Verkstedtest > Audi Norge

  • 1400x438_ADIV_P_10385.jpg
1400x438_ADIV_P_10385.jpg

Skal bilen din på service?

Delta i verkstedtesten ved neste bilservice
– og du kan vinne 2500 kr!

Vi er opptatt av at du skal ha en god serviceopplevelse når du besøker et Audi merkeverksted. Etter avtale med alle forhandlerne, gjennomføres det derfor tester av verkstedene for å kvalitetssikre en god serviceopplevelse.

Dersom det er tid for service på din Audi, ønsker vi svært gjerne at du registrerer bilen for å kunne delta på en verkstedtest samtidig. Dersom din bil blir trukket ut til test, vil du få kr 2 500,- i kompensasjon som takk for din deltakelse og hjelp for å gjøre bilverkstedene våre enda bedre.
1400x438_ADIV_P_10379.jpg
Praktisk gjennomføring av service

Dersom du deltar i verkstedtesten, må du påregne noe mer tidsbruk ved bestilling, innlevering og henting av bilen din. Etter at du har registrert deg vil du bli kontaktet av oss for avtale av tid og sted, samt at vi trenger noen få opplysninger om bilen din. Vi vil også instruere deg kort om hva du bør være ekstra oppmerksom på i kontakten med forhandler, da vi både tester tekniske prosesser og kundeservice.

1400x438_ADIV_P_10286.jpg
Praktisk informasjon om verkstedtesten

For å kunne delta kan du ikke ha bestilt verkstedtimen på forhånd. Det eneste du må gjøre er å registrere bilen for deltakelse i test her.

Det er noen forutsetninger for å kunne delta:

- Bilen kan ikke være eldre enn 7 år eller ha gått mer enn 100 000 km
- Det må være snakk om service – ikke kun et oljeskift eller en reparasjon
- Påmelding er ingen garanti for at bilen blir valgt ut for testen, og kompensasjon blir kun utbetalt dersom bilen blir trukket ut
- Vi forbeholder oss retten til å velge ut passende biler for test
- Blir bilen din trukket ut, kontaktes du via e-post eller telefon av vår samarbeidspartner på verkstedtester innen 1 uke etter at du har meldt din interesse
- Hører du ikke fra oss innen 1 uke, betyr det at din bil dessverre ikke ble tatt med denne gangen, og du trygt kan bestille service på egen hånd. Du kan selvfølgelig igjen melde din interesse for verkstedtesten når bilen din trenger service neste gang.

Tusen takk for at du hjelper oss med å bli bedre!

Skjema for påmelding av verkstedtest