LACK_BN_AQUA_10342.tif.jpg

Audi exclusive spesiallakker. En fryd for øyet.

Det finnes et uendelig antall farger. Finn din favorittfarge. Den gylne gløden på himmelen etter at solen har gått ned, den dyprøde fargen til en god rødvin eller grønnfargen til en smaragd – alle disse fargene kan leveres som lakkfarge til din Audi. Og praktisk talt enhver annen farge. Det er bare å ta med en fargeprøve til din Audi-forhandler.

Vi har selvfølgelig også et stort utvalg av forhåndsdefinerte lakkfarger. Velg din favoritt blant nesten 100 farger. Kanskje er salbrun lakk med perleeffekt perfekt for deg? Eller kanskje du foretrekker slottsblå lakk med perleeffekt, en lakkfarge som skaper assosiasjoner til åpne landskap og frihet?
256x144_AQUA_10341.jpg

Klare farger

Uansett hvilken lakkfarge du velger, kan du være sikker på at den er produsert etter strenge standarder. Organiske pigmenter sørger for at fargen blir klar, mens uorganiske pigmenter gjør fargen aldringsbestandig.
LACK_PG02_Material-Kacheln_Tamo_dunkelbraun_39L.jpg

Skånsom produksjon

Metallflak i lakken gir en flott, skimrende effekt. Flakene er vanligvis av aluminium, men messing brukes også. Det er viktig at hele produksjonsprosessen er skånsom, slik at flakene ikke brekker.
LACK_PG03_AR8_131015.jpg

Fire lag for lang holdbarhet

Lakken på en Audi består av fire lag som til sammen ikke er tykkere enn et hårstrå. De sikrer at lakkfargen holder seg pen år etter år. Uansett om den er solgul eller smaragdgrønn.
AR8_C_131001.jpg

Inspirer oss

Et godt førsteinntrykk er viktig. Gjør et uforglemmelig førsteinntrykk med spesiallakk fra Audi exclusive. Bruk kreativiteten din, og inspirer oss!
Audi exclusive-kontakt ST08_ADIV_P_10377.jpg

Audi-forhandleren din vil gjerne fortelle deg om de spennende mulighetene Audi exclusive kan by på. Ta kontakt.

Audi exclusive-galleri ST13_Individuallackierungen_Galerie.jpg

La deg inspirere av Audi exclusive-galleriet. Ta en titt på eksemplene.