Audi Q7 | Elegant og sportslig SUV coupé i toppklassen | Audi
Audi Q7

Q7

Audi Q7
– allsidig SUV i toppklassen

quattro firehjulsdrift, avansert understellsteknologi og toppmoderne infotainment- og førerassistentsystemer sørger for uforglemmelige kjøreopplevelser i Audi Q7. I tillegg kan du glede deg over kraftfull design og god plass til inntil sju personer.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-Q7_2020_1987.jpg
1920x1080-Q7_2020_1987.jpg
  • En kromlist strekker seg mellom og under de to flate baklyktene.

  • Med en lengde på over fem meter gir Audi Q7 et solid inntrykk.

  • Audi Q7 har en markant front med en stor, åttekantet singleframe-grill.

  • Toppversjonen av lyktene (ekstrautstyr) omfatter HD Matrix LED-hovedlykter med Audi laserlys og LED-baklykter.

  • Du har mange valgmuligheter når du skal utforme din Audi Q7. Her er bilen i barriquebrun lakk med 22-tommers støpte aluminiumsfelger i 5-arms trapesdesign fra Audi Sport.

  • Sort optikkpakke (ekstrautstyr) setter et sportslig preg på grillen og luftinntakene på sidene.

  • I kupeen i Audi Q7 kombineres komfortable løsninger og digital teknologi.

  • Audi Q7 kan leveres som 7-seter (ekstrautstyr).

  • Toppversjonen av infotainmentsystemene, MMI navigasjon plus med MMI touch response, leveres som standard i Audi Q7.

Digitale løsninger for fremtiden

Det innovative infotainmentsystemet med intuitiv betjening lar deg integrere din digitale hverdag i Audi Q7. Det heldigitale kombiinstrumentet Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) med 12,3-tommers display er plassert rett foran deg. Her vises informasjon om bilen, for eksempel hastighet og turtall. Du kan velge mellom visningstypene Klassisk, Dynamisk og Sport. Andre funksjoner styrer du med MMI navigasjon plus med MMI touch, som leveres som standardutstyr.

MMI navigasjon plus med MMI touch i Audi Q7
Mer om MMI-systemet

Dynamisk og sportslig

Audi Q7 har dynamiske kjøreegenskaper uansett underlag, last og hastighet. quattro firehjulsdrift leveres som standard og sørger for sportslige kjøreegenskaper. Audi drive select med sju forskjellige kjøremoduser er også standardutstyr. Den gjør det mulig å tilpasse karakteristikken til for eksempel sportsluftfjæringen som regulerer bilhøyden. Krengningsstabiliseringen (ekstrautstyr) i Audi Q7 reduserer krengning, mens firehjulsstyringen (ekstrautstyr) gjør det enklere å manøvrere bilen samtidig som du kan kjøre mer sportslig. Alle motorene leveres som standard med mildhybridteknologi, som sørger for mer effektiv kjøring og lavere forbruk.

360-graders visning
Audi exclusive

Mange ønsker seg noe eksepsjonelt. Det definerer du selv. Med Audi exclusive

Gjør din Audi Q7 inspirerende og unik med Audi exclusive*. Med utvalgte innlegg, farget skinn og tilpasset lakk i et bredt spekter av farger. Akkurat slik du vil ha det.

Kraftig og sporty  –  Eksteriøret

For et enda mer sportslig utseende velger du den valgfrie S-linje eksteriørpakken. Dette inkluderer støtfangere foran og bak på S-linjen, beskyttelse av understellet bak med sporty detaljer, og 19-tommers hjul. Den valgfrie, svarte stylingpakken gir en interessant kontrast: Svarte detaljer på utsiden rundt Audi Singleframe, på trimlistene på sidevinduene, på støtfangerne foran og bak og på ytterspeilhusene.

Optics package black Audi Q7

Godt lys

Audi Q7 leveres som standard med LED-hovedlykter. Du kan også velge HD Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) med Audi laserlys. Disse lyktene har adaptiv lysfordeling og en design som understreker bilens bredde. Audi laserlys har lang rekkevidde og utfyller LED-fjernlyset i høye hastigheter.

Headlights Audi Q7

Fleksibel transport

Audi originalt tilbehør* tilbyr tilleggsutstyr som gjør hverdagen enklere. Et eksempel er den låsbare ski- og bagasjeboksen som kan åpnes fra begge sider. Den gir også ekstra oppbevaringsplass på over 400 liter avhengig av hvilken variant du velger.

Ski- og bagasjeboks fra Audi originalt tilbehør

Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.