Elbil SUV | Elektriske SUV-er med lang rekkevidde | Audi
Audi Q6 e-tron

Elbil SUV

Elbil SUV

Trenger du en stor elbil?

Store elbiler er ikke bare romslige, de er også praktiske og allsidige. Med rikelig plass til passasjerer og bagasje er de perfekte for lange turer, familieutflukter og forretningsreiser. Med avansert teknologi, moderne design og innovativ batteriteknologi er Audis elbiler et trygt og godt valg.

Audis første elektriske elbil SUV ble lansert i 2018, og i 2020 ble Audi e-tron Norges mest solgte bil. Siden da har arvtageren Q8 e-tron videreført suksessen sammen med den mer kompakte elbil SUV-en Q4 e-tron. Vårt aller nyeste tilskudd av store elbiler er Audi Q6 e-tron. Bygget på den nye PPE-plattformen setter den nye standarder i ytelse, rekkevidde, lading, kjøredynamikk og design.


Hvorfor velge elektrisk SUV?

Å velge en elektrisk SUV kombinerer allsidigheten til en SUV med de miljøvennlige fordelene ved elektrisk kraft. Elektriske SUV-er leverer kraftig akselerasjon og jevn kjøring takket være momentet som er tilgjengelig umiddelbart fra elektriske motorer. Uansett om du kjører i byen eller på landeveien, vil du oppleve en smidig og responsiv kjøreopplevelse.

Audi Q8 e-tron Dakar-utgave. Ikke tilgjengelig for salg.

Elektrisk SUV med firehjulstrekk

Audi sine quattro-modeller har alle firehjulstrekk, og sørger for godt veigrep året rundt. Med imponerende kjøreegenskaper og sikker styring selv under krevende kjøreforhold, vil du komme trygt frem. Med 40 års erfaring, er quattro et åpenbart valg for deg som setter kvalitet og sikkerhet først.

Trenger du i tillegg en elbil med firehjulstrekk og hengerfeste, tilbyr også Audi det på sine SUV-er, enten som standard eller tilleggsutstyr. Tillatt hengervekt på Audi Q4 e-tron, Q8 e-tron og Q6 e-tron er henholdsvis 1200 kg, 1800 kg og 2400 kg.

Les mer om elbil med firehjulstrekk

Audi Q8 e-tron Dakar-utgave. Ikke tilgjengelig for salg.

Audi Q8 e-tron Dakar-utgave. Ikke tilgjengelig for salg.

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron kombinerer god plass med eksepsjonell komfort. Av standardutstyr får du blant annet quattro firehjulsdrift, adaptiv luftfjæring, elektrisk bakluke, parkeringssensorer, varmeseter foran, navigasjon pluss og avtagbart tilhengerfeste.

Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 Sportback e-tron

Ønsker du en mer sportslig elbil byr Q8 Sportback e-tron både på romslighet kraft i tillegg til elegansen til en 4-dørs coupé.

Audi SQ8 e-tron

Audi SQ8 e-tron

Den kraftige S-modellen som skiller seg ut med sin sporty estetikk. Tre elektriske motorer gir Audi SQ8 e-tron³ eksepsjonell dynamikk.

Audi SQ8 Sportback e-tron

Audi SQ8 Sportback e-tron

Sportslighet ned til minste detalj med bredere hjulbuer og en diffusorinnsats som går nesten over hele bredden bak.

Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron er den første modellen på den nyutviklede Premium Platform Electric (PPE), og setter nye standarder i ytelse, rekkevidde, lading, kjøredynamikk og design.

Audi SQ6 e-tron

Audi SQ6 e-tron

Audi SQ6 e-tron har har sportslig SUV-design med S-detaljer, banebrytende OLED-lysteknologi og ikke minst byr den på imponerende kraftig ytelse.

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron ble først lansert i 2021 og var den første kompakte elektriske SUV-en bygget på den elektriske MEB-plattformen. De nye årsmodellene for 2024 er fullastet med nye funksjoner, inkludert et avansert navigasjonssystem som gir deg muligheten til å forvarme batteriet før lading, og en rekkevidde på inntil 512 km.

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Både Q4 e-tron og Q4 Sportback e-tron har blitt enda bedre. Blant annet gjennom justeringer av understellet for mer balanse og en enda mer sportslig følelse. ​Nå kan du også glede deg over raskere lading med inntil 175 kW ladehastighet og 10 til 80 prosent på rundt 28 minutter.

Kontakt forhandler

Lyst å prøvekjøre Audi? Eller vil du ha siste nytt om nye lanseringer? Meld din interesse hos din nærmeste forhandler.

Audi Norge Elbil
Elbil SUV