• A8 L
  A8 L
  Pris: fra 1 215 700,00 NOK Mnd.pris fra 8 453,00 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 6,0–5,8 l/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 159–152 g/km

  Eff. rente 4,96 % ved lånebehov kr 764 725 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 380 532. 

Audi Q7 - 7 seter SUV > Audi Q7 > Audi Norge

Q7

Audi Q7 – en 7 seter SUV med stor personlighet

Audi Q7 er en atletisk, tidløs og SUV med 7 seter. Den ultimate kraftpakken, i ny drakt. 7 seter SUV'en kjennetegnes av presise kanter, linjer og små flater, samt av detaljer som fremhever den helhetlige designen. Den er mer kompakt enn forgjengeren til tross for den lengre akselavstanden. Kortere overheng bak gir et mer sportslig utseende og tilfører ekstra bredde og høyde, slik at bilen får et enda mer imponerende utseende. Bilen fremstår som maskulin, samtidig som den har lette linjer og proporsjoner.

Audi Q7 byr på komfort av ypperste klasse, og samtidig er den en SUV med plass til 3 barneseter og stort bagasjerom for tilpasning til dine behov og ønsker.
Med 3.0 TDI-motor akselereres femsetersmodellen fra 0 til 100 km/t på imponerende 6,3 sekunder. Den nye Audi Q7 er resultatet av vår ambisjon om å hele tiden bli bedre.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.

Bildegalleri Audi Q7

Flere bilder og videoer
 • 480x270_AQ7_D_151009.jpg
  Romslig kupé i Audi Q7 7 seter SUV

  Kupeen i den nye Audi Q7 er romslig og fleksibel. Passasjerene har enda bedre plass enn i forgjengeren. Du har mange muligheter til å tilpasse kupeen. Som standard er det montert tre seter med nedfellbar rygg på den andre seteraden. Det er også mulig å montere to separate, elektrisk nedfellbare seter på den tredje seteraden og få en sjusetersmodell. De ytre sitteplassene på den andre seteraden kan da felles ned og vippes opp på høykant for å gjøre det lettere å komme inn og ut. Og ser du etter en SUV med plass til 3 barneseter - trenger du ikke lete lenger.

 • 480x270_AQ7_D_151003.jpg
  Interiøret i Audi Q7

  Interiøret til den nye Audi Q7 har rom for dine ønsker og behov. Setene leveres for eksempel i et stort utvalg av førsteklasses materialer, farger og funksjoner. Setetrekk i valconaskinn av høy kvalitet gir en elegant atmosfære i kupeen. Dekor kan velges i akkurat den kombinasjonen du ønsker. Det automatiske klimaanlegget har inntil fire individuelt justerbare klimasoner, slik at du kan tilpasse temperatur- og luftregulering etter hva du og passasjerene dine ønsker.

  Med Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) har du full oversikt over ulik informasjon. Det digitale instrumentpanelet med høyoppløselig 12,3-tommers display viser deg relevant informasjon med rike og skarpe kontraster. Kan leveres med MMI navigasjon plus med MMI touch som ekstrautstyr. Et ekstra 8.3-tommers display viser MMI-funksjonene.

  Takket være det nye, smarte MMI-konseptet betjener du systemet på en intuitiv måte. Færre knapper og flere funksjoner gjør det enklere å foreta bilinnstillinger samt bruke navigasjon, telefon, Audi connect og media. Takket være touchpaden, som nå er enda større, går betjeningen av den avanserte teknologien som en lek. Du kan slappe av og fokusere på nye reisemål.

  Takket være vårt fleksible sete- og bagasjekonsept kan du selv velge hvor mange passasjerer du skal ha plass til og hvor mye bagasje bilen skal romme. Den komfortable setebenken i andre seterad kan som ekstrautstyr leveres med separat justerbare seter som gir deg muligheten til å regulere volumet i bagasjerommet. Tredje seterad med to individuelle seter og elektrisk nedfellbare seterygger leveres som ekstrautstyr. Easy entry er inkludert. Den nye Audi Q7 kan ha to, tre, fire, fem, seks eller syv seter, og inntil seks barneseter. Fleksible løsninger med god plass til dine ideer.

 • 480x270_AQ7_151005.jpg
  Eksteriøret på Audi Q7

  Audi Q7 preges av glatte overflater og skarpe linjer. Til tross for den økte akselavstanden er den mer kompakt enn forgjengeren. Bilen er bred og høy, og utstråler maskulinitet og kraft. Den markante grillen med 3D-elementer og Matrix LED-frontlyktene (ekstrautstyr) fremhever bilens tidløse, atletiske utseende.

 • 480x270_AQ7_151001.jpg
  Fremragende frontlys på Audi Q7

  Audi Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) har et krystallaktig lys som gir svært god og jevn belysning av veibanen. De høypresise lysdiodene med separat styring sørger for god sikt og bidrar til at bilen gjør et synlig inntrykk. LED-baklykter er standard, mens dynamiske blinklys bak er ekstrautstyr. I tillegg til at de gir bedre sikt, øker lyktene også bilens komfort og sikkerhet.

Bli kjent med Audi Q7

I denne filmen kan du se nærmere på Audi Q7 og lære mer om hvordan du bruker noen av bilens funksjoner. Du får en innføring i bruk av en rekke standard- og ekstrautstyr samt tips om konfigurasjon av bilen.

00:00 | 00:00
 • AOZ_191077_header_3.jpg
  Utvalgt tilbehør for høsten

  MØT HØSTEN MED ORIGINALT TILBEHØR FRA AUDI.

  Se kampanjen her