RS 4 Avant > A4 > Audi Norge
 • stage_exterior_front.jpg
Audi RS 4 Avant

RS 4 Avant

Audi RS 4 Avant
– praktisk familiebil med høy ytelse

Det er fullt mulig å lage en bil som har ytelsen til en sportsbil og samtidig fungerer som en praktisk familiebil. Det er Audi RS 4 Avant et bevis på. Den ukonvensjonelle designen og den særpregede profilen levner ingen tvil om at dette er en sportslig bil. Derfor er Audi RS 4 Avant den ideelle bilen for familier med en aktiv livsstil.

Høy ytelse i bilder

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-ARS4_191008.jpg
1920x1080-ARS4_191008.jpg
 • Panoramasoltaket (ekstrautstyr) slipper inn mer lys i kupeen til Audi RS 4 Avant. Samtidig beskytter tonet glass mot kraftig sollys.

 • Audi RS 4 Avant tar seg godt ut.

 • Den iøynefallende karosseriformen gjør Audi RS 4 Avant til den perfekte bilen for familier med en aktiv livsstil.

 • Den 2,9-liters V6-TFSI-motoren yter 450 hk (331 kW) og har et maksimalt dreiemoment på 600 Nm.

 • Audi RS 4 Avant akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder.

 • Den typiske RS-fronten på Audi RS 4 Avant har en unik design med Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) med mørke innfatninger.

 • Høy ytelse og kraftfull design gjør Audi RS 4 Avant til den ideelle bilen for deg som verdsetter kjøreglede.

 • Brede hjulhus og ny felgdesign understreker det sportslige utseendet til Audi RS 4 Avant.

 • Med et bagasjeromsvolum på 495 liter har Audi RS 4 Avant nok plass til store og små familieutflukter.

 • RS-sportsseter foran er standardutstyr i Audi RS 4 Avant. De er trukket i sort nappaskinn med crescendorøde sømmer i heksagonmønster.

Høy ytelse i tall

Effekt

450

hk

(331 kW)

Akselerasjon

4,1

sekunder

0 til 100 km/t

Dreiemoment

600

newtonmeter

(maksimal)

Kraftig motor

Den 2,9-liters V6-TFSI-motoren i Audi RS 4 Avant yter 450 hk (331 kW) og har et maksimalt dreiemoment på 600 Nm. Bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,1 sekunder. Topphastigheten er 250 km/t, men med RS-dynamikkpakken (ekstrautstyr) øker topphastigheten til 280 km/t. Permanent quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial sørger for suverent veigrep og smidige kjøreegenskaper.

Fronten på Audi RS 4 Avant

Dynamiske kjøreopplevelser

RS-dynamikkpakken (ekstrautstyr) gir Audi RS 4 Avant mer utpreget dynamiske kjøreegenskaper. Det sørger dynamisk styring, quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial og RS-sportsunderstell plus med Dynamic Ride Control (DRC) for. Kjøredynamikksystemet Audi drive select er standardutstyr og øker topphastigheten til 280 km/t (elektronisk begrenset). RS-bremseanlegg (standardutstyr) med røde bremsekalipere (ekstrautstyr) eller keramiske RS-bremser (ekstrautstyr) med grå, røde eller blå bremsekalipere sørger for sikker bremsing.

Audi RS 4 Avant sett fra siden
360-graders visning

Romslig kupé
med progressiv design

Audi RS 4 Avant er like sportslig innvendig som utvendig. Det innvendige utstyret inkluderer RS-sportsratt i skinn med flat underside, multifunksjonstaster og girtaster i aluminium (standardutstyr) og RS-sportsseter foran i sort nappaskinn med crescendorøde sømmer i heksagonmønster. Du kan også velge RS-designpakken i rødt (ekstrautstyr) eller kontur-/ambientelyspakken (ekstrautstyr) i flere farger.

Førerplassen i Audi RS 4 Avant
Mer om MMI-systemet

Kraftfull sportsbil
og praktisk stasjonsvogn

Fronten på Audi RS 4 Avant oser av sportslige kjøreytelser. Den praktiske familiebilen oppdager du når du ser nærmere på den. Under det kraftfulle Avant-karosseriet er Audi RS 4 Avant en romslig bil med plass til hele familien. Praktiske funksjoner sørger for god oppbevaringsplass, blant annet baksetet som kan legges ned i forholdet 40:20:40. Med Advanced key (ekstrautstyr) og sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet kan du åpne bakluken med en fotbevegelse. Oppbevarings- og bagasjeromspakken (ekstrautstyr) og skinnesystemet med fester (ekstrautstyr) gjør det enklere å holde orden i bagasjerommet..

Familie sitter i bagasjerom med åpen bakluke
1
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.