A7 Sportback > A7 > Audi Norge

A7 Sportback

Fire ringer og en klar linje.
Den nye Audi A7 Sportback

De iøynefallende lyktene med den umiskjennelige lyssignaturen, den rette fronten med bred singleframe-grill, den coupéliknende profilen og den markante hekken levner ingen tvil om at den nye Audi A7 Sportback er en ekte A7. Designspråket er nyskapende, samtidig som det ivaretar de klassiske quattro-elementene, og viser at det er fullt mulig å bryte grenser uten å bryte prinsipper.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Store flater, skarpe kanter og atletiske linjer gir Audi A7 Sportback et dynamisk utseende fra alle vinkler.

 • Audi A7 Sportback forener designen til en coupé, den romslige plassen til en sedan og de mange bruksmulighetene til en stasjonsvogn. Dette er en allsidig bil som egner seg både som firmabil og familiebil.

 • Lang akselavstand og korte overheng gir Audi A7 Sportback en spennende og atletisk profil. Markante konturer fremhever hjulene og quattro-genene.

 • Det lange bagasjeromslokket ender i en markant, buet spoilerkant. Spoileren kjøres ut elektrisk når bilen når 120 km/t. Et flatt lysbånd som går over hele hekken, forbinder baklyktene og er en flott detalj.

 • Den utvendige utformingen av Audi A7 Sportback er et uttrykk for det nye designspråket som Audi presenterte med konseptbilen Audi Prologue. Det mest iøynefallende er den nye lyktedesignen med den unike lyssignaturen.

 • Den nye A7 Sportback

 • Description: Audi A7 Sportback kombinerer nytenkning, prestisje og teknologisk fremskritt i et helhetlig, fremtidsrettet konsept.

 • S line eksteriørpakke gir Audi A7 Sportback et enda sportsligere preg med S-spesifikke støtfangere foran og bak med S-line-spesifikke partier, kanallister i bilens farge og temperamentsfull tangorød metalliclakk.

 • S-spesikk støtfanger foran med S-line-spesifikke partier med heksagonmønster og luftinntak på sidene i matt titansort. Inngår i S line eksteriørpakke.

 • S-spesifikk støtfanger bak med S-line-spesifikke partier med heksagonmønster, diffusor i matt titansort og enderør og dekor i kromfinish setter et sportslig preg.

 • Description: Kupeen i Audi A7 Sportback byr på mer plass og mer sittekomfort. Kupeen er 21 mm større enn på forgjengermodellen. Det er blant annet bedre plass til beina i baksetet. Det er også større takhøyde bak.

 • Panoramataket (ekstrautstyr) med større glassflate gjør kupeen lys og innbydende og gir god romfølelse.

 • Dekor i matt børstet mørk aluminium til dørkledninger, instrumentpanel og midtkonsoll inkludert innfatninger i aluminiumsfinish. Inngår i S line sportspakke.

 • Belyste innstigningslister med aluminiumsfelt foran og bak og S-logo foran. Inngår i S line sportspakke.

 • Audi design selection er et utvalg av eksklusive materialer og farger til kupeen. Velg for eksempel dekor i achatgrå naturell flammebjørk og interiørelementer i sarderbrunt kunstskinn med stålgrå kontrastsømmer.

 • Leveres som ekstrautstyr fra Audi design selection: kontursete foran i perlemorbeige perforert valconaskinn med dekorbånd og kontrastsømmer i achatgrått.

 • Håndfri med høy stemmekvalitet, praktisk lading via USB-inngang eller trådløs lading iht. Qi-standarden (ekstrautstyr) med induktiv ladeflate for iPhone fra Audi originalt tilbehør. Audi phone box (ekstrautstyr) er perfekt til oppbevaring av smarttelefonen.

 • 20-tommers støpte aluminiumsfelger i 5-dobbelteikers V-design gjør bilen ekstra stilig.

 • Gi din Audi A7 et personlig preg med utvalgt dekor, farget skinn og individuelle lakkfarger fra Audi exclusive.

En helt ny følelse av frihet

Det optimerte panoramataket (ekstrautstyr) med en glassflate som er 60 prosent større enn på forgjengeren, slipper masse lys inn i kupeen og gir god romfølelse. Den lystette rullegardinen holder sollyset ute og beskytter kupeen mot oppvarming. Den kan reguleres elektrisk etter behov.

Erleben Sie das einzigartige Raumgefühl des A7 Sportback mit einer neuen Qualität

En helt ny romfølelse

Vi har skapt mer plass i baksetet uten at bagasjeromsplassen er blitt mindre. Kupeen er preget av presist håndverk og kvalitetsmaterialer. For- og baksetene kan leveres med setevarme (ekstrautstyr) for ekstra komfort.

Wir haben der Großzügigkeit mehr Raum gegeben
Das auf Wunsch verfügbare, mehrfarbig regelbare Kontur-Ambiente-Lichtpaket inszeniert den Innenraum nach Ihren Vorstellungen

En helt egen stemning

Skap den rette atmosfæren med kontur-/ambientelyspakken (ekstrautstyr). Det stemningsfulle lyset kan stilles inn i flere farger. Lyslederne fremhever konturene, instrumentpanelet og designstrukturene og gjør det enklere å gå inn i og ut av bilen når det er mørkt.

Mer om kupeen
Mer om betjeningskonseptet

Lysdesign

HD Matrix LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) er utformet i tråd med det nye, unike A7-lysdesignspråket som er inspirert av den digitale utviklingen.

Mer om lysteknologien
Flere anbefalinger
Spesifikasjoner Audi A7 Sportback

39

Førerassistentsystemer

400

Innstillinger som kan tilpasses

535

l

Bagasjeromsvolum

Formspråket til en ny generasjon
Den nye Audi A7 Sportback er sportslig elegant og representerer et nytt designspråk som viser vei inn i fremtiden. De skarpe linjene og den kupéliknende profilen gir bilen et dynamisk uttrykk. Lyktene med den unike A7-signaturen fremhever det moderne utseendet. Taket strekker seg i en lang bue fra A-stolpen, som er plassert langt bak, over det atletiske karosseriet til det markante bakpartiet med LED-lysbånd som går over hele hekken.


 • Audi Q5 ICE bakgrunn.jpg
  Møt høsten med originalt tilbehør fra Audi

  - Sykkelholder
  - Lasteholder
  - Lastetilbehør
  - Formstøpt bagasjeromsmatte
  - Bilpleieprodukter
  - Hundebur
  - Aero viskerblader
  - DEFA bilvarmeprodkter
  - Ladeutstur e-tron
  - Audi Lifestyle-produkter

  Se kampanjen her