Kjøpe ny bil? Alt om å kjøpe ny eller brukt bil | Audi
Audi Q8 e-tron

Skal du kjøpe ny bil?

Elbil, hybridbil eller bensinbil. Stasjonsvogn eller SUV – hvilken skal du velge?

Skal du kjøpe ny bil?

Elbil, hybridbil eller bensinbil. Stasjonsvogn eller SUV – hvilken skal du velge?

Hvilken bil skal jeg velge?

Utvalget av nye biler er større enn noen gang, og det kan være vanskelig å finne den som passer best for deg. Her har vi samlet noen tips du kan ta med deg før du bestemmer deg for ny bil. Uansett hvilke behov og ønsker du har, er vi sikre på at vi kan finne et alternativ til deg. Audi har et stort modellutvalg i alle størrelser som går på el, tradisjonelt drivstoff eller begge deler. Audi er kjent for innovativ ladeteknologi, førsteklasses komfort, fantastisk kjøreglede og overlegen premiumkvalitet. Så kanskje din neste nye bil blir en Audi?

Kvinne sitter inni Audi A6 TFSI e

Før du kommer så langt som å kjøpe ny bil, er det viktig at du tenker nøye gjennom hva som er ønskene og behovene dine.

  • Hvor mange er dere – har du barn nå, eller kommer det snart?
  • Er det flere som skal bruke bilen?
  • Bor du i byen eller på landet?
  • Hvor ofte og hvor langt kjører du?
  • Kjører du bilen til jobb hver dag, eller velger du kollektivt?
  • Vil du ha drift på to eller fire hjul?
  • Hvis du har en hytte du liker å besøke ofte – hvordan er veien det siste stykket?
  • Hvordan er lademulighetene hjemme, på jobb og på hytta – og på vei til og fra?
  • Og sist, men ikke minst – hvor mye er du villig til å betale for den nye bilen din?
Se alle Audi-modeller
Barn i baksete på en Audi

Populære familiebiler

Når familien utvides er det melder deg seg ofte flere behov, som større plass til mer bagasje, store barnevogner og flere praktiske løsninger inne i bilen.

Audi RS 6 Avant

SUV eller stasjonsvogn?

Det er ikke uten grunn at mange ender opp med å stå mellom en SUV og en stasjonsvogn. Bilene har i mange år vært blant de mest attraktive i Norge.

Hvorfor kjøpe elbil

Visste du at Audi var tidlig ute med elbiler, og at i 2020 ble Audi e-tron Norges mest solgte bil? Alle e-tron-modellene er stillegående og suverent gode elbiler med svært dynamiske kjøreegenskaper. Du får den i flere utgaver – SUV-ene Q8 e-tron, SQ8 e-tron og Q4 e-tron, og coupeene Q8 Sportback e-tron, SQ8 Sportback e-tron og Q4 Sportback e-tron, i tillegg til e-tron GT og RS e-tron GT. Alle er utstyrt med Audis velkjente quattro firehjulsdrift, og RS-utgaven har en effekt på inntil 440 kW – eller 590 hk!

Audi RS e-tron GT

Audi bruktbil

En Audi som kvalifiserer til Audi Approved :plus er yngre enn 5 år. Den har maksimalt kjørt 100.000 km, er godt vedlikeholdt og all servicehistorikk på bilen er dokumentert. Bilen skal ha inntil 24 månedersgaranti og minimum 12 måneders garanti. Finn din neste bruktbil fra tusenvis av biler til salgs på bruktbil.no eller hos våre forhandlere over hele Norge. De nyeste og beste bruktbilene bærer merket Audi Approved :plus.


Audi e-tron

Hvordan finanisere bilkjøpet

Har du funnet drømmebilen, men er usikker på hvordan du skal finanisere den? Å låne penger til bil gir deg fleksibilitet til å selge bilen når du selv ønsker det. Ønsker du ikke låne penger kan du velge å lease bilen. Audi Financial Services tilbyr både både billån, privatleasing og innbyttelån.

Audi Norge
Ny bil