Audi Q8 | Oppdag en toppmodell i Q-familien | Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Audi Q8

Q8

Toppmodell i Q-familien.
Audi Q8.

Audi Q8 kombinerer det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé med de praktiske finessene til en stor SUV. Omfattende utstyr, en rekke tilkoblingsmuligheter og gode terrengegenskaper gjør den til en perfekt følgesvenn både i jobbsammenheng og på fritiden. Det utvendige designet er markant med elementer som den nye singleframegrillen og detaljer fra den opprinnelige Audi quattro. Kupéen har god plass og elegant design kombinert med berøringsskjermer og et høyteknologisk navigasjonssystem. Kort fortalt er Audi Q8 et utmerket valg uansett hvor turen går.

Det progressive eksteriørdesignet

Med den storslåtte, åttekantede singleframegrillen er Audi Q8 et selvsikkert tilskudd til Q-familien. Den kraftige grillen er plassert loddrett, spoileren er flyttet forover og luftinntakene er store og velformede. Taklinjen skrår elegant nedover mot de svakt hellende D-stolpene og hviler mot de brede quattro-hjulbuene med plass til felger på opptil 23-tommer. Et lysbånd binder enhetene på hekken sammen.

Fleksibelt og allsidig: Romkonseptet

Flytt på setene bak – gi passasjerene eller bagasjen mer plass. Ved å slå ned ryggstøttene, får du god bagasjeplass på maksimalt 1755 liter, tilgjengelig via en elektrisk
betjent bakluke som gjør både lasting og lossing enkelt.
Sammenleggbart baksetete Audi Q8
MMI i Audi Q8

Smart tilkoblet

Som standard er Audi Q8 utstyrt med det beste infotainment-systemet MMI Navigation plus med MMI-touch response. Navigeringen tilbyr smarte forslag til reisemål og detaljert ruteinformasjon som interessante steder, alternative rutevalg og mye mer. Audi connect-tjenester¹ supplerer tjenestene med fareinformasjon² eller for eksempel nyheter online.

Mer om Audi connect

Kjøredynamikk og motor for sportslige kjøreopplevelser

Som standard overfører den helmekaniske midtdifferensialen kreftene til forstillingen og bakakselen i forholdet 40 : 60. Ved behov overfører den mer krefter til akselen med best veigrep. Progressiv styring er standardutstyr som gjør styreutvekslingen mer direkte jo mer du dreier på rattet. I tillegg kan du få firehjulsstyring som ekstrautstyr. Alle drivsystemene er ekstra effektive takket være den nye mildhybridteknologien (MHEV).

Hjelpere i bakgrunnen

Sikker og komfortabel kjøring i byen, på landet og motorveier – hvis du velger assistentpakke plus, kommer din Audi Q8 med en rekke førerassistansesystemer³. Et av høydepunktene er parkeringsassistent plus³, som hjelper deg når du parkerer inn og ut av rette og diagonale parkeringsplasser. Du starter prosessen med P-knappen i midtkonsollen, deretter overtar bilen styring, akselerasjon, bremsing og slukning av motoren.

Audi Q8 sett ovenfra

God oversikt er et tegn på kvalitet

Alle elementene er plassert logisk i forhold til hverandre, fra den flate luftventilstripen til den brede midtkonsollen med tiptronic-velgerspaken. Hvis du vil gjøre kupeen enda mer eksklusiv, kan du blant annet få spesialtilpassede konturseter med massasjefunksjon og ventilasjon, firesoners automatisk klimaanlegg og luftkvalitetspakke som ekstrautstyr.

1
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.
2
Avhengig av tilgjengelighet i det enkelte landet.
3
Husk at assistentsystemene har begrensninger og kun er ment som en hjelp for føreren. Det er alltid føreren som har det fulle ansvaret for bilkjøringen.