Audi connect | Navigasjon og infotainment | Audi Norge

Audi connect Navigasjon & Infotainment

Tettere på omgivelsene med navigasjon og infotainment

Audi connect Navigasjon & Infotainment* gir deg tilgang til praktiske tjenester før, under og etter bilturen. For eksempel kan du søke etter severdigheter eller andre interessepunkter som bensinstasjoner, restauranter eller parkeringsplasser direkte fra navigasjonssystemet.

Sett deg inn og kjør Lag forskjellige profiler eller en gjesteprofil i bilen med Audi connect brukerprofiler. Du kan lagre en rekke innstillinger, for eksempel ergonomi, infotainment eller lysinnstillinger.

Audi connect navigasjon & infotainment* inkluderer:

Farevarsler*
563x317_A1711504_1920x1080_plus-Screens.jpg
Systemet varsler om ulykkes- og havaripunkter samt om farlige værforhold som tåke eller underkjølt regn. Samtidig blir farepunkter for kjøretøy med analoge kjøretøysensorer oppdaget og videresendt til andre sjåfører online. Potensiell risiko som identifiseres vises i navigasjonssystemet og i instrumentpanelet.
myAudi-navigasjon*
A184965_large_563x317.jpg
Destinasjonssøk og ruteveiledning når som helst direkte fra smarttelefonen. Ruteveiledningen overføres sømløst og praktisk til bilens navigasjonssystem når den startes og fortsetter der. Når du forlater bilen, overtar smarttelefonen automatisk ruteveiledningen og leder deg langs de siste trinnene frem til målet ditt.
Brukerprofiler*
A211088_overfull_563x317.jpg
Ved å opprette en brukerprofil for bilen, kan en rekke innstillinger, for eksempel ergonomiske, infotainment- eller lysinnstillinger lagres i en personlig brukerprofil.
Mediestrømming via internett*,¹
563x317_Online_Media_Streaming_01.jpg
Tilgang til musikktjenester som Amazon Music² og Apple Music⁷.
Online nyheter*,³
A1711504_plus-Screens_News_563x317.jpg
Nyheter fra hele verden vises og leses direkte i bilen. Ved behov kan den personlige nyhetsoversikten tilpasses via myAudi ved hjelp av en RSS-feed. På denne måten kan du holde deg oppdatert på nyheter om spesifikke temaer som sport, politikk eller finans mens du kjører.
Gateparkering*,⁶
stadtverkehr.jpg
Gateparkering viser sannsynligheten for å finne en ledig parkeringsplass langs visse gater. Det er også nyttig tilleggsinformasjon, f.eks. priser eller om det er beboerparkeringsplasser tilgjengelig.
Online spesialmål*
563x317_3_Audi_collage_qrcode.jpg
Direkte tilgang på informasjon om spesialmål som bensinstasjoner og parkering fra tredjepartsleverandører direkte fra navigasjonssystemet. Om nødvendig vises ytterligere dynamisk informasjon som åpningstider, gjeldende bensinpriser og tilgjengelighet av parkeringsplasser.
Online trafikkinformasjon*
1920x1080-AQ3_D_181018_563x317.jpg
Systemet henter oppdatert informasjon online om trafikkflyten. Det gir mer nøyaktig beregning av ankomsttid og best mulig veivisning. Informasjon om trafikkflyt vises i farger på navigasjonskartet og tas med under dynamisk veivisning. Dataene oppdateres kontinuerlig, slik at du raskt får beskjed om hvor det dannes køer og hvor køer begynner å løse seg opp. Tjenesten har god dekning av veinettet, inkludert landeveier og bygater.
Online trafikkskiltinformasjon*
A185081_large_563x317.jpg
Med online trafikkskiltinformasjon vises fartsgrensene i MMI-navigasjonen. Har bilen kamerabasert trafikkskiltgjenkjenning (ekstrautstyr), gjenkjenner bilens sensorer automatisk fartsgrensene. Informasjonen sendes anonymt til en Audi-server for oppdatering av kartmaterialet. Trafikkskilt som er registrert av andre biler fra Audi, kan ses på navigasjonskartet i alle biler som har Audi connect-tjenesten online-trafikkskiltinformasjon.
Værinformasjon*
A1711504_plus-Screens_Weather_563x317.jpg
Værmeldinger og farevarsler presenteres ved hjelp av levende infografikk og værkart. Været for de neste dagene kan forutses til timen eller vises ved hjelp av regnradaren.
Temaverden*,⁶
1920x1080_A6_2023_5570.jpg
Bilder eller kjente kinohelter. Velg favorittbildet ditt i Temaverden av myAudi-appen, og vis det som bakgrunn i MMI-en din. En fin tilleggseffekt: omgivelseslyspakken pluss justerer automatisk fargestemningen til motivet.
*
For mer informasjon om tilgjengeligheten av tjenesten i enkelte biler kan du kontakte din Audi-forhandler.

Hvilke connect-tjenester har din bil?

Audi tilbyr ulike Audi connect-tjenester i sine modeller. Hvilke valgmuligheter som finnes i de ulike modellene finner du i modelloversikten.

Velg din Audi-modell
1
Den generelle tilgjengeligheten til Amazon Music og Apple Music er landsspesifikk. En dataavtale og en konto hos de aktuelle tjenesteleverandørene kreves. Leverandørene forbeholder seg retten til å deaktivere tjenesten når som helst.
2
Amazon, Alexa og alle relaterte logoer er varemerker for Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaper. Bruk av Amazon Music kan føre til ekstra kostnader.
3
En myAudi-konto kreves for å redigere nyhetsstrømmen i myAudi.
4
Tilgjengelig i utvalgte byer og gater.
5
Tjenesten online trafikkskiltinformasjon er aktiv kun i forbindelse med kamerabasert trafikkskiltgjenkjenning.
6
Temaverdener er komponenter i det valgfrie Audi connect navigasjons- og infotainmentsystemet.
7
Apple og alle tilhørende logoer er registrerte varemerker for Apple Inc. eller et tilknyttet selskap. Apple Music er en del av det valgfrie Audi connect navigasjons- og infotainmentutstyret som er tilgjengelig mot ekstra kostnad. Den grunnleggende tilgjengeligheten til Apple Music avhenger av landet du er i. Datavolum og en Apple Music-konto kreves for bruk, noe som kan medføre ekstra kostnader. Apple Music forbeholder seg retten til å slå av tjenesten når som helst. For mer informasjon, kontakt din Audi-forhandler.
Audi Norge Digitale tjenester Audi connect
Audi connect Navigation & Infotainment