• A8 L
  A8 L
  Pris: fra 1 215 700,00 NOK Mnd.pris fra 8 453,00 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 6,0–5,8 l/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 159–152 g/km

  Eff. rente 4,96 % ved lånebehov kr 764 725 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 380 532. 

Audi RS 3 Sportback > A3 > Audi Norge

RS 3 Sportback

Full begeistring i rekordfart

Med den kraftige 5-sylindrede TFSI-motoren med 400 hk og maksimalt dreiemoment på 480 Nm kommer den nye Audi RS 3 Sportback opp i 100 km/t på bare 4,1 sekunder. Utvendig viser Audi RS 3 Sportback kreftene sine i form av en iøynefallende Audi singleframe-grill med heksagonmønster i glanset sort, store luftinntak og markant list på sideskjørtene.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
563x317_ARS3_161006.jpg

2.5 TFSI er ikke bare en motor, men et løfte. Topphastigheten kan som ekstrautstyr økes til 280 km/t. Den unike lyden av 5-sylinderen med tenningsrekkefølge 1-2-4-5-3 forsterker kjøreopplevelsen ytterligere. Motorlyden skapes ved hjelp av vekselvis tenning av sylindre som er rett ved siden av hverandre, og sylindre som er lenger unna hverandre. Den lynraske 7-trinns S tronic-direktekoblingsgirkassen overfører kreftene til den permanente quattro-firehjulsdriften. Med 400 hk leverer motoren 33 hk mer enn forgjengeren, og den er 26 kg lettere, blant annet på grunn av veivhuset i aluminium. Audi RS 3 Sportback akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,1 sekunder. Det maksimale dreiemomentet på 480 Nm står til disposisjon mellom 1700 og 5850 o/min og sørger for enestående trekkraft i et stort turtallsområde.
563x317_ARS3_D_161006_detail.jpg

quattro firehjulsdrift (standardutstyr) og 7-trinns S tronic direktekoblingsgirkasse sørger for ekstra dynamiske kjøreegenskaper og færre kompromisser. Drivkraften fordeles variabelt mellom akslene. Jo sportsligere du kjører, desto raskere og oftere overføres størstedelen av dreiemomentet til bakakselen. Sporvidden på forakselen er 20 mm bredere enn på Audi A3 Sportback. Dermed er også hjulhusene bredere. I tillegg har det RS-spesifikke elektroniske stabilitetsprogrammet en sportsmodus som tillater kontrollert sladding – en viktig fordel på alle underlag. Med kjøredynamikksystemet Audi drive select som standard kan du tilpasse mange komponenter til din egen kjørestil, for eksempel styringen, motorstyringen og de justerbare eksosventilene.

Perfekte linjer

Audi RS 3 Sportback viser seg fra sin beste side fra alle vinkler. Audi singleframe-grillen med tredimensjonalt heksagonmønster og quattro-logo, de store luftinntakene og den markante listen på sideskjørtene er et uttrykk for enestående dynamiske egenskaper. Den tydelige konturen på RS-støtfangeren gjør at fronten virker enda bredere. Optikkpakken i glanset sort (ekstrautstyr) setter en spiss på frontspoileren, rammen på Audi singleframe-grillen og sidevinduslistene. En iøynefallende takspoiler fremhever hekken. Den markante diffusorinnsatsen med vertikale ribber og de store, ovale enderørene til RS-eksosanlegget runder av det hele. 19-tommers støpte lettmetallfelger i 5-arms rotordesign og keramiske bremser foran (ekstrautstyr) vitner om sportslige ytelser. Nesten synd at den nye Audi RS 3 Sportback er ute av syne igjen før du rekker å blunke.

RS-Collage.jpg
Alltid en god start

Innstigningslister med belysning og RS 3-logo (standardutstyr) ønsker deg velkommen. Sportsseter i sort nappaskinn med RS-logo leveres som standard. RS-sportsseter med markerte konturer og integrerte hodestøtter kan leveres som ekstrautstyr. RS-designpakken setter et ekstra sportslig preg på kupeen, blant annet med røde kontrastsømmer på dørarmlenene, gulvmattene og sikkerhetsbeltene. RS-multifunksjonsrattet i skinn med flat underside og girtaster sørger for at du alltid har full kontroll. Det digitale kombiinstrumentet Audi virtual cockpit viser all informasjon på den 12,3 tommer store skjermen. En spesiell RS-skjerm der turtelleren har en fremtredende plass, kan leveres som ekstrautstyr.

 • Audi Q5 ICE bakgrunn.jpg
  Møt høsten med originalt tilbehør fra Audi

  - Sykkelholder
  - Lasteholder
  - Lastetilbehør
  - Formstøpt bagasjeromsmatte
  - Bilpleieprodukter
  - Hundebur
  - Aero viskerblader
  - DEFA bilvarmeprodkter
  - Ladeutstur e-tron
  - Audi Lifestyle-produkter

  Se kampanjen her