RS 6 Avant GT > A6 > Audi Norge
Audi RS 6 Avant GT sett ovenfra

RS 6 Avant GT

Audi RS 6 Avant GT sett skrått forfra

Kraftfull og eksklusiv drømmebil

Audi RS 6 Avant GT* er utstyrt med den kraftigste RS 6-motoren, spesialutviklet justerbart senkesett og iøynefallende design. Den leveres kun i 660 eksemplarer.

Imponerende ytelser

4,0-liters V8-TFSI-biturbomotoren, quattro firehjulsdrift med sportsdifferensial og et spesialutviklet justerbart senkesett sørger for ekstra dynamiske kjøreegenskaper.

Audi RS 6 Avant GT sett skrått forfra

Ren kjøredynamikk. Det justerbare senkesettet gir svært god sidedynamikk og kjørepresisjon. Samtidig sørger permanent quattro firehjulsdrift med aktiv, dynamisk styrt bakakseldifferensial for optimale svingegenskaper. Prioritert bakhjulsdrift setter en ekstra spiss på kjøredynamikken.

Nærbilde av bakparten på Audi RS 6 Avant GT

Spesielt spesiell

RS 6 GT* er godt synlig på veien. Spesialmodellen har flere spesialutviklede designelementer, fra frontskjørtet til takkantspoileren.

Sportslig kupé

Kupeen har et unikt fargetema. Det kombiner sort og dypsort med kontraster i fargene rødt og blank kobber. Den unike sammensetningen av farger og materialer leveres kun til denne spesialmodellen.

Unike detaljer. Det spesielle utseendet til RS 6 Avant GT* fortsetter inne i kupeen. For eksempel er dørbrystninger og instrumentpanel trukket i sort Dinamica mikrofiber* med dekor i dypsort Dinamica mikrofiber*. Kontrastsømmene er i fargene blank kobber og rødt.

Audi Application Store i din Audi

Du kan bruke mange populære apper, blant annet Spotify og YouTube, i bilens MMI uten at du må koble til en smarttelefon.

Audi MMIAudi MMI

Merk! Audi A6 Sedan er avbildet.

Functions on Demand

Functions on Demand. Med Functions on Demand kan du kjøpe ekstra funksjoner i myAudi-appen* etter ønske og behov.

Personlig, ikke vanlig

Du kan velge bakgrunnsbilde selv under Temaer*, * i myAudi-appen*. Ambientelyspakke plus* tilpasser automatisk fargen på bakgrunnsbelysningen til motivet.

Vising av Audi-temaer på førerplassenVising av Audi-temaer på førerplassen

"Merk! Audi A6 Avant er avbildet. Bakgrunnsbilde i MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos"

Audi RS 6 Avant performance sett skrått bakfra

RS 6 Avant performance

Audi RS 6 Avant sett skrått forfra

RS 6 Avant