Audi e-tron S Sportback | Audi
Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback – sportslig og elegant

Den helelektriske Audi e-tron S Sportback imponerer med tre kraftige elektromotorer, sportslig design og en rekkevidde på inntil 380 km* (iht. WLTP). Med inntil 503 hk går null til hundre unna på kun 4,5 sekunder*.

Elektrisk drivkraft

Audi e-tron S Sportback har to elektromotorer bak som gir en ekstremt rask respons når du trår på gasspedalen. Den tredje elektromotoren aktiveres lynraskt når det er behov for den, og sørger for ekstra drivkraft. Inntil 503 hestekrefter gir bilen smidige kjøreegenskaper og suverent veigrep. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,5 sekunder* og har en topphastighet på inntil 210 km/t.

Ytelse i tall

Systemeffekt

370

kW

(503 hk)

Akselerasjon

4,5

sekunder

0 til 100 km/t

Topphastighet

210

km/t

Elektronisk regulert

Audi e-tron S Sportback sett ovenfra

Nye elektriske ytelser

Den elektriske momentfordelingen gir Audi e-tron S Sportback sportsligere kjøreegenskaper og kjøredynamikk, slik at du har god kontroll på nesten alle typer underlag under nesten alle værforhold. Sensorer overvåker kontinuerlig bilens kjøring og fordeler drivkraften mellom bakhjulene tilpasset kjørestilen din. Hjulselektiv momentstyring er en annen fordel ved systemet. Ved behov bremses forhjulet som ligger innerst i svingen nesten umerkelig, noe som forebygger hjulspinn og gir smidigere og mer nøytral styring.

360-graders video Audi e-tron S Sportback

La Audi e-tron S Sportback gjøre inntrykk på deg

Se 360° video.

Sportslig design

Audi e-tron S Sportback har en kraftfull og sportslig design basert på det progressive formspråket vårt. Den skrå hekken og de kraftige konturene fremhever hjulene, mens den åttekantede lysegrå singleframe-grillen er et typisk element i moderne elbildesign.

Ta en titt på interiøret

En atlet med karakter

Det romslige interiøret i Audi e-tron S Sportback kombinerer sportslighet med eleganse, for eksempel gjennom valgfrie justerbare konturseter med perforert skinn og klimakontroll. Eller gjennom dekorasjonslistene, i børstet aluminium, mørkt eller i karbon. Også sidepanelinnleggene er av høy kvalitet i «aluminiumsfinish». I mørket sørger valgfri kontur- og omgivelsesbelysningspakke for en helt spesiell atmosfære.

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul og få din Audi e-tron slik du liker den best.
2D2D_2WN_Pyramid_AU51x_etronSB_001_01.jpg
Navarrablå, metallic Navarrablå, metallic
Sølv, metallic Sølv, metallic
Plasmablå, metallic Plasmablå, metallic
 20" lettmetallfelger, 5-eikers V-stil (S-line) 20" lettmetallfelger, 5-eikers V-stil (S-line)
21" lettmetallfelger, 5-armet stjernestil (S-line), grafittgrå, diam. Dreiet 21" lettmetallfelger, 5-armet stjernestil (S-line), grafittgrå, diam. Dreiet
21" Audi Sport lettmetallfelger, 5-Y-eikers rotorstil, svart, diamantvendt 21" Audi Sport lettmetallfelger, 5-Y-eikers rotorstil, svart, diamantvendt
22-tommershjul Audi Sport i 5-armet interferensdesign i titanium grey, blank overflate 22-tommershjul Audi Sport i 5-armet interferensdesign i titanium grey, blank overflate

Rask og enkel lading

Audi e-tron S Sportback er ikke bare rask på veien, den lader også raskt. Du kan lade den hjemme med e-tron ladesystem kompakt*, eller du kan lade mens du er på farten ved et av de 200 000 ladepunktene i Europa som er tilknyttet e-tron Charging Service*. På en hurtigladestasjon lades e-tron S Sportback fra 5 til 80 prosent på omtrent en halvtime. Også det moderne regenereringssystemet bidrar til rekkevidden på inntil 380 km* (iht. WLTP).


Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.