Audi SUV | kraftfulle elbiler og bensinbiler | Audi Norge
Audi Q8 e-tron range

SUV

Utforsk våre SUV-modeller

Store og kompakte, firehjulsdrevne og elektriske - Her er vårt utvalg av SUV

SUV betyr Sport Utility Vehicle og kombinerer stasjonsvognens plasskapasitet og terrengkjøretøyenes kjøreegenskaper. Du får en høyere bil med bra bakkeklaring som gir god oversikt på veien. Det er ikke rart at dette er en av de mest populære bilmodellene i Norge. Har du lyst til å kjøpe en elektrisk SUV neste gang du skal kjøpe bil, men er usikker på hvilken SUV er best for deg? Audi har et stort utvalg av både store og små SUV-er.

Elektriske SUV-biler

Audi Q6 e-tron

Nye Audi Q6 e-tron – Opplev hvordan forspranget ligger i teknikken

Nye Audi Q6 e-tron setter nye standarder i ytelse, rekkevidde, lading, kjøredynamikk og design.

Audi SQ6 e-tron

Audi SQ6 e-tron

Nye Audi SQ6 e-tron har har sportslig SUV-design med S-detaljer, banebrytende OLED-lysteknologi og ikke minst byr den på imponerende kraftig ytelse.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron – vår mest populære elbil med firehjulsdrift

God plass, nøye utvalgte materialer, førsteklasses utførelse og en rekkevidde på opptil 533 kilometer kjennetegner den helelektriske SUV-en.

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron

Sportback-utgaven av Q8 e-tron kombinerer kraften til en romslig SUV med elegansen til en 4-dørs coupé.

Audi SQ8 e-tron

Audi SQ8 e-tron – vår kraftigste elbil

Tre elektromotorer gir Audi SQ8 e-tron enestående dynamikk med akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,5 sekunder. Audi SQ8 e-tron leveres med sportslige S-detaljer, blant annet bredere hjulbuer og felger fra 20 til 22 tommer.

Audi SQ8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Den kraftige S-modellen som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron eksepsjonell dynamikk.

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron – kompakt og romslig SUV

Opplev helt nye dimensjoner i nye Audi Q4 e-tron. Rommeligheten i denne kompakte, elektriske SUV-en overgår klassegrensene, og tilbyr plass som i en «full-size»-SUV.

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Helelektrisk Sportback og SUV-coupé. Audi Q4 Sportback e-tron har et sportslig utvendig design som er både dynamisk og elegant.

RS-modellene – SUV i sportslig ånd

Audi RS Q3

Audi RS Q3

En sportslig kraftpakke med 2,5-liters TFSI-motor med fem sylindre. RS-sportsunderstell plus med støtdemperregulering sørger for suveren kjøredynamikk og stabilitet.

Audi RS Q8

Audi RS Q8

Audi RS Q8 er den kraftigste SUV-modellen fra Audi Sport. 4,0-liters V8-TFSI-motor, quattro permanent firehjulsdrift og 8-trinns tiptronic sørger for ekstrem kjøredynamikk.

Veien til riktig bilvalg – SUV eller stasjonsvogn?

Det er flere spørsmål du kan stille deg for å finne svaret på om valget skal falle på SUV eller stasjonsvogn. Faktorer som kjøremønster, plassbehov, pris, og ikke minst hva du har mest lyst på, bør avgjøre hva du velger.

En stasjonsvogn gir stor allsidighet i forhold til bagasjerom og plass i kupeen takket være lengden på bilen. I tillegg gir lavere høyde en mer sportslig kjøreopplevelse og et lavere drivstofforbruk en SUV-er som går på bensin eller diesel.

I større biler som Audi RS 6 Avant kan familien øke fra fire til fem uten at det går på bekostning av komforten i baksetet. Disse modellene har plass til tre barneseter og har størst bagasjerom.

Finn en SUV med stort bagasjerom

Alle SUV-bilene fra Audi har god plass i bagasjerommet, enten du er på ferie med familien, har behov for å transportere sportsutstyr eller bare trenger ekstra plass til daglige ærend. For størst mulig plass anbefaler vi Q8 e-tron med bagasjerom som rommer 596/1637 liter og RS Q8 med 605/1755 liter.

Bagasjerommet på Audi Q8 e-tron

Ønsker du å utforske plass, bagasjerom og andre unike egenskaper ved våre SUV-er nærmere, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med våre forhandlere for å prøvekjøre eller for mer informasjon.

Slik lader du din elbil SUV

Audi Q8 e-tron

Når du er på langtur med en elbil er det viktig å ha mulighet til å lade raskt. Elbilene fra Audi trenger bare ca. 30 minutter på en hurtigladestasjon for å lade batteriet fra 5 til 80 prosent.

Finn ut hvorfor batteriene i Audis elbiler holder så god ladefart og hva du trenger for å komme i gang med hjemmelading.

Les mer om lading av elbil

Lyst å prøvekjøre en SUV?

Kontakt din nærmeste forhandler og bestill time for prøvekjøring.

Audi Norge Audi bilmodeller - Elbil, SUV, RS
SUV – kraftfulle elbiler og bensinbiler