Konseptbiler og prototyper | Fremtidens mobilitet | Audi Norge
Audi sphere-models

Konseptbiler fra Audi

Se hva Audi planlegger for fremtidens mobilitet

Morgendagens A6

Audi avduker Audi A6 Avant e-tron concept, og gir deg en sniktitt på hva som kommer i nær fremtid – enda et tilskudd til den helelektriske fremtidige A6-serien med dynamisk design.

Audi A6 Avant e-tron concept

Audi A6 Avant e-tron concept

Med Audi A6 Avant e-tron concept gir Audi et håndfast innblikk i kommende produksjonsmodeller på den nye PPE-plattformen.

Audi A6 e-tron concept

Audi A6 e-tron concept

Audi A6 e-tron concept gir også et glimt av hvordan et firedørs Sportback-konsept blir i den store premiumklassen.

Audi sphere-konsepter

Audi presenterer en ny familie av konseptbiler for å illustrere hvordan fremtidens design for luksusklassen vil se ut. Bruk av "sphere" i navnene til alle tre modellene, understreker designets fokus på et nytt interiørkonsept og et helhetlig digitalt økosystemet.

Audi activesphere concept

Audi activesphere concept

Audi activesphere concept er designet for en aktiv livstil, og kan enkelt gjøres om til en pick-up med lastemuligheter for sykler og ski. I tillegg tester Audi helt ny teknologi for å fremstille digital informasjon inn i omgivelsene.

Audi skysphere concept

Audi skysphere concept

Audi skysphere concept er utviklet med ett mål for øye: å se for seg en fremtid der bilen blir en interaktiv sfære og opplevelsesenhet. Den elektriske to-dørs roadsteren kombinerer visjonen om autonom kjøring, et revolusjonerende nytt interiørdesign og et fullt integrert digitalt økosystem.

Audi grandsphere concept

Audi grandsphere concept

I Audi grandsphere concept kombineres komforten på en førsteklasses flyreise, med den luksusen det er å reise privat. Autonom kjøring på nivå 4 gir nye friheter: Interiøret kan omdannes til en rommelig sfære for opplevelser i Audis digitale økosystem, uten ratt, pedaler eller display.

Audi urbansphere concept

Audi urbansphere concept

Audi urbansphere concept gir en klar visjon for fremtidens mobilitet i urbane strøk og storbyer. Fullspekket med det fremste innen teknologi og moderne interiør, setter urbansphere en helt ny standard for passasjerenes komfort og opplevelse inne i bilen.