Audi connect | Plug and Play dataplug | Audi Norge
Audi connect Plug & Play

Audi connect plug and play

Kom enda tettere på din Audi, med Audi connect plug and play. En dataplug som gir deg all nøkkelinformasjon om bilen din samlet i én app.

Audi connect dataplug

Med Audi connect plug and play-appen for Android og iOS har du alltid informasjon om bilen din tilgjengelig. Her er tjenestene du kan få i bilen din.

 • dataplug-minaudi.jpg
  Min Audi

  I appen kan du se informasjon som kjørelengde, chassisnummer og drivstoffnivå. Du kan også sjekke hvor mange kilometer og dager det er igjen til neste serviceavtale.

 • 1920x1080-audi-a3-sportback-g-tron-interior-A3_2020_1053.jpg
  Loggbok

  Den digitale loggboken kan for eksempel brukes til å dokumenterer og kategoriserer forretningsreiser og private reiser. Den automatiske loggfunksjonen gjør det enkelt å registrere detaljer som startpunkt og destinasjon, dato og klokkeslett, reisetid og rute, og eksportere dem via appen.

 • dataplug-drivstoffmonitor.jpg
  Drivstoffmonitor

  Drivstoffmonitoren gir deg en oversikt over tanking og månedlige utgifter. Hver gang Audi DataPlug registrerer en påfyllingsprosess, mottar du et varsel om at drivstoffkostnadene er loggført. Tjenesten* registrerer automatisk når, hvor og hvor mye du fyller drivstoff.

 • 1920_1080_A_E-TRON_181039.jpg
  Lademonitor

  Lademonitoren for e-tron-modeller gir en oversikt over ladeutgiftene dine, hvor mange kilometer du har kjørt og ladestatusen til bilen din. Appen registrerer automatisk når du lader, lagrer adressen til ladestasjonen og lar deg føre kostnader for ladeøkten. Appen sender også en påminnelse om å lade når nivået begynner å bli lavt.

 • 1920x1080-audi-a4-limousine-interior-AA4_D_191001_2.jpg
  Kjørestil og statistikk

  Audi connect plug and play hjelper deg med å optimalisere kjørestilen din. Personlige kjøredata som akselerasjon, kjøretøyhastighet, motorhastighet og bremseatferd, måles og vises i en detaljert statistisk oversikt.

 • 883x496_AA6_TFSIe_191008.jpg
  Din parkeringsplass

  Med appen vet du alltid nøyaktig hvor du har parkert bilen. La appen guide deg til bilen din – eller del GPS-koordinatene med andre som skal kjøre bilen. Du kan til og med holde et øye med hvor lenge du har stått parkert.

 • 844x475-AOZ_A1_181001.jpg
  Book verkstedtime

  Med Audi connect dataplug-appen kan du når som helst be om verkstedtime hos din Audi-forhandler. Inkludert direkteanrop og med navigasjonshjelp. Trenger du en inspeksjon av bilen eller oljeskift, legger du bare inn en forespørsel, så vil din foretrukne forhandler kontakte deg så snart som mulig.

 • dataplug-veihjelp.jpg
  Havari og assistanse

  Trenger du nødhjelp på veien kobles du til en nasjonal 24-timers veihjelp eller Audis servicetelefon*. Du har muligheten til å overføre posisjonen og kjøretøyinformasjonen din, samt ringes opp for viktige tips for hva du bør gjøre i en nødssituasjon. I tillegg viser appen et utvalg av bilens varsel- og kontrolllys. Utfyllende forklaringer hjelper deg med å identifisere disse på riktig måte og reagere på riktig måte dersom en kontrollampe aktiveres.

 • 883x496_a6_aod_2020_1950.jpg
  Mine trofeer

  Gjøre bilturene ekstra gøy. Effektiviser kjørestilen din, ta lokale oppdagelsesturer, besøk din Audi-forhandler eller bruk appen regelmessig for å samle poeng og trofeer. En flott måte å utfordre kjøreytelsene dine igjen og igjen i forskjellige kategorier og få belønninger hos utvalgte din Audi-forhandlere. Nivå etter nivå.

00:00 | 00:00

Sjekk om din Audi kan få Audi connect DataPlug

Har du en Audi fra 2008 eller senere, kan du få tilgang til onlinetjenester med Audi connect DataPlug.

Kom i gang med Audi connect DataPlug

connected car

 1. Sjekk om din Audi er kompatibel med Audi DataPlug.
 2. Last ned Audi connect plug and play-appen for Android eller iOS.
 3. Din Audi-forhandler hjelper deg med å installere Audi DataPlug og aktivere appen.
Last ned Audi connect plug and play-appen

Last ned appen

Så fort Audi DataPlug er koblet til bilen din, kan du laste ned appen Audi connect plug and play og følge aktiveringsinstruksjonene.

Appen er foreløpig kun tilgjengelig i App Store, men vil snart også komme i Google Play for Android.

Last ned Audi connect plug and play
*
Kostnadene beregnes i henhold til den aktuelle tariffen fra din leverandør. Roamingkostnader kan påløpe når du ringer fra utlandet.