Audi House og Progress | Livsstil | Stories of Progress
Audi Norge Livsstil
House of Progress

Fremgang du kan føle på Autostadt Wolfsburg

I Audi House of Progress gjør Audi fremgang håndgripelig og tilgjengelig. Utstillingene og innholdet viser hva som er sentralt for fremtidens mobilitet og gir innsikt i merkevarens selvbilde.

Tekst: AUDI AG - Foto: Raphael Olivier Lesetid: 4 min

Audi House of Progress i Autostadt Wolfsburg.Audi House of Progress i Autostadt Wolfsburg.

Med det samme du kommer inn i bygget, blir det klart hvorfor den nye Audi-paviljongen heter Audi House of Progress: Kjenner du til det gamle bygget vil du raskt merke hvor omfattende renoveringen har vist seg å være. For eksempel ble den armerte betongen i rotunden i midten av bygget delt opp for å skape mer åpenhet, nye siktlinjer og plass til nye utstillinger. Men ikke alle byggetiltakene er så åpenbare for besøkende. Takket være den tidløse og greie arkitekturen vil ikke paviljongen lenger måtte rekonstrueres omfattende i fremtiden når innholdet endres; og presentasjonene på storskjermer kan oppdateres digitalt. Dette gjør at nye temaer og høydepunkter enkelt og med liten innsats kan integreres i utstillingene.

Inngangsparti med elegante sitteplasser.Inngangsparti med elegante sitteplasser.

Det progressive inntrykket fortsetter sømløst fra utsiden til inngangspartiet. The Table of Visions gir et innblikk i Audis fremtidsvisjoner. En bevegelig gangvei fører til paviljongens utstillingsområder, som er spredt over to plan. Det første nivået er dedikert til merkeverdiene digitalisering og design med to kjøretøy utstilt: Audi A6 e-tron concept* og plug-in hybrid Audi A8 60 TFSI e*. Et annet høydepunkt er de digitale OLED-baklysene, som lekende viser ulike animasjoner og dermed illustrerer mulighetene til denne teknologien. For å gjøre merkevarens designtema mer håndgripelig, vises forskjellige materialer som det resirkulerte materialet ECONYL, en leiremodell av Audi RS e-tron GT* og 3D-printede vaser med aktuelle malingsfarger. Audi-fant kan ta med hjem suvenirer fra en dag tilbrakt på Autostadt og deres besøk til Audi House of Progress, som for eksempel ulike skisser fra Audi Design.

 

En teknisk sofistikert gulvprojeksjon på merkeverdien Ytelse fører til det andre nivået, der en helelektrisk Audi RS e-tron GT* representerer den tredje merkeverdien. Og det er også Audi e-tron-folien fra Aerofoils e-surfboard for å bevise at moderne mobilitet og livsstil går hånd i hånd hos Audi. Når det gjelder den fjerde merkeverdien, Sustainability, kan interesserte besøkende se nærmere på Audi Q4 e-tron som et eksempel på en bil med en bærekraftig orientert livssyklus. Det er også en digital informasjonsskranke om sirkularitet og samarbeidsprosjekter som Audi driver fremover i interessen for en stadig mer bærekraftig mobilitet.

Utsikt ovenfra inn i rotunden med Fremskrittsbloggen som et sentralt element.Utsikt ovenfra inn i rotunden med Fremskrittsbloggen som et sentralt element.

Besøkende fortsetter å passere Blog of Progress mens de går rundt i paviljongen. Fremskrittsbloggen er både bokstavelig og billedlig talt et sentralt element i paviljongens rotunde. Skjermen forbinder de to utstillingsnivåene i de øverste etasjene med inngangspartiet og er synlig fra alle områder. Nyhetsstrømmen informerer i sanntid om merkevarens daglige høydepunkter.


Til slutt gir en installasjon av sosiale medier besøkende muligheten til å ta plass bak i en konseptbil fra Audi sphere-familien. Det som gjenstår etter et besøk i Audi House of Progress er en intensiv og oppslukende, digital og haptisk opplevelse av merket – Progress You Can Feel i Autostadt Wolfsburg.