1300x551_collection-collage.jpg

Helt unik med Audi exclusive.

Hvert år selger Audi over én million biler. Men ingen er helt lik som den du har bestilt. Hvordan er det mulig? Svaret er Audi exclusive. Det gjør bilen din helt unik.

Kombiner dekor, skinn og spesiallakk i en rekke farger fra Audi exclusive etter eget ønske og gjør bilen din helt unik. Audi exclusive gir deg nesten uendelige kombinasjonsmuligheter. Resultatet er en bil som ingen andre har maken til.
00:00 | 00:00

Se en film om Audi exclusive

AE_PG01_AQUA_10351.jpg

Inspirasjon

En bil som passer perfekt for deg. Audi-førere vet å sette pris på det spesielle. Audi exclusive gir deg mulighet til å skape noe som er helt etter din smak. Slipp fantasien løs.
256x144_AQUA_151002.jpg

Håndverk

Mange trinn i produksjonsprosessen krever et svært avansert verktøy, nemlig menneskehånden. Menneskehender har bedre finmotorikk enn noen maskin. Selv sømmene på skinnet sys hovedsakelig for hånd. Det gir sømmene særpreg.
LDR_PG02_AQUA_10335.jpg

Skinninteriør

Ingen skinn er helt like. Det unike preget gjør skinn til et materiale som er helt i tråd med Audi exclusive-filosofien. Vakre skinndetaljer gir ekstra mange alternativer. Skap en egen atmosfære i bilen.
Finn ut mer
256x144_AQUA_151004.jpg

Spesiallakk

Den gylne gløden etter en solnedgang, den dyprøde fargen til en god rødvin – det finnes et uendelig antall farger. Hva er din favorittfarge? Audi exclusive spesiallakk gjør din Audi unik.
Mer informasjon
Audi exclusive-kontakt ST08_ADIV_P_10377.jpg

Audi-forhandleren din vil gjerne fortelle deg om de spennende mulighetene Audi exclusive kan by på. Ta kontakt.

Audi exclusive-galleri ST09_Audi_exclusive_Galerie.jpg

La deg inspirere av Audi exclusive-galleriet. Ta en titt på eksemplene.

Audi exclusive-brosjyre katalog-teaser-neu.jpg

Audi-førere vet å sette pris på det spesielle. Audi exclusive er akkurat så unik du vil ha den.