Audi e-tron S | Audi
Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S

Audi e-tron S – elektrisk og sportslig

Den helelektriske Audi e-tron S fremstår i ny drakt og leverer kjøreopplevelser som er mer dynamiske enn noensinne. Bilen reagerer ekstremt raskt når du trår på gasspedalen og akselererer nesten lydløst fra null til hundre på 4,5 sekunder*. Bilen har en rekkevidde på 364 km* (iht. WLTP) og kan skilte med smidige kjøreegenskaper og godt veigrep.

Fascinerende ytelser

Audi e-tron S har tre elektromotorer, hvorav to er plassert bak. Den tredje motoren, som sitter foran, aktiveres lynraskt når det er behov for den, og sørger for ekstra trekkraft enten du kjører på glatt vei eller gjennom raske svinger. Bilen har en samlet systemeffekt på 503 hk.

Ytelse i tall

Systemeffekt

370

kW

(503 hk)

Akselerasjon

4,5

sekunder

0 til 100 km/t

Topphastighet

210

km/t

Elektronisk regulert

Audi e-tron S sett forfra

Elektrisk drivkraft

Den elektriske momentfordelingen gir Audi e-tron S sportsligere kjøreegenskaper og kjøredynamikk, slik at du har god kontroll på nesten alle typer underlag under nesten alle værforhold. Sensorer overvåker kontinuerlig bilens kjøring og fordeler drivkraften mellom bakhjulene tilpasset kjørestilen din. Hjulselektiv momentstyring er en annen fordel ved systemet. Ved behov bremses forhjulet som ligger innerst i svingen nesten umerkelig, noe som forebygger hjulspinn og gir smidigere og mer nøytral styring.

360-graders video Audi e-tron S

La Audi e-tron S gjøre inntrykk på deg

Se 360° video

Synlige ytelser

Det dynamiske potensialet til Audi e-tron S er synlig ved første blikk. Bilen har en kraftig støtfanger foran, 23 mm bredere hjulbuer og en diffusorinnsats i bakre støtfanger som er nesten like bred som bilen. Sølvfargede dekorelementer pryder blant annet støtfangerleppen foran, singleframe-grillen og diffusorinnsatsen.

Ta en titt på interiøret

Gjennomgående sporty: Interiøret

Interiøret til Audi e-tron S er også i rett stil: sporty og elegant. Takket være elektrisk justerbare sportsseter med skinn- / Alcantara-polstring med S-logo og rombedesign. Det samme preget finner du på dørkarmen og på rattet. Interiøret er sjenerøst og garanterer en behagelig tur.

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul og få din Audi e-tron slik du liker den best.
6Y6Y_CA0-Pyramid_AU51x_etron_001_00.jpg
Daytonagrå, perleeffekt Daytonagrå, perleeffekt
Isbrehvit, metallic Isbrehvit, metallic
Navarrablå, metallic Navarrablå, metallic
Cataloniarød, metallic Cataloniarød, metallic
20" lettmetallfelger, 5-eikers V-stil (S-line) 20" lettmetallfelger, 5-eikers V-stil (S-line)
21" lettmetallfelger, 5-armet stjernestil (S-line), grafittgrå, diam. Dreiet 21" lettmetallfelger, 5-armet stjernestil (S-line), grafittgrå, diam. Dreiet
 21" Audi Sport lettmetallfelger, 5-Y-eikers rotorstil, svart, diamantvendt 21" Audi Sport lettmetallfelger, 5-Y-eikers rotorstil, svart, diamantvendt

Rask og enkel lading

Audi e-tron S er ikke bare rask på veien, den lader også raskt. Du kan lade den hjemme med e-tron ladesystem kompakt*, eller du kan lade mens du er på farten ved et av de 155 000 ladepunktene i Europa som er tilknyttet e-tron Charging Service*. På en hurtigladestasjon lades e-tron S fra 5 til 80 prosent på omtrent en halvtime. Også det moderne regenereringssystemet bidrar til rekkevidden på inntil 364 km (iht. WLTP).


Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.