Konseptbiler og prototyper | Fremtidens mobilitet | Audi Norge
Audi sphere-models

Konseptbiler fra Audi

Se hva Audi planlegger for fremtidens mobilitet

Audi A6 Avant e-tron concept

Audi A6 Avant e-tron concept

Med Audi A6 Avant e-tron concept gir Audi et håndfast innblikk i kommende produksjonsmodeller på den nye PPE-plattformen.

Audi A6 e-tron concept

Audi A6 e-tron concept

Audi A6 e-tron concept gir også et glimt av hvordan et firedørs Sportback-konsept blir i den store premiumklassen.

Audi activesphere concept

Audi activesphere concept

Audi activesphere concept er designet for en aktiv livstil, og kan enkelt gjøres om til en pick-up med lastemuligheter for sykler og ski. I tillegg tester Audi helt ny teknologi for å fremstille digital informasjon inn i omgivelsene.

Audi skysphere concept

Audi skysphere concept

Audi skysphere concept er utviklet med ett mål for øye: å se for seg en fremtid der bilen blir en interaktiv sfære og opplevelsesenhet. Den elektriske to-dørs roadsteren kombinerer visjonen om autonom kjøring, et revolusjonerende nytt interiørdesign og et fullt integrert digitalt økosystem.

Audi grandsphere concept

Audi grandsphere concept

I Audi grandsphere concept kombineres komforten på en førsteklasses flyreise, med den luksusen det er å reise privat. Autonom kjøring på nivå 4 gir nye friheter: Interiøret kan omdannes til en rommelig sfære for opplevelser i Audis digitale økosystem, uten ratt, pedaler eller display.

Audi urbansphere concept

Audi urbansphere concept

Audi urbansphere concept gir en klar visjon for fremtidens mobilitet i urbane strøk og storbyer. Fullspekket med det fremste innen teknologi og moderne interiør, setter urbansphere en helt ny standard for passasjerenes komfort og opplevelse inne i bilen.