A1 Sportback | Kompakt og sprek bil | Audi
Audi A1 Sportback

A1 Sportback

Audi A1 Sportback –
sprek og allsidig

Andre generasjon av kompaktbilen Audi A1 Sportback har sportslig design og mange utstyrsmuligheter.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a1-sportback-my2021-181009_2.jpg
1920x1080-audi-a1-sportback-my2021-181009_2.jpg
 • Den dynamiske karosserilinjen til Audi A1 Sportback fremhever modellens sportslige karakter.

 • Audi A1 Sportback passer perfekt i byen.

 • Avhengig av grunnmodellen til din Audi A1 Sportback, kan du velge mellom 15- og 18-tommers hjul.

 • Misanorød, perleeffekt, pythongul, metallic, turboblå og åtte ekstra farger er tilgjengelige som lakkoverflater.

 • Singleframe-grillen og et hint av sideluftinntakene dominerer frontenden.

 • Den svarte stylingpakken «plus»* legger til slående detaljer som Audi-ringer foran og bak, samt modellnavnet i svart bak.

 • Mange førerassistentsystemer* gjør kjøringen enklere.

 • Audi virtuell cockpit (tilvalg) viser all viktig informasjon rett foran øynene dine.

 • Interiøret i Audi A1 Sportback har et funksjonelt design av høy kvalitet.

 • Sporty detaljer inkluderer fargede sømmer i Audi Sport red* for dørarmlene (ekstrautstyr), rattkrans, gulvmatter, sportsseter, armlene foran og senter (hvis bestilt).

 • Kupeen i Audi A1 Sportback holder høy kvalitet og kan tilpasses etter behov.

Velg farge

Bilen kan leveres i pytongul metallic, misanorød perleeffekt, turboblå og åtte andre lakkfarger. Takbue i manhattangrå metallic eller mythossort metallic skaper en spennende kontrast (ekstrautstyr). Vil du ha kontrastfarge på frontspoilerkantene på sidene, sideskjørtene og sidespeilhusene, kan du velge en av de ulike pakkene.

A1 Sportback sett fra siden

Markant front

Fronten på Audi A1 Sportback har en bred og lavt plassert Singleframe-grill med luftinntak på sidene og LED-hovedlykter (ekstrautstyr). Påmonterte deler avhenger av basismodell. På bildet vises en S line-variant med titansort grill og grillramme i matt aluminiumssølv.

Fronten på Audi A1 Sportback

Sportslig til det fulle

S-linjen «competition» forsterker det sportslige utseende til din Audi A1 Sportback. For eksempel med den eksklusive lakkfinishen Ascari blue, metallisk farge i kombinasjon med kontrastfarge mythos sort, metallisk farge på takkuppelen, S-linjespoiler og sidekarmer. Disse akkompagneres av utvendige speilhus og blad, samt S-linjestøtfanger foran og bak i matt platinagrå, og en svart stylingpakke med Audi-ringer foran og bak, samt modellnavn i svart bak. Audi Sport hjul*, 5-tvillingarm, matt titangrå, glanset finish runder av det dynamiske utseendet.

Utstyr S line competition Audi A1 Sportback

Se og bli sett

LED-hovedlyktene (ekstrautstyr) på Audi A1 Sportback setter en ny standard for både design og teknologi. Lyktene gir en belysning som ligner dagslys. Det øker sikkerheten samtidig som energiforbruket blir lavere og levetiden lengre. Bilen kan også leveres med LED-baklykter med dynamisk blinklys.

LED-hovedlykter på Audi A1 Sportback

Full kontroll

Audi A1 Sportback leveres som standard med MMI radio og 10,25-tommers digitalt kombiinstrument. Det er diverse muligheter for tilkobling av mobile enheter i bilen. En rekke betjenings- og infotainmentfunksjoner leveres som ekstrautstyr.

Førerplassen i Audi A1 Sportback
Mer om infotainmentsystemet

Garantert mye moro bak rattet

Med vårt brede utvalg av motorer er Audi A1 Sportback godt utstyrt for å takle en rekke ruter. Den kraftigste motoren, en sterk 1,5-liters TFSI, genererer 152 kW.

Audi A1 Sportback sett på skrå forfra

Sportslig kjøring

Audi A1 Sportback har elektromekanisk styring og et dynamisk avstemt understell. Som ekstrautstyr kan du få dynamikkpakker som er spesielt tilpasset din motorvariant. Du kan også velge kjøredynamikksystemet Audi drive select som ekstrautstyr. Det lar deg tilpasse bilens kjøreegenskaper med de fire modusene auto, dynamic, efficiency og individual.

Audi A1 Sportback kjører på en rullebane

Full tillit

I Audi A1 Sportback gjør intelligente førersystemer* livet ditt enklere. Her er tre eksempler: I hastigheter fra ca 60 km/t hjelper den valgfrie kjørefeltvarslingen* deg å holde deg i kjørefelt ved å gi skånsomme styringstiltak. Audi pre sense front*, også valgfritt, oppdager kritiske situasjoner med andre trafikanter og advarer deg med visuelle og akustiske signaler. Den valgfrie parkeringsassistenten med parkeringssystem pluss* ultralydssensorer gjør det mulig å manøvrere lett inn på parkeringsplasser ved fortauskant og i lommeparkering.

Skjematisk diagram over sensorer for førerassistansesystemene til Audi A1 Sportback

Høy komfort

Til tross for bilens kompakte mål har både du og passasjerene rikelig benplass og takhøyde i Audi A1 Sportback. Det er også god plass til bagasje.

Audi A1 Sportback sett fra innvendig
Mer om komfort

Stilig bybil

Med en lengde på 4,03 meter, bredde på 1,74 meter og høyde på 1,41 meter er kompakte Audi A1 Sportback perfekt til bykjøring.

Audi A1 Sportback foran en gul mur