Audi SQ6 e-tron | Audi

CO2-utslipp ved blandet kjøring{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0 g/km

Strømforbruk ved blandet kjøring{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 18,4–17,5 kWh/100 km

Audi SQ6 SUV e-tron

En elbil med mange flotte detaljer

Den nye Audi SQ6 e-tron har elektrisk quattro firehjulsdrift som gir suverent veigrep, svært god langs- og tverrgående dynamikk og sportslig utvendig kjørelyd.

Forbrukstall blir tilgjengelig ved salgsstart.

 

Endre lakkfarge
Endre felger

Kraftig batteri

Litiumionbatteriet på 800 volt* gir svært gode ytelser både under kjøring og under lading.

Audi SQ6 SUV e-tron

Elektrisk quattro firehjulsdrift: Elektrisk quattro firehjulsdrift gir økt trekkraft, og bilen akselererer så å si lydløst med en effekt på opptil 360 kW*.

Nytt kupékonsept

Bilens øvre og nedre interiørelementer – fra dørkledningen til instrumentpanelet og midtkonsollen – er trukket i sort Dinamica*, * mikrofiber i ny, futuristisk design. Sportsseter plus foran* fremhever det sportslige preget.

Audi Application Store* i din Audi.

Du kan bruke mange populære apper, blant annet Spotify og YouTube, i bilens MMI uten at du må koble til en smarttelefon. 

MMI-systemet som viser Audi Application StoreMMI-systemet som viser Audi Application Store

Merk: Bildet viser Audi Q6 e-tron.

Sportslig design

Audi SQ6 e-tron i daytonagrå perleeffekt* har sportslige S-detaljer, blant annet S-logoer og støtfangere, og sort eksteriørpakke².

Karakteristisk lyssignatur: Matrix LED-hovedlyktene* og OLED-baklyktene*, * har spennende digitale lyssignaturer. Bilen kan dessuten leveres med ytterligere seks kombinasjoner for kjørelys- og baklyssignaturen* som kan aktiveres i MMI og i myAudi-appen*.

Praktisk i hverdagen

Audi SQ6 e-tron kan trekke en tilhenger på inntil 2400 kg og har mye oppbevaringsplass både inne i bilen, i bagasjerommet foran og i det fleksible bagasjerommet bak.

Imponerende ytelser

Det kraftige 800-volts* litiumionbatteriet gir en rekkevidde på opptil 598 km* og lades raskt med en effekt på opptil 270 kW (DC)*. e-tron-ruteplanleggeren* og Plug & Charge-funksjonen* gjør det enkelt å lade mens du er på farten.

Kontakt forhandler

Nysgjerrig på nye Audi SQ6 e-tron? Kontakt din nærmeste forhandler for mer informasjon om priser og levering.

Audi SQ8 e-tron

SQ8 e-tron

SQ8 Sportback e-tron

SQ8 Sportback e-tron