• A8 L
  A8 L
  Pris: fra 1 215 700,00 NOK Mnd.pris fra 8 453,00 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 6,0–5,8 l/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 159–152 g/km

  Eff. rente 4,96 % ved lånebehov kr 764 725 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 380 532. 

Audi e-tron Sportback concept > Audi tron > Audi Norge

Audi e-tron Sportback concept

Ladet med forventninger.

I 2019 lanserer vi nye Audi e-tron Sportback. Dette er en liten og sporty helektrisk bil med lekkert design, dynamiske kjøreegenskaper og innovativ teknologi. Konseptbilen du ser her, e-tron Sportback concept, gir en pekepinn på hvordan den endelige bilen kan bli seende ut.

Bilen er en firedørs gran turismo-modell med et design som kombinerer klassiske Audi-elementer og er skreddersydd for den elektriske drivteknologien.
Den dynamiske, digitale lysdesignen setter dessuten nye standarder.

Galleri

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Akselerasjon
  fra 0 til 100 km/h

 • 4,5

  sekunder

 • Elektrisk rekkevidde
  inntil

 • 500

  kilometer

 • Ytelse
  opptil

 • 320

  kW

Ladet med komfort.

Audi e-tron Sportback concept kombinerer elektrifisering med bruksbehovene du har i hverdagen. Den går fra 0-100 km/t på 4.5 sekunder og leverer hele 320 kW (435 hk). Ved hjelp av en boostfunksjon kan den faktisk levere opptil 370 kW (503 hk). Dette leverer bilen sammen med en høy grad av komfort og en rekkevidde på inntil 500 km. Med andre ord, perfekt for hverdagsbruk og mye, mye mer. Det nyutviklede quattro-systemet for e-tron flytter kraften rett ned på veibanen. Det kraftige dreiemomentet den elektriske motoren produserer tilpasser seg elegant alle underlag og sørger for en solid og dynamisk kjøreopplevelse. Det nye quattro-systemet resirkulerer energien og gjør Audi e-tron Sportback concept enda mer effektiv.

Ladet med visjoner.

Fullelektriske Audi e-tron Sportback concept er et naturlig neste steg i vår utvikling av utslippsfri mobilitet. Den viser hvor spennende elektrisk mobilitet kan være og hvilke muligheter teknologien skaper for fremtiden. Audi e-tron Sportback concept representerer kompromissløs elektrisk mobilitet.

Visjonen bak e-tron føles ikke bare inspirerende. Den ser også inspirerende ut. Audi e-tron Sportback concept er en elbil som tar pusten fra deg med sine sporty linjer, sitt ekspansive ytre og sin lave bakpart som gjør at bilen ser både kraftfull og elegant ut på samme tid. Andre høydepunkter er virtuelle sidespeil og lysende Audi-ringer. Interiøret oser av innovasjon med glødende overflater som gir et spesielt fascinerende inntrykk.
1400x438_X17_015.jpg
Ladet med design.

Lysteknologien som sitter i Audi e-tron Sportback concept markerer veien inn i Audis dynamiske og innovative fremtid. Ett eksempel er frontlyktene, som tar i bruk digital animasjon for å gi bilene bak enda tydeligere belysning i trafikken. Lyktene vil også være i stand til å projisere informasjon til veibanen for økt sikkerhet, og for eksempel markere bremsepunkter.

Ladet med alternativer.

Audi e-tron Sportback concept viser at en helelektrisk fremtid er full av muligheter.
Samtidig tilbyr Audi allerede kraftfulle ladbare hybrid-biler. Audi Q7 e-tron quattro ble den første ladbare hybriden noensinne med quattro-system, og den ekstremt effektive drivlinjen i bilen gjør at den har den lengste batterirekkevidden i sitt segment. Kompakt-bilen Audi A3 Sportback e-tron kombinerer egenskapene til en elektrisk drivlinje med fordelene fra forbrenningsmotoren. Elektrisk kjøring i hverdagen kombinert med all rekkevidden du trenger for langturer, takket være en kraftfull firesylindret forbrenningsmotor.

Registrer din interesse for Audi e-tron Sportback

 • AOZ_191077_header_3.jpg
  Utvalgt tilbehør for høsten

  MØT HØSTEN MED ORIGINALT TILBEHØR FRA AUDI.

  Se kampanjen her