Elbiler | SUV | Audi
Audi Q8 e-tron-modellene

Elbil-SUV

Hvilken SUV skal jeg velge?

Har du lyst til å kjøpe en elektrisk SUV neste gang du skal kjøpe bil, men er usikker på hvilken SUV er best for deg? Audi har et stort utvalg av både store og små SUV-er.

SUV betyr Sport Utility Vehicle og kombinerer stasjonsvognens plasskapasitet og terrengkjøretøyenes kjøreegenskaper. Du får en høyere bil med bra bakkeklaring som gir god oversikt på veien. Det er ikke rart at dette er en av de mest populære bilmodellene i Norge.

Audi tilbyr flere ulike SUV-modeller som passer forskjellige behov, enten du vil ha en ordinær SUV som Audi Q8 e-tron, en kompakt SUV som Q4 e-tron eller en coupe-variant av disse som Sportback-utgaver. Ønsker du enda mer sportslig har Audi også RS-modeller i SUV.

Film med Audi Q8 e-tron og Q8 Sportback e-tron
Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron

God plass, nøye utvalgte materialer, førsteklasses utførelse og en rekkevidde på opptil 533 kilometer kjennetegner den helelektriske SUV-en.

Les mer om Audi Q8 e-tron
Audi SQ8 e-tron

Audi SQ8 e-tron

Tre elektromotorer gir Audi SQ8 e-tron enestående dynamikk med akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 4,5 sekunder. Audi SQ8 e-tron leveres med sportslige S-detaljer, blant annet bredere hjulbuer og felger fra 20 til 22 tommer.

Utforsk Audi SQ8 e-tron
Audi Q8 e-tron

Helelektriske og kompakte Q4 e-tron

Fører og passasjerer vil oppleve helt nye dimensjoner i nye Audi Q4 e-tron. Rommeligheten i denne kompakte, elektriske SUV-en overgår klassegrensene, og tilbyr plass som i en «full-size»-SUV.

Les mer om Audi Q4 e-tron-modellene
Audi Q7

Store tradisjonelle SUV-er

Audi Q7 kan leveres med en ekstra seterad, noe som har gjort den populær blant familier som vil ha flere enn fem seter, i tillegg til det ypperste av kvalitet og komfort.

Audi Q8 kombinerer det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé med de praktiske finessene til en stor SUV. Audi Q8 byr på det meste i en førsteklasses SUV; Omfattende utstyr, en rekke tilkoblingsmuligheter og gode terrengegenskaper gjør den til en perfekt følgesvenn.

Se vårt utvalg av SUV-modeller
Audi Q8 e-tron

Kraftfull kompakt-SUV

Audi RS Q3 er en kraftfull kompakt-SUV med atletisk design og praktiske løsninger. Den legendariske 2,5-liters TFSI-motoren med fem sylindre og RS-sportsunderstell plus med støtdemperregulering sørger for suveren kjøredynamikk og stabilitet.

Les mer om Audi RS Q3
Audi RS Q8

Audi RS Q8

Audi RS Q8 er den kraftigste SUV-modellen fra Audi Sport. 4,0-liters V8-TFSI-motor, quattro permanent firehjulsdrift og 8-trinns tiptronic sørger for ekstrem kjøredynamikk.

Les mer om Audi RS Q8