Eksteriør > sq7-tdi_old > Audi Q7 > Audi Norge

Eksteriør

Endre betingelser

Uttrykksfulle linjer

Utvendig er SQ7 TDI preget av et balansert formspråk med kraftfulle og tydelige linjer. Eksklusive designelementer fremhever det utvendige uttrykket, f.eks. sidespeilene i aluminium, den skulpturerte singleframe-grillen og de markerte hjulene.

750x410_ASQ7_D_161004.jpg

Alle linjer og overflater er presist utformet, slik at de understreker bilens bredde og den solide helheten. Den nye grillen med S-design i støtfangeren gjenkjennes på luftinntakene på sidene, sidespeilhusene og dørfeltene. Sportseksosanlegget med markant lyd har fire rektangulære enderør.

750x410_ASQ7_161002.jpg

Detaljene fremhever størrelsen. Frontlyktene på SQ7 TDI er tydelig tredimensjonale og har en dobbel pilformet profillinje. LED-lyktene er standard. Audi Matrix LED-lykter kan bestilles som ekstrautstyr. Hver Matrix LED-lykt består av 30 separate lysdioder som bruker tre reflektorer. Trafikksituasjonen analyseres ved hjelp av et kamera på det innvendige speilet. Avhengig av situasjonen blir lysdiodene dimmet, slått av eller slått på. Dette gir millioner av ulike lydfordelingsmuligheter som lyser opp veien i enhver trafikksituasjon.

Informasjon

Audi exclusive individuell lakkfarge i Granate Red perleeffekt leveres fra quattro Gmbh. Du får informasjon om utvalg og priser hos din Audi-forhandler.