sømmer.

Finn ut mer