Steinsprut i ruta? Audi merkeverksted reparerer gratis > Audi Norge

  • 1277x718_ASER_P_161059_rgb_2.jpg
1277x718_ASER_P_161059_rgb_2.jpg

Steinsprut i ruta? Audi merkeverksted reparerer gratis

Kjører du Audi kan du ferdes trygt i vinter. Får du en steinsprut i ruta, er Audis mekanikere beredt med en særdeles god avtale. Så fremt forsikringen din dekker steinsprutskader - noe de fleste gjør - vil Audis merkeverksted gjøre jobben gratis!

Det finnes vel knapt en norsk bilist som ikke får frysninger av den skumle lyden av steinsprut på ruta. Og de fleste har fått med seg at en hårfin sprekk kan utvikle seg til et intrikat puslespill av glass på rekordtid.

– Skulle uhellet først være ute, så anbefaler jeg at du tar et raskt besøk innom Audis merkeverksted. Da er det svært stor sjanse for at en reparasjon av ruta er tilstrekkelig. Utsetter du verkstedbesøket, risikerer du å måtte bytte hele frontruta, sier Øyvind Gylland, servicemarkedssjef hos Møller Bil Trondheim.

Bruk merkeverksted – også til sprekk i ruta

Vil du bevare Audiens DNA, så bør Audis merkeverksted være din faste adresse for alle bilens behov. Også for små skader som en steinsprut som har satt uheldige spor. På merkeverkstedet brukes Audis originale rutelim som er kvalitetstestet under harde forhold. Er skaden mer omfattende og du må bytte hele frontruta, så benyttes fabrikkgodkjente, originale ruter tilpasset akkurat din bil.

Hvorfor er dette så viktig, tenker du kanskje? Jo, fordi mange av dagens moderne assistentsystem, som for eksempel kamerafunksjon i front, er inkorporert i frontruta.

– For å fungere optimalt, må disse assistentsystemene kalibreres korrekt av fagfolk som er eksperter på din bil, sier Gylland.

  • 563x317_AUD_39L_Story_Visual_5.jpg
    Så mye koster det

    En annen grunn til å benytte Audis merkeverksted til steinsprutskader, er at de tilbyr en særdeles god avtale.

    – Steinsprutskader er noe de aller fleste har inkludert i bilforsikringen. Da er rutereparasjonen gratis i våre merkeverksteder, sier servicemarkedssjefen. Han legger til at dersom forsikringen ikke dekker reparasjonen, så har Audi konkurransedyktige priser. Det er med andre ord ingen god økonomisk grunn til å velge noe annet enn på øverste hylle når det gjelder steinsprutskader i vinter.

Velg sikkerhet

Skulle du være så uheldig at du må bytte hele frontruta, så betaler du kun en egenandel når skaden dekkes av forsikringen. Da får du en ny spesialdesignet originalrute fra Audi. Dette er et grep som ikke bare sikrer at assistentsystemene fungerer som de skal, men som også bidrar til bilens sikkerhet på veien. Tidligere var bilruta kun et stykke glass man kunne se gjennom. I dag er den en integrert del av det bærende karosseriet. Velger du et Audi merkeverksted for å utbedre skaden, så kan du være trygg på at Audien din fortsetter å oppføre seg slik den skal.