Hvilken elektrisk SUV skal jeg velge? | Tips og råd | Audi

SUV

  • Q-Offensive_1920x600.jpg
Q-Offensive_1920x600.jpg
Oppdatert 19.01.2021

Hvilken elektrisk SUV skal jeg velge?

Har du lyst til å kjøpe en elektrisk SUV neste gang du skal kjøpe bil, men er usikker på hvilken SUV er best for deg? Audi har et stort utvalg av både store og små SUV-er.

SUV betyr Sport Utility Vehicle og kombinerer stasjonsvognens plasskapasitet og terrengkjøretøyenes kjøreegenskaper. Du får en høyere bil med bra bakkeklaring som gir god oversikt på veien. Det er ikke rart at dette er en av de mest populære bilmodellene i Norge.

Audi tilbyr flere ulike SUV-modeller som passer forskjellige behov, enten du vil ha helelektriske Audi e-tron, plugin hybrid eller bensin. Velg mellom en kraftfull, smidig og kompakt SUV eller større og svært imponerende familie SUV-er.
Se vår utvalg av SUV-modeller
1920_1080_A_E-TRON_181007.jpg

Helelektrisk Audi e-tron SUV

Audi e-tron er en komplett elektrisk SUV med quattro firehjulstrekk, god plass, høy bakkeklaring, overlegent veigrep og suveren ladehastighet. Av standardutstyr får du blant annet adaptiv luftfjæring, elektrisk bakluke, parkeringssensorer, varmeseter foran, navigasjon pluss og varmepumpe.

Audi e-tron er en moderne familie-SUV med et bagasjeromvolum på hele 660 liter, rekkevidde på inntil 436 km og avtagbart tilhengerfeste som kan dra inntil 1800 kg (som tilvalg). Med andre ord en fullverdig familiebil både hjemme og på langtur.

Audi e-tron ble Norges mest solgte bil i 2020.
Les mer om Audi e-tron
1920x1080-audi-q3-tfsi-e-my2021-1426.jpg

Urbane SUV-modeller fra Audi

Audi byr på et imponerende utvalg av biler i SUV-klassen. Audi Q2 og Audi Q3 er lekre urbane biler som passer for alle som ønsker å sitte høyt, ha god oversikt på veien og ikke minst en kvalitetsbil som er både kompakt og praktisk.

SUV-ene leveres med progressiv styring som standard, noe som er unikt for denne klassen. Progressiv styring gir deg en presis styring som imponerer både i byen og i terrenget.

Med nye Audi Q3 TFSI e kan du oppleve en dynamisk kombinasjon av elektrisk drift og forbrenningsmotor. God plass, tekniske forbedringer og mer sofistikert fjæring for forbedret dynamikk. Nye Q3 TFSI e er en innovativ plug-in hybrid som dekker opptil 51 kilometer i helelektrisk modus, og som produserer null lokale utslipp.
Sjekk ut nye Audi Q3 TFSI e
1920x1080-audi-q7-tfsi-e-driving-AQ7_TFSIe_191004_1.jpg

Familievennlige SUV-er fra Audi

Audi Q5 er populær blant familier med ett til tre barn og yngre kunder som ønsker en SUV. Her får du god oversikt, bra med plass og et lekkert design.

Audi Q7 kan leveres med en ekstra seterad, noe som har gjort den populær blant familier som vil ha flere enn fem seter, i tillegg til det ypperste av kvalitet og komfort. I plug in-hybriden Audi Q7 TFSI e kjører du med elektromotor eller forbrenningsmotor etter behov. Det gir stillegående kjøring uten lokale utslipp i byen, samtidig som bilen er kraftfull og utholdende på lange strekninger.

Audi Q8 kombinerer det elegante utseendet til en firedørs luksuskupé med de praktiske finessene til en stor SUV. Audi Q8 byr på det mest premium vi har; Omfattende utstyr, en rekke tilkoblingsmuligheter og gode terrengegenskaper gjør den til en perfekt følgesvenn.
Utforsk den populære Audi Q7 TFSI e

Prøvekjør Audi SUV-modell

Nysgjerrig på en av våre SUV-modeller? Da er du velkommen til å prøvekjøre én eller flere modeller hos en Audi-forhandler nær deg.
Bestill prøvekjøring