Audi Q8 Sportback e-tron | Ny SUV-coupé elbil | Audi Norge
Audi Q8 e-tron sett bakfra

En elbil med elegante linjer

Audi Q8 Sportback e-tron kombinerer kraften til en romslig SUV med elegansen til en 4-dørs coupé.

Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro i tall

Batteriet lades fra 10% til 80% på

31

min.*

Ved maks. DC ladeeffekt*

Rekkevidde (WLTP), inntil

551

km

Maks. DC ladeeffekt opptil

170

kW*

Hurtigkonfigurator

Velg blant ulike lakkfarger og felger og se Audi Q8 Sportback e-tron i den interaktive 3D-visningen.

Q8 Sportback e-tron

779 900 NOK*

Strømforbruk ved blandet kjøring*: 22,5 kWh/100 km

CO2-utslipp ved blandet kjøring*: 0 g/km

Endre lakkfarge
Endre felger
Gå videre med konfigurasjonen

Lang rekkevidde

Høyenergibatteriet har en kapasitet på opptil 106 kWh (netto) og rekkevidde på opptil 551 kilometer. Når batteriets ladenivå er lavt, kan du aktivere Range-modusen* i MMI for å få lengst mulig rekkevidde ut av den gjenværende strømmen.

MMI display Audi Q8 Sportback e-tron
Audi Q8 Sportback e-tron lader

Ruteplanlegging med kortere ladestopp: Du kan nå hurtiglade med opptil 170 kW* på hurtigladestasjoner. Med e-tron ruteplanlegger* legges ladestoppene inn slik at den høye ladeeffekten kan utnyttes mest mulig effektivt.

Enkel lading når du er på farten

Du kan lade Audi Q8 Sportback e-tron på mange måter, både hjemme og når du er på farten. Med Plug & Charge* blir ladingen enda enklere. Større batterikapasitet og mange lademuligheter lar deg kjøre elektrisk også på lange strekninger.

Audi Q8 Sportback e-tron lader hjemme

Lading hjemme: Ladesystemene* e-tron kompakt og connect for hjemmelading leveres som ekstrautstyr (Audi-vegglader*). Ønsker du å få installert en ladeboks hjemme kan også din Audi-forhandler hjelpe med å finne andre løsninger som passer til dine behov samt montering av utstyr. Vi samarbeider med Easee og DEFA.

Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro i tall

Maks. elektrisk effekt

300

kW

Maks. Dreiemoment: 664 Nm

Akselerasjon (0–100 km/t)

5.6

sek*

Batterikapasitet (netto) inntil

106

kWh

Coupé-SUV

Audi Q8 Sportback e-tron kombinerer elegansen til en firedørs coupé med kreftene og romsligheten til en SUV. quattro-konstruksjonen med kraftig skulderlinje og den spesielle kjørelyssignaturen kommer spesielt godt til sin rett med lakkfargen madeirabrun metallic.

Stilfull innvendig bildesign

Den romslige kupeen i Audi Q8 Sportback e-tron er innredet med nøye utvalgte materialer med førsteklasses finish og er utstyrt med avanserte digitale funksjoner.

Gjennomført elegant: S line-interiøret omfatter sportsseter foran (ekstrautstyr) trukket i skinn og Dinamica Frequenz* mikrofiber, inkludert S-logo på seteryggene. Dekor i matt, børstet mørk aluminium (ekstrautstyr) kompletterer den sportslige stilen.

En ny kjøreopplevelse

Elektromotorene akselererer så å si lydløst, elektrisk quattro firehjulsdrift gir bedre veigrep og stabilitet, mens adaptiv luftfjæring og mange assistentsystemer gir bedre kjøredynamikk. Avtakbart tilhengerfeste leveres som ekstrautstyr.

Strøm favorittlåtene dine med integrert Apple Music*

Apple Music gir deg flotte musikkopplevelser i bilen. Du har gratis tilgang til over 100 millioner låter, uten reklame og direkte i MMI. Spill favorittmusikken din og oppdag nye låter. Du kan også velge mellom tre internasjonale live-radiostasjoner som har kjente artister som programledere og spiller aktuelle hitlåter, klassikere og country. Dessuten har du tilgang til musikkbiblioteket ditt og kan søke etter artister, album og spillelister.

MMI display på Audi Q8 Sportbac e-tron

Digitale tjenester

Dra fordel av Audi connect-tjenester* som online-trafikkinformasjon*, bestill funksjoner via Functions on Demand, og få rask og enkel tilgang til informasjon om bilen i myAudi-appen*.

MMI-display på Audi Q8 Sportback e-tron

Infotainment og navigasjon: MMI gir tilgang til Audi connect*, som blant annet omfatter egne tjenester for e-tron. Her finner du for eksempel e-tron ruteplanlegger*, som viser deg den beste kjøreruten med nødvendige ladepunkter. Det betyr at du alltid har tilgang til viktig informasjon og innstillinger for kjøreturen.

Edition S line

Edition S line har S line-eksteriør, velkomstlys med lysdioder og projeksjon av «e-tron edition», Audi singleframe-grill i bilens farge, singleframe-projeksjonslys og privacy-glass. 21-tommers lettmetallfelger er standard, mens 22-tommers lettmetallfelger leveres som ekstrautstyr.

Audi exclusive*

Gi Audi Q8 Sportback e-tron et mer personlig preg med Audi exclusive*.

Q8 e-tron med Audi exclusive sett fra siden

Et personlig preg. Du kan for eksempel velge lakkfargen karatbeige metallic fra det store utvalget til Audi exclusive*.

Like allsidig som deg

Audi originalt tilbehør* tilbyr tekniske funksjoner og designelementer som gjør din Audi enda mer allsidig, uansett hva du bruker den til.

Bagasjeromsmatte i Audi Q8 Sportback e-tron

Smarte løsninger for bagasjerommet: Den praktiske bagasjeromsmatten med høy kant hele veien rundt beskytter bagasjeromsgulvet mot skitt og fuktighet. Mattens struktur hindrer at lasten sklir. Kjøle- og varmeboksen på 20 liter kan plasseres trygt i bagasjerommet.

For en bærekraftig fremtid

Audis fremtidsrettede løsninger omfatter også bevisst bruk av ressurser, miljøvennlig produksjon og CO2-nøytral utlevering av bilen.* Vi bruker for eksempel grønn strøm, blant annet fra solcelleanleggene på takene til fabrikkbygningene, til oppvarming og produksjon av batterier.

audi in a gray constructions room

Nyheter om #e-tron – hold deg oppdatert

Motta eksklusiv informasjon, interessante bakgrunnshistorier og spennende impulser om Audis elbiler og ladbare hybrider.