Alt du trenger å vite om lading til din Audi e-tron > Audi Norge

  • 1920x600_A_E-TRON_181018_new.jpg
1920x600_A_E-TRON_181018_new.jpg

Alt du trenger å vite om lading til din Audi e-tron

Nye Audi e-tron representerer en ny era for Audi, hvor mobilitet og teknologisk fremgang står i fokus. Et omfattende utvalg av smarte ladealternativer gir full fleksibilitet, og den lange rekkevidden gjør det mulig å bruke e-tron som familiens hovedbil til alle formål og behov. Her finner du alt du trenger å vite om lading til din Audi e-tron.

Ladekonsepter

Nye Audi e-tron representerer en ny era for Audi, hvor mobilitet og teknologisk fremgang står i fokus. Et omfattende utvalg av smarte ladealternativer gir full fleksibilitet, og den lange rekkevidden gjør det mulig å bruke e-tron som familiens hovedbil til alle formål og behov.

Audi e-tron ladekonsepter

Sjekkliste for hjemmelading

Nye Audi e-tron gir deg mange muligheter når det gjelder lading. Før du bestiller din nye Audi e-tron, er det noen viktige elementer å sjekke med tanke på lading hjemme. Vi har listet dem opp for deg, slik at du kan ta kontakt med din lokale forhandler for å finne beste løsningen for deg.

DEFA eMH1

Ladestasjon DEFA eRange

Med en egen ladeboks kan du lade bilen både raskere og sikrere enn ved lading gjennom en vanlig stikkontakt. Du lader raskere fordi en ladeboks lar deg utnytte Audi e-tron’s ladekapasitet på 32A.

Ladestasjon DEFA eRange

Audi e-tron Charging Service

Med Audi e-tron Charging Service tilbyr Audi nå lading på de fleste ladestasjoner med ett ladekort.

Audi e-tron Charging Service

Ladenettverk

Ionity er et nytt ladenettverk med høyhastighetsladere i Europa.

Ionity ladenettverk