Audi connect | Navigation & Infotainment plus | Audi Norge
Audi connect

Audi connect Navigasjon & Infotainment plus

Presisjon og underholdning på farten

Audi connect navigasjon & infotainment plus* består av samtlige tjenester fra Audi connect navigasjon og infotainment, og inneholder i tillegg andre innovative tjenester, blant annet navigasjon med satelittkart, online synkronisering av talekommandoer og utvidet bymodell i 3D.

Din Audi lytter til deg: Bli enda tryggere på veien – ved hjelp av online taleinndata. Funksjonen gjenkjenner og forstår stemmen din slik at du kan diktere tekstmeldinger.

Audi connect navigasjon & infotainment plus* inkluderer:

Detaljert 3D-visning av byer*
563x317_Google-3D-City-Map_02.jpg
Orientering er gjort enda enklere takket være detaljerte 3D-visningen av bygninger.
Hybrid-radio*,¹
AA1_D_191004_563x317.jpg
Radioen bytter automatisk og sømløst mellom klassisk radio via FM eller DAB og stasjonens matchende nettradiostrøm for alltid å sikre best mulig mottak. Lytt til favorittstasjonen din når som helst, hvor som helst
Navigasjon med Google™⁴ satellittkart*
A185081_large_563x317.jpg
Det svært detaljerte satellittkartet gjør MMI mer realistisk takket være detaljerte teksturer. Den bedre gjenkjenningen gjør orienteringen enklere og navigasjonen ser enda bedre ut.
Online talekommando*
A190162_large_563x317.jpg
Diktering av e-poster og tekstmeldinger² eller spør etter et hotell direkte via "Hey Audi". Online korrelasjon av stemmeinndata³ forbedrer kvalitet på resultater og gjenkjenningsfrekvens.
Onlinesøk etter navigasjonsmål*
563x317_Google-DE_02.jpg
Takket være tilgang til omfattende nettbaserte databaser, får du passende treff til søket ditt. Du kan også legge inn mål med talekommando, slik at du i mindre grad distraheres fra trafikken. I tillegg til adressedata som kan overføres direkte som navigasjonsmål, leverer onlinesøket også tilleggsinformasjon som bilder, åpningstider og kundeanmeldelser.
Nettradio*,¹
A1711504_online-Radio_plus-Screens_563x317.jpg
Tilgang til nettradiostasjoner direkte i MMI – like enkelt som å velge radiokilde. Det betyr at du kan høre favorittstasjonen din, selv om du forlater stasjonens sendeområde.
Online trafikkskiltinformasjon plus*
q2_2020_1314_563x317.jpg
I tillegg til trafikkinformasjon på nett: kjørefeltspesifikke trafikkflytdata på motorveier - i området for avkjørsler og kryss - samt for kryss i indre byer; visning av kjørefeltstenginger på MMI-displayet
Nøyaktig kjørefeltnavigering på motorveien*
q2_2020_1314_563x317.jpg
Forbedring av navigasjonsdataene med detaljert kjørefeltinformasjon for motorveikryss og avkjørsler. På grunn av den forbedrede plasseringen av bilen, er den visuelle representasjonen i sanntid. Dermed øker også nøyaktigheten av kjørefeltinformasjonen for førerassistentsystemer.
*
For mer informasjon om tilgjengeligheten av tjenesten i enkelte kjøretøy og regioner, kontakt din Audi-forhandler.

Hvilke connect-tjenester har din bil?

Audi tilbyr ulike Audi connect-tjenester i sine modeller. Hvilke valgmuligheter som finnes i de ulike modellene finner du i modelloversikten.

Velg din Audi-modell
1
Krever en betalt dataavtale via en Audi-partner.
2
Forutsetter at mobiltelefonen har Bluetooth MAP (Message Access Profile). Ta kontakt med din Audi-forhandler eller besøk www.audi.com/bluetooth for informasjon om kompatible mobiltelefoner.
3
Tilgjengelig på utvalgte språk.
4
Google og Google-logoen er registrerte varemerker for Google Inc.