Audi RS Q8 | Oppdag ytelse på et nytt nivå | Audi
Audi RS Q8

Audi RS Q8

Farvel, monotoni.
Audi RS Q8.

Med en ytelse på 600 hk er Audi RS Q8 den kraftigste SUV-modellen fra Audi Sport. Den byr på RS-ytelse og høy fleksibilitet, både når det gjelder kjøreopplevelser og design.

Performance is an attitude.

Audi RS Q8
Høy ytelse i tall

Ytelse

600

hk

(441 kW)

Akselerasjon

3,8

sekunder

0 til 100 km/t

Dreiemoment

800

newtonmeter

(maksimal)

Kjøreopplevelser med et tastetrykk

Audi RS Q8 leveres med en 4,0-liters V8-TFSI-motor med 600 hk og et maksimalt dreiemoment på 800 Nm. Sammen med quattro permanent firehjulsdrift og 8-trinns tiptronic byr den på ekstrem kjøredynamikk. Bilen akselererer fra 0 til 100 km/t på 3,8 sekunder. Men den er også utstyrt med et 48-volts mildhybridsystem og cylinder on demand-teknologi som kobler ut fire sylindre ved opptil middels belastning og turtall, for å redusere drivstofforbruket.

Audi RS Q8 sett fra siden bakfra under kjøring

Smart kraftoverføring til veien

I Audi RS Q8 sørger quattro permanent firehjulsdrift med quattro sportsdifferensial (ekstrautstyr) for hjulselektiv kraftfordeling. Adaptiv luftfjæring sport med typisk RS-innstilling og firehjulsstyringen (begge standardutstyr) gir smidig styring og høy retningsstabilitet. Elektromekanisk krengningsstabilisering (ekstrautstyr) forbedrer kjøredynamikken, spesielt i svinger. Du kan stille inn kjøremodusene i Audi drive select med et trykk på RS-modustasten på rattet.

Mer om kjøredynamikk

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul med hverandre, og bygg din nye Audi RS Q8 e slik du vil ha den.
6Y6Y-52R_AVP2D_A_2_000.jpg
Daytonagrå perleeffekt Daytonagrå perleeffekt
Okrasort metallic Okrasort metallic
Navarrablå metallic Navarrablå metallic
Galakseblå metallic Galakseblå metallic
Drageoransje metallic Drageoransje metallic
Lettmetallfelger i 5-Y-eikers rotordesign, matt titangrått, glanspolerte Lettmetallfelger i 5-Y-eikers rotordesign, matt titangrått, glanspolerte
Lettmetallfelger i 5-Y-eikers rotordesign i antrasittsort, glanspolerte Lettmetallfelger i 5-Y-eikers rotordesign i antrasittsort, glanspolerte
Lettmetallfelger i 5-Y-eikers rotordesign Lettmetallfelger i 5-Y-eikers rotordesign
Lettmetallfelger i 5-Y-eikers rotordesign i sort Lettmetallfelger i 5-Y-eikers rotordesign i sort
Lettmetallfelger i 10-eikers stjernedesign Lettmetallfelger i 10-eikers stjernedesign

Gjennomført innvendig design

Det slanke instrumentpanelet og de horisontale linjene gir en stor romfølelse. Den brede, symmetriske midtkonsollen med innfatning i matt karbonvev er et viktig designelement. Sportssetene (standardutstyr) er trukket i sort Alcantara¹/skinn-kombinasjon med RS-logo. De gir god sidestøtte også ved utfordrende kjøring. RS-sportsseter trukket i perforert valconaskinn med heksagonmønster kan leveres som ekstrautstyr. RS-designpakker (ekstrautstyr) i grått eller rødt og Alcantara*/skinn-kombinasjon med kontrastsømmer forsterker den sportslige stilen.

Sporty og høyverdig: Innsiden

Kjøreopplevelser for alle sanser

Kupeen til Audi RS Q8 er utstyrt med digital teknologi som hjelper deg på mange måter under kjøring. Spesielle RS-visninger i Audi virtual cockpit (standardutstyr) inneholder informasjon om dreiemoment, effekt, akselerasjon, rundetider og g-krefter, avhengig av innstillingen.

Audi virtual cockpit Audi RS Q8

Høy ytelse og praktiske funksjoner

Audi RS Q8 er allsidig. I tillegg til høy ytelse byr den på mange praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere. Når du legger ned bakseteryggen, blir bagasjeromsvolumet på opptil 1755 liter. Det tredelte baksetet kan som standard forskyves i lengderetningen.

Audi RS Q8 mit Audi exclusive

Audi exclusive

Med Audi exclusive* er Audi RS Q8 umiskjennelig unik. Velg mellom spesielle dekorer, farget skinn og sømmer samt uvanlig lakk, eller gi RS Q8 et individuelt uttrykk med personlige dørterskler. Hvordan ser din versjon av RS Q8 ut?

Oversikt

Opplev Audi RS Q8 e fra ulike vinkler i denne 360-graders animasjonen.

Audi RS Q8
myAudi Functions on demand
 

Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.