RS 4 Avant > A4 > Audi Norge
  • stage_exterior_front.jpg
Audi RS 4 Avant

RS 4 Avant

Øker opplevelsen. Audi RS 4 Avant.

Audi RS 4 Avant har ytelsen til en sportsbil samtidig som den fungerer som en praktisk familiebil. Det ukonvensjonelle designet og den særegne profilen levner ingen tvil om at dette er en sportslig bil.

Høy ytelse i bilder

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs4-avant-my2021-1501.jpg
1920x1080-audi-rs4-avant-my2021-1501.jpg
  • Den spennende karosseriformen gjør Audi RS 4 Avant til et blikkfang, og et kjøretøy for familier som liker en adrenalinladet livsstil.

  • På hekken preger den RS-spesifikke støtfangeren og den iøynefallende hekkdiffusoren det sportslige inntrykket.

  • Den 2,9-liters V6-TFSI-motoren yter 450 hk (331 kW) og har et maksimalt dreiemoment på 600 Nm.

  • Audi RS 4 Avant akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder.

  • Den typiske RS-fronten på Audi RS 4 Avant har en unik design med Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) med mørke innfatninger.

  • Høy ytelse og kraftfull design gjør Audi RS 4 Avant til den ideelle bilen for deg som verdsetter kjøreglede.

  • Brede hjulhus og ny felgdesign understreker det sportslige utseendet til Audi RS 4 Avant.

  • Med et bagasjeromsvolum på 495 liter har Audi RS 4 Avant nok plass til store og små familieutflukter.

  • RS-sportsseter foran er standardutstyr i Audi RS 4 Avant. De er trukket i sort nappaskinn med crescendorøde sømmer i heksagonmønster.

Høy ytelse i tall

Effekt

450

hk

(331 kW)

Akselerasjon

4,1

sekunder

0 til 100 km/t

Dreiemoment

600

newtonmeter

(maksimal)

Kraftig motor

Den 2,9-liters V6-TFSI-motoren i Audi RS 4 Avant yter 450 hk (331 kW) og har et maksimalt dreiemoment på 600 Nm. Bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 4,1 sekunder. Topphastigheten er 250 km/t, men med RS-dynamikkpakken (ekstrautstyr) øker topphastigheten til 280 km/t. Permanent quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial sørger for suverent veigrep og smidige kjøreegenskaper.

Dynamiske kjøreopplevelser

RS-dynamikkpakken (ekstrautstyr) gir Audi RS 4 Avant enda mer dynamiske kjøreegenskaper. Det sørger dynamisk styring, quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial og RS-sportsunderstell plus med Dynamic Ride Control (DRC) for. Kjøredynamikksystemet Audi drive select er standardutstyr og øker topphastigheten til 280 km/t (elektronisk begrenset). RS-bremseanlegg (standardutstyr) med røde bremsekalipere (ekstrautstyr) eller keramiske RS-bremser (ekstrautstyr) med grå, røde eller blå bremsekalipere sørger for sikker bremsing.

Audi RS 4 Avant sett fra siden

Kraftfull utvendig design

Audi RS 4 Avant har et ytre som utstråler kraft. Det sørger typiske RS-designelementer for, blant annet den nydesignede RS-fronten med ny Singleframe-grill, nytt gitter med heksagonstruktur og spesiell RS-støtfanger med nyutviklede påmonterte deler. Den sportslige hekken preges av en spesiell RS-støtfanger og en markant hekkdiffusor. Modellen har også ny felgdesign og brede hjulhus.

Audi RS 4 Avant sett forfra

Romslig kupé
med progressiv design

3-eikers sportsratt (ekstrautstyr) i skinn med flat underside og multifunksjon plus samt sportsseter plus foran i sort nappaskinn med crescendorøde sømmer i heksagonmønster setter et sportslig preg på kupeen. RS-designpakken i rødt og dekorelementer i matt karbonvev (begge deler er ekstrautstyr) understreker helhetsinntrykket.

Førerplassen i Audi RS 4 Avant
MMI systemet i Audi RS 4 Avant

MMI hører på deg

Det store og oversiktlige 10,1-tommers MMI touch-displayet gjør det enkelt å bruke infotainmentsystemet MMI navigasjon plus (ekstrautstyr) og de digitale tjenestene fra Audi connect¹. Du kan også styre MMI-systemet intuitivt med stemmestyringen, som du aktiverer ved start eller fra rattet.

Kraftfull sportsbil
og praktisk stasjonsvogn

Under det kraftfulle Avant-karosseriet er Audi RS 4 Avant en romslig bil med plass til hele familien. Praktiske funksjoner sørger for god oppbevaringsplass, blant annet baksetet som kan legges ned i forholdet 40:20:40. Med Advanced key (ekstrautstyr) og sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet kan du åpne bakluken med en fotbevegelse. Oppbevarings- og bagasjeromspakken (ekstrautstyr) og skinnesystemet med fester (ekstrautstyr) gjør det enklere å holde orden i bagasjerommet.

Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.

1
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.