Audi Connect | Oppdag alle dine digitale muligheter | Audi
Discover the advantages of Audi connect. Audi digital services bring more comfort and safety into your everyday life.

Audi connect

Audi connect

Audi connect er tjenesten som sørger for at sjåfør, bil og infrastruktur har en digital forbindelse. Den samler alle strukturer som bruker online-tilkobling med bilen for å gi sanntidsinformasjon og flere digitale funksjoner.

Informasjon om Google Satellite Maps™

Du finner aktuell informasjon om karttjenesten Google Satellite Maps™ her:
Les mer

Dra på oppdagelsesferd med Audi e-tron

Audi e-tron er Audis første helelektriske SUV. Bilen har mange assistentsystemer og Audi connect-tjenester som gjør kjøringen enklere og mer effektiv. Med den nye Audi connect-tjenesten Audi connect e-tron ruteplanlegger kan du planlegge rutene dine hjemmefra med myAudi-appen på smarttelefonen din. Appen tar hensyn til informasjon om nye ladestasjoner langs ruten. Du trenger dermed ikke bekymre deg for at batteriet kanskje ikke holder helt frem til bestemmelsesstedet. Audi connect hjelper deg både når du planlegger turen og under selve kjøreturen. Audi e-tron er den første av Audis modeller som kan leveres med taleassistenten Amazon Alexa (ekstrautstyr).

Les mer om ren elektrisk kjøring med Audi connect
 • L1005485_v01_1277x718.jpg
  myAudi-appen

  myAudi-appen integrerer bilen i hverdagen din og har mange innovative Audi connect-funksjoner som gjør livet enklere. I tillegg til personrelaterte tjenester, for eksempel låsing og opplåsing av bilen med smarttelefonen, har du alltid oversikt over drivstoffnivå, rekkevidde, serviceavtaler og mye annet.

  Les mer
 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Kom i gang med myAudi

  myAudi-portalen er den sentrale plattformen for Audi connect. Her kan du konfigurere, administrere og justere innstillingene for Audi connect-tjenestene. Registrer deg selv og bilene dine på myAudi og bruk connect-tjenestene via myAudi eller med myAudi-appen på smarttelefonen. I det passordbeskyttede området kan du lagre personlige innstillinger for tjenestene samt ha oversikt over viktige bildata.

  Registrer deg nå
 • A185081_large_563x317.jpg
  Google Satellite Maps™-kartvisning

  Du finner aktuell informasjon om karttjenesten Google Satellite Maps™ her:

  Til ofte stilte spørsmål