RS 4 Avant | Sportslig og praktisk for hele familien | Audi
Audi RS 4 Avant sett ovenfra

Sportslig og praktisk

Audi RS 4 Avant har ytelsen til en sportsbil samtidig som den er en praktisk familiebil. Performance is an attitude.

Audi RS 4 Avant i tall

Effekt

450

hk (331 kW)

Akselerasjon (0 til 100 km/t)

4,1

sekunder

Dreiemoment (maksimal)

600

Nm

Ideell for aktive familier

Høy ytelse og kraftfull design gjør Audi RS 4 Avant til den ideelle bilen for deg som verdsetter kjøreglede.

Fronten på Audi RS 4 Avant

Kraftig motor. Audi RS 4 Avant har en topphastighet på 250 km/t, og med RS-dynamikkpakken (ekstrautstyr) øker den til 280 km/t. Permanent quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial sørger for suverent veigrep og smidige kjøreegenskaper.

Kraftfull utvendig design

Den markante RS-fronten på Audi RS 4 Avant har Singleframe-grill, heksagonstruktur og påmonterte RS-deler. Den sportslige hekken preges av en spesiell RS-støtfanger og en markant hekkdiffusor. Bilen har også stilfull felgdesign og brede hjulhus, og kan leveres med RS-designpakker (ekstrautstyr) i grått eller rødt.

Audi RS 4 Avant

Ekstra sportslig

Det sportslige RS competition plus-utstyret (ekstrautstyr) fremhever det dynamiske utseendet til Audi RS 4 Avant. Med sportsdifferensial og RS-sportsunderstell pro er dynamikken også merkbar.

RS 4 Avant sett skrått forfra

Frontdesign: Blade foran, flaps på sidene, frontspoiler og sidespeilhus i matt karbon (ekstrautstyr) gjør bilen ekstra sportslig. Audi-ringer og RS 4-logo i glanset sort på grillen setter prikken over i-en.

Romslig kupé med progressiv design

3-eikers sportsratt (ekstrautstyr) i skinn med flat underside og multifunksjon plus samt sportsseter plus foran i sort nappaskinn med crescendorøde sømmer i heksagonmønster setter et sportslig preg på kupeen.

Strøm favorittlåtene dine med integrert Apple Music*

Med Apple Music* i MMI kan du strømme favorittlåtene dine og oppdage ny musikk blant over 90 millioner låter. Du kan også velge mellom tre internasjonale live-radiostasjoner som har kjente artister som programledere og spiller aktuelle hitlåter, klassikere og country. Dessuten har du tilgang til musikkbiblioteket ditt og kan søke etter artister, album og spillelister.

MMI-skjerm med Apple Music

Kraftfull sportsbil og praktisk stasjonsvogn

Baksetet som kan legges ned i forholdet 40:20:40, sørger for god oppbevaringsplass i Audi RS 4 Avant. Med Advanced key (ekstrautstyr) og sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet kan du åpne bakluken med en fotbevegelse*. Oppbevarings- og bagasjeromspakken (ekstrautstyr) og skinnesystemet med fester (ekstrautstyr) gjør det enklere å holde orden i bagasjerommet.

Bagasjerommet til RS 4 Avant

Audi exclusive

Du kan tilpasse bilen, slik at den matcher din stil. Audi exclusive* gir deg mange valgmuligheter, for eksempel Audi exclusive Style-pakke i bronse.

Audi RS 4 Avant med Audi exclusive

Functions on Demand

Med Functions on Demand kan du kjøpe ekstra funksjoner i myAudi-appen* etter ønske og behov.

Functions on Demand
Audi RS 6 Avant

Audi RS 6 Avant