Audi e-tron GT | Sportslige linjer og progressiv luksus | Audi
Audi e-tron GT

e-tron GT quattro

e-tron GT quattro

Det er for øyeblikket ikke mulig å konfigurere e-tron GT. I mellomtiden ta gjerne kontakt med din Audi-forhandler for mer informasjon og bestilling.

Toppeffekt på opptil

350

kW

Totalt dreiemoment: 630 Nm

Akselerasjon (0–100 km/t)

4,1

sek*

Rekkevidde (WLTP) inntill

501

km

Elektrisk, og mye mer.

Eksteriør

Med proporsjonene til en Gran Turismo – bredt og lavt karosseri og lang akselavstand – er bilen både sportslig og godt egnet for hverdagskjøring. Karosseriets design signaliserer kraft og ytelse.

Interiør

Audi e-tron GT demonstrerer på moderne vis sportslighet, høy kvalitet og komfort. Sportsseter plus* foran med integrerte hodestøtter har kraftige setevanger som gir god støtte i raske svinger.

Audi e-tron GT seter foran

Enkel betjening: De viktigste betjeningselementene vender mot føreren, innrammet av midtkonsollen og førerplassen med praktisk berøringsskjerm.

Audi Application Store i din Audi

Du kan bruke mange populære apper, blant annet Spotify og YouTube, i bilens MMI uten at du må koble til en smarttelefon.

MMI-skjerm med Apple Music

Integrert Apple Music*: Med Apple Music* i MMI kan du strømme favorittlåtene dine og oppdage ny musikk blant over 100 millioner låter.

Personlig og unikt

Under Temaer*,* i myAudi-appen*,* kan du velge bakgrunnsbilde til MMI. Ambientelyspakke plus* tilpasser automatisk fargen på bakgrunnsbelysningen til motivet.

Kupeen i Audi A6 AvantKupeen i Audi A6 Avant

Merk: Bildet viser Audi A6 Avant. Bakgrunnsbilde i MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Effektiv lading

Litiumionbatteriet på 800 volt som er integrert i understellet, har en usedvanlig høy ytelse, både når det gjelder lading og kjøring. Med rekuperasjonssystemet gir det en rekkevidde på inntil 501 km iht. målemetoden WLTP.

Audi e-tron GT offentlig lading

Audi charging*. Betalingstjeneste for lading med tilgang til over 500 000 offentlige ladepunkter i 27 europeiske land. Enkel betaling med RFID-kort eller myAudi-app*. Med integrasjon i MMI og e-tron ruteplanlegger.

En ny tolkning av quattro

Kombinert med det elektriske drivsystemet sørger helvariabel quattro firehjulsdrift for en intelligent kraftfordeling mellom hjulene. Har bilen godt veigrep, overføres kraften primært til forakselen.

Audi exclusive

Bli din egen designer og gjør din Audi e-tron GT like unik som deg.

Functions on Demand

Med Functions on Demand tilbyr Audi enda mer fleksibilitet i valg av utstyr. Mange funksjoner kan legges til når det passer deg, for en kort periode eller permanent. Bestill tilleggsfunksjoner MyAudi-appen*.

Audi e-tron GT ferdigstilles på fabrikken  i Böllinger Höfe

Lidenskap ned til minste detalj

Banebrytende design, heftige kjøreytelser, innovativ teknologi og hverdagslig komfort. Få svar på hva som gjør Audi e-tron GT så unik.

Audi RS e-tron GT

Audi RS e-tron GT