Derfor bør du bruke et autorisert merkeverksted > Audi Norge

  • Garantert_Audi_Service_-_Topp_Banner_1.jpg
Garantert_Audi_Service_-_Topp_Banner_1.jpg

Derfor bør du bruke et autorisert merkeverksted

Selv om garantitiden har gått ut og din Audi er mer enn fem år, bør du fortsatt bruke et autorisert merkeverksted. – Det er en rekke årsaker til hvorfor vi anbefaler alle våre kunder å forholde seg til et autorisert Audi-verksted, forklarer Logistikk- og kvalitetssjef hos Møller Bil Ensjø, Frank Jenssen.

Har du hatt din Audi i mer enn fem år? Eller kanskje du har kjøpt en brukt Audi hvor garantitiden har gått ut? Er det da nødvendig å bruke et autorisert merkeverksted når du trenger reparasjon eller service? Vi tok turen til Møller Bil Ensjø i Oslo, som i år feirer 20 år, for å få svar på nettopp det.

- Er du glad i bilen din, bør du velge et autorisert merkeverksted så lenge du eier bilen. Spesielt hvis du ønsker at verdien skal holde seg så høy som mulig, sier Frank Jenssen.

Her er Jenssens argumenter for hvorfor du bør velge et autorisert merkeverksted, selv etter at bilen din er fem år gammel.
IMG_1088.jpeg

1: Vi kan Audi!

Vi jobber kun med ett bilmerke, og er sånn sett topptrente når det gjelder Audi. Dessuten er mekanikerne våre ofte på kurs, slik at de hele tiden videreutdanner seg og blir bedre. Vi har dessuten de nyeste og beste verktøyene for å kunne utføre feilsøkinger og diagnose.

2: Vi følger fabrikkens reparasjonsanvisninger!

Et problem kan ofte løses på flere måter, men når det gjelder bilen din er det viktig at man følger fabrikkens anvisninger, slik at man unngår eventuelle følgefeil. Skal man bytte et hjullager, for eksempel, er det flere måter å gjøre det på. En kjapp og enkel måte, men hvor du risikerer at ting kan ryke i ettertid. Vi gjør det alltid etter boka og på «fabrikksmåten».
563x317_ASER_P_161036_rgb.jpg

3: Service er ikke bare en service!

Når vi utfører en service følger vi ikke bare et vanlig serviceskjema. Vi følger i tillegg opp en rekke normer satt av Audi, som for eksempel å kontrollere batteriet, sørge for å smøre inn dørene på riktig måte og så videre. Vi har et ønske å gjøre det riktig hver gang.

4: Vi har et ønske om å gjøre det rett!

Skulle det skje at vi gjør en feil, retter vi det opp igjen for kunden. Vi har også økonomi til å gjøre om igjen feilreparasjoner, slik at kunden har en garanti om at reparasjonen blir utført på rett måte.
Audi-service2.jpg

5: Riktig servicehistorikk er viktig!

Når man skal selge en bil er det viktig at du har fulgt servicehistorikken. Hvis du samtidig kan vise til at du har fulgt servicehistorikken på et autorisert merkeverksted, kan det bety mye for verdien når du en dag skal selge bilen.

6: Vi har forutsetninger for å reparere alt!

På et autorisert merkeverksted er mekanikerne utdannet til å fikse alt. Vi kan alt fra feilsøking, vindusruter, dekk, servicer og alt du måtte trenge å få fikset på din bil.

7: Vi bruker originale deler!

Vi bruker originale Audi-deler på den beste kvaliteten når vi reparerer våre biler. Dermed forblir din Audi en Audi!
1920x1080_ASER_P_161014_rgb.jpg

8: Vi får informasjon fra fabrikken!

Vi har tilgang til feilsøkeprogrammer fra Audi i Tyskland og all mulig litteratur vi trenger for å fikse alle problemer. Vi har også kommunikasjon med ekspertene hos Audi i Tyskland.

9: Vi har god leveringstid på reservedeler!

Hvis vi ikke har delen akkurat din bil trenger har vi god leveringstid på originale Audi-deler, slik at du slipper å vente unødvendig lenge for å få reparert din bil.
563x317_ASER_P_161034.jpg

10: Vi tar vare på bilen din!

På et merkeverksted er bilen din i trygge hender. Mekanikerne bruker skjermtrekk for å beskytte kundens Audi, og inne i bilen bruker de beskyttelsestrekk på både ratt, seter og gulvmatter. Det er også strenge regler for hvordan hjulene skal oppbevares trygt når de fjernes fra bilen ved en service.
  • 1180x500_Kontakt-Service-neu.jpg
    Logg inn på «Mitt Bilhold» og bestill bilservice for din Audi her.

    Så der har du det altså, hele ti argumenter for hvorfor det lønner seg å bruke et autorisert merkeverksted selv etter at din Audi er fem år gammel.

    Ønsker du å bestille en time hos et av våre verksteder?

    Vi tar gjerne imot bestilling av time, men trenger informasjon fra deg for at bestillingen skal gå mest mulig effektivt for seg. Klikk på lenken og logg deg inn på Mitt Bilhold. Der kan du i tillegg ha full oversikt over din bil, fakturaer og mye annet relatert til din bil og ditt bilhold.