A1 Sportback | Kompakt og sprek bil | Audi
Der Audi A1 Sportback in dynamischer Fahrt

A1 Sportback

Audi A1 Sportback –
sprek og allsidig

Andre generasjon av kompaktbilen Audi A1 Sportback har sportslig design og mange utstyrsmuligheter.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a1-sportback-aoz-my2021-181002_1.jpg
1920x1080-audi-a1-sportback-aoz-my2021-181002_1.jpg
  • Du kan velge mellom 17- og 18-tommers felger til din Audi A1 Sportback, avhengig av basismodell.

  • Prøv Audi A1 Sportback og bli overbevist.

  • Fronten med Singleframe-grill og luftinntak på sidene.

  • De dynamiske linjene understreker de sportslige egenskapene til Audi A1 Sportback.

  • Audi A1 Sportback passer perfekt i byen.

  • Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) gir god oversikt over viktig informasjon.

  • Kupeen i Audi A1 Sportback holder høy kvalitet og kan tilpasses etter behov.

  • Kupeen i Audi A1 Sportback holder høy kvalitet og kan tilpasses etter behov.

Velg farge
Bilen kan leveres i pytongul metallic, misanorød perleeffekt, turboblå og åtte andre lakkfarger. Takbue i manhattangrå metallic eller mythossort metallic skaper en spennende kontrast (ekstrautstyr). Vil du ha kontrastfarge på frontspoilerkantene på sidene, sideskjørtene og sidespeilhusene, kan du velge en av de ulike pakkene.

Markant front

Fronten på Audi A1 Sportback har en bred og lavt plassert Singleframe-grill med luftinntak på sidene og LED-hovedlykter (ekstrautstyr). Påmonterte deler avhenger av basismodell. På bildet vises en S line-variant med titansort grill og grillramme i matt aluminiumssølv.

Fronten på Audi A1 Sportback
Mer om utvendig utstyr

Se og bli sett

LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) på Audi A1 Sportback setter en ny standard for både design og teknologi. Lyktene gir en belysning som ligner dagslys. Det øker sikkerheten samtidig som energiforbruket blir lavere og levetiden lengre. Bilen kan også leveres med LED-baklykter med dynamisk blinklys.

LED-hovedlykter på Audi A1 Sportback

Full kontroll

Audi A1 Sportback leveres som standard med MMI radio og 10,25-tommers digitalt kombiinstrument. Det er diverse muligheter for tilkobling av mobile enheter i bilen. En rekke betjenings- og infotainmentfunksjoner leveres som ekstrautstyr.

Førerplassen i Audi A1 Sportback
Mer om infotainmentsystemet

Garantert mye moro bak rattet

Du kan velge blant et stort utvalg motorer til din Audi A1 Sportback. Den kraftigste motoren er en 2,0-liters TFSI-motor med 200 hk som akselererer fra 0 til 100 km/t på 6,5 sekunder. Topphastigheten er 235 km/t.

Audi A1 Sportback sett på skrå forfra

Sportslig kjøring

Audi A1 Sportback har elektromekanisk styring og et dynamisk avstemt understell. Som ekstrautstyr kan du få dynamikkpakker som er spesielt tilpasset din motorvariant. Du kan også velge kjøredynamikksystemet Audi drive select som ekstrautstyr. Det lar deg tilpasse bilens kjøreegenskaper med de fire modusene auto, dynamic, efficiency og individual.

Audi A1 Sportback kjører på en rullebane

Høy komfort

Til tross for bilens kompakte mål har både du og passasjerene rikelig benplass og takhøyde i Audi A1 Sportback. Det er også god plass til bagasje.

Stauraum im Audi A1 Sportback

Stilig bybil

Med en lengde på 4,03 meter, bredde på 1,74 meter og høyde på 1,41 meter er kompakte Audi A1 Sportback perfekt til bykjøring.

Audi A1 Sportback foran en gul mur
1
NB: Systemene har sine begrensninger, og de er bare ment å være til hjelp for føreren. Det er alltid føreren som har det fulle ansvaret for bilkjøringen.
2
Navigasjonsdata for støttede land finnes i det integrerte SSD-minnet. Du får mer informasjon hos din Audi-forhandler.
3
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.
4
Kartversjonen som leveres, kan oppdateres gratis hvert halvår i inntil fem år etter at den monterte infotainmentsystemgenerasjonen har gått ut av produksjon. Oppdaterte navigasjonsdata kan lastes ned fra myAudi-portalen på www.audi.com/myaudi og installeres i bilen ved hjelp av en minnepinne. I kombinasjon med Audi connect kan du også laste ned og oppdatere kartene for ditt distrikt i bilen hvert kvartal. Det er også mulig å be en Audi-forhandler installere de nye navigasjonsdataene. Det kan hende du må betale for dette.
5
Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler. Kontakt din Audi-forhandler for mer informasjon om utstyret som tilbys. Audi har ingen innflytelse på hvilke apper som kan vises via Audi smartphone interface. Den enkelte tilbyder er ansvarlig for appenes innhold og funksjoner.
6
Informasjon om kompatible mobiltelefoner får du hos din Audi-forhandler og på www.audi.com/bluetooth.