RS 4 Avant 2019 > A4 > Audi Norge
 • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi RS 4 Avant verbindet Performance mit Alltagstauglichkeit.

RS 4 Avant 2019

Atletisk og praktisk
på én og samme tid.
Den nye Audi RS 4 Avant.

Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 8,8 l / 100 km; CO₂-utslipp ved blandet kjøring: 199 g/km

Allerede i fjerde generasjon kombinerer RS 4 Avant kraftfulle ytelser med praktiske plassløsninger og begeistrer med et formspråk som er typisk for RS. Sportslige detaljer som Audi Singleframe med heksagonmønster og RS4-logo, muskuløse linjer, brede skjermer og RS-sportseksosanlegg med store, ovale enderør etterlater ingen tvil om at dette er en sportslig bil. Samtidig har du plass nok til å takle hverdagens utfordringer.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.
I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Audi RS 4 Avant er den sportsligste og mest kraftfulle modellen i A4-serien. Det nye RS-designspråket har elegante, atletiske linjer og er inspirert av en rekke motorsportdetaljer fra den legendariske Audi 90 quattro IMSA GTO.

 • De brede hjulhusene og skjermene, de dynamiske linjene og den markante RS-takkantspoileren viser tydelig at Audi RS 4 Avant har motorsportgener.

 • RS-støtfangeren og den markante Audi singleframe-grillen med heksagonmønster i glanset sort og ramme i matt aluminium gir fronten et maskulint og sportslig preg. Dette fremheves ekstra tydelig i lakkfargen Nogaro blue pearl (ekstrautstyr).

 • Det gjennomsnittlige drivstofforbruket er 8,8 liter per 100 kilometer (199 gram CO2 per kilometer). Det er en forbedring på 17 prosent sammenlignet med forgjengeren. Vi har også redusert vekten. Den nye Audi RS 4 Avant veier 1790 kilo. Det er 80 kilo mindre enn forrige modell.

 • Optikkpakken i karbon inneholder front- og hekkspoiler, dørstriper og hekkdiffusor. Festene er i sort.

 • RS-takkantspoileren, den markante diffusorinnsatsen og RS-sportseksosanlegget med store ovale enderør i glanset sort understreker det dynamiske utseendet til Audi RS 4 Avant.

 • Det 3-eikers RS-sportsrattet i perforert skinn med multifunksjon plus har flat underside, RS-logo og kontrastsømmer.

 • Audi RS 4 Avant er både praktisk og atletisk. RS-sportsseter foran forsterker motorsportfølelsen. De har kraftige sidevanger som gir god støtte i svinger. De kan leveres i nappaskinn med heksagonmønster og kontrastsømmer (ekstrautstyr). Stilig dekor i aluminium race eller karbon (ekstrautstyr) gir setene det riktige motorsportpreget.

 • RS-sportsunderstellet (standardutstyr) senker Audi RS 4 Avant 7 mm i forhold til A4-basismodellen med sportsunderstell. Som ekstrautstyr kan du få RS-sportsunderstell plus med Dynamic Ride Control (DRC), keramiske bremser og RS-spesifikk dynamisk styring.

 • Den nye Audi RS 4 Avant er en unik kombinasjon av ytelse og design.

Spesifikasjoner Audi RS 4 Avant

250

km/t

Topphastighet
regulert

280

km/t

Topphastighet
regulert (ekstrautstyr)

4,1

sek.

fra 0 til 100 km/t

Mer om drivverket
Mer om lyktene
Die serienmäßige RS-Hochleistungsbremsanlage bringt den Audi RS 4 Avant besonders schnell zum Stehen.

Begeistrer med det samme. Bremser med det samme.

20-tommers smidde aluminiumsfelger med 5-dobbelteikers Edge-design i fargen glanset antrasittsort fremhever det selvsikre utseendet til Audi RS 4 Avant. Og vil du gjøre bilen enda mer atletisk, kan du velge rødlakkerte bremsekalipere som ekstrautstyr.

Mer om interiøret


 • Audi Q5 ICE bakgrunn.jpg
  Møt høsten med originalt tilbehør fra Audi

  - Sykkelholder
  - Lasteholder
  - Lastetilbehør
  - Formstøpt bagasjeromsmatte
  - Bilpleieprodukter
  - Hundebur
  - Aero viskerblader
  - DEFA bilvarmeprodkter
  - Ladeutstur e-tron
  - Audi Lifestyle-produkter

  Se kampanjen her