Elbil | Alt om Audis elbiler | Audi
Elektromobilität

Elbil

Helelektriske biler fra Audi

Audi e-tron tok Norge med storm da den ble lansert i 2018, og ble Norges mest solgte bil i 2020. Med lanseringen av e-tron GT, Q4 e-tron og nå også e-trons arvtager, Audi Q8 e-tron, fortsetter Audi sin satsing på bærekraftig premium mobilitet. I dag er 9 av 10 nye Audier i Norge helelektriske, mye takket være attraktive modeller og fordelene elbiler gir.

Vurderer du å kjøpe elbil? Her kan du gjøre deg kjent med modellene vi tilbyr samt fordelene med å kjøre elbil fremfor bensin- og dieselbiler.
Audi e-tron range

Audis elbiler

Alle e-tron-modellene er stillegående og suverent gode elbiler med svært dynamiske kjøreegenskaper. Du får den i flere utgaver – SUV-ene e-tron, e-tron S og Q4 e-tron, og coupeene e-tron Sportback, e-tron Sportback S og Q4 Sportback e-tron, i tillegg til e-tron GT og RS e-tron GT.

Les mer om Audis elbiler
 • 1920x1080-A_E-TRON_D_191015_darker.jpg
  Ladekalkulator

  Hvor lang tid det tar å lade batteriet avhenger av flere faktorer som omgivelsestemperatur, hvilket støpsel som brukes og om interiøret har blitt temperert ved bruk av førklimatisering.

  Prøv vår ladekalkulator
 • 1920x1080_A_E-TRON_D_181003_1.jpg
  Kom i gang med hjemmelading

  Når du skal lade hjemme kan du enten montere en vanlig strømkurs utelukkende for lading av elbil, eller investere i en skikkelig ladeboks. Les hvordan du kommer i gang med hjemmelading her.

  Les mer
 • 1920x1080-q4_ed1_2021_2543.jpg
  Batterikapasitet og ladetips

  Din lade- og bruksatferd har innvirkning på batterilevetiden, og med noen enkle prinsipp for daglig bruk kan du beholde batterikapasiteten i lang tid.

  Les mer
 • 1920x1080-audi-e-tron-sportback-my2021-191017.jpg
  Ladeteknologi og ordliste

  Hva menes med AC-lading og DC-lading, og hva er forskjellen på de? Her er forklaringen på ord som vanligvis dukker opp i sammenheng med lading av elbiler.

  Ordliste for vanlig ord og uttrykk
 • 1920x1080-Audi-e-tron-Black-Edition-M35b.jpg
  Batteriteknologien til elbiler

  Batteriet i Audi e-tron 55 har en bruttokapasitet på 95 kWh (86,5 kWh netto), og er konstruert for lang levetid.

  Les mer og batteriteknologien
 • q8-e-tron-range-1920x1080.jpg
  Rekkeviddekalkulator

  Hvor langt kommer du med kjøring i by, på landevei eller på motorveien? Hva er fordelen med kjøremodusen Efficiency? Det får du svar på i vår rekkeviddekalkulator.

  Finn ut mer
 • audi-q8-e-tron-range-1920x1080.jpg
  Elbiler med firehjulstrekk

  Lurer du på om du skal velge elbil med firehjulstrekk eller ikke? Med permanent firehjulstrekk fra Audi takler du alle forhold og underlag.

  Finn ut mer
 • e-tron-langtur-1920x1080.jpg
  Tur-retur Europa med elbil

  Mats Christian Knutsen gikk fra A5 til e-tron, og la straks ut på langtur i Europa.
  – e-tron er min første elbil, og den er så komfortabel at det bokstavlig talt føles som å kjøre på en sky. Jeg hadde virkelig ikke trodd at en så stillegående bil kan være så morsom å kjøre, sier Mats Christian Knutsen.

  Les mer
Plug-in hybrid modeller av A3, Q3 og Q8

Ladbar plug-in hybrid

Ladbare plug-in hybridmodeller kombinerer mange fordeler med elektromobilitet og klassiske drivteknologier. Hos Audi betegens de med TFSI e.

Finn ut mer
Audi Norge
Elbil