Audi Approved :plus - Kjøp din neste bruktbil med bruktbilgaranti > informasjon > Audi Norge

Audi Approved :plus - Kjøp din neste bruktbil med bruktbilgaranti

Audi Approved :plus – de beste bruktbilene

Audi bruktbil du garantert kan stole på, og som er så god som ny.

Vi tilbyr et godt utvalg av Audi Approved :plus godkjente bruktbiler slik at dine bildrømmer kan gå i oppfyllelse. Våre aller beste nyere bruktbiler merkes med Audi Approved :plus.

En Audi som kvalifiserer til Audi Approved :plus er yngre enn 5 år. Den har maksimalt kjørt 100.000 km, er godt vedlikeholdt og all servicehistorikk på bilen er dokumentert. Bilen skal ha inntil 24 månedersgaranti og minimum 12 måneders garanti.

Mobilitetsgaratien skal gjelde frem i tid ved salgstidspunktet, i minimum 7 måneder /8500 km. Alle tilgjengelige oppgraderinger er utført før levering til deg.

Disse kundeløftene gir vi for alle Audi Approved :plus biler

• Kontrollert fra A til Å
• Mobilitetsgaranti
• Garantert servicehistorikk
• Garantert kilometerstand
• Prøvekjøring
• Finansiering
• Forsikring

Kontrollert fra A til Å

Vi leverer alle våre biler med tilstandsrapport godkjent av Forbrukerrådet og Norges Bilbransjeforbund. Det gir deg inntil 5 års reklamasjonsrett. Vår tekniske gjennomgang sikrer at du som kunde får den varen som du betaler for. «En bruktbil du garantert kan stole på» betyr at vi har kontrollert inntil 80 kontrollpunkter aktuelle for gjeldende bil, beskrevet bilens tilstand og opplyser om historikk gitt av tidligere eier.
256x144_a3030096.jpg

Audi Mobilitetsgaranti – din trygghet på veien

Audi mobilitetsgaranti er gyldig frem til neste service. Audi Mobilitetsgaranti er din trygghet på veien. Denne trer i kraft dersom tekniske problemer gir deg uforutsette stopp underveis og du ikke kan komme til verkstedet for egen maskin.
Ring oss på 91504444 eller +47 91504444 fra utlandet. Da kommer vår partner, Viking Redningstjeneste, og hjelper deg på stedet eller frakter deg til nærmeste Audi verksted. Dersom din Audi ikke kan repareres umiddelbart, og uhellet ikke er selvforskyldt, hjelper vi deg på følgende måter;
Vi dekker leiebil med fri kjørelengde, i inntil fem dager (ikke drivstoff og bompasseringer). Vi dekker kostnader til taxi, buss, fly eller tog til destinasjon. Vi dekker hotell for deg og dine passasjerer i inntil fem dager.

Garantert servicehistorikk

Alle biler som er solgt nye fra Harald A. Møller AS og har fulgt service– og vedlikeholdsprogrammet via et av våre autoriserte merkeverksteder, har dokumentert servicehistorikk. Det gjelder også eventuelle karosseriskader hvor reparasjoner er utført ved våre karosseriverksteder og godkjente samarbeidspartnere. Historikken følger bilen og gis til ny eier/kjøper av bilen.

Garantert kilometerstand

Vi garanterer at oppgitt kilometerstand på din nye bil er 100 % korrekt.

Prøvekjør bruktbilen først

Har du funnet drømmebilen hos oss tilbyr vi deg mer enn gjerne å prøvekjøre bruktbilen for at du skal bli enda mer begeistret.
Ta kontakt med selger for å gjøre avtale. Kom gjerne også innom din nærmeste Audi-forhandler for å få vite mer om et trygt bruktbilkjøp og prøvekjøring.
256144_aaq_u_10141.jpg

Garantert fornøyd - bytterett

Vi ønsker at du som kunde er svært fornøyd med din nye bil og gir deg anledning til å bytte bruktbil innen 30 dager fra registreringsdato, alternativt 1.000 km hvis du finner ut at dette var feil bil for deg. Det betyr at du kan bytte til en bruktbil i samme prisklasse eller dyrere mot et mellomlegg. Har du finansiering på bilen, vil omkostninger forbundet med bytte av bil, f. eks salgspant og øvrige omkostninger, komme i tillegg. Bytteretten gjelder mot bruktbiler på forhandler sitt bruktbillager.

Inntil 5 års garanti

Audi har 5 års nybilgaranti fra registrering i Norge 1. gang etter 1. januar 2011.
Garantien følger bilen til neste eier. Eldre biler vil ha en kortere garanti, avhengig av alder og kilometerstand på bilen. Garantien gis i tillegg til kundens rettigheter beskrevet i norsk lov – Forbrukerkjøpsloven som gir reklamasjonsrett inntil 2 år ved næringskjøp og inntil 5 år ved forbrukerkjøp

Gunstig finansiering med Audi Financial Services

Hvis du skal kjøpe ny eller brukt bil, kan du låne inntil 100% av kjøpesummen hos oss. Ettersom vi tar sikkerhet i bilen er det heller ikke nødvendig for deg å belåne eksempelvis fast eiendom.

Fleksible finansieringstilbud

Månedsbeløpet kan tilpasses ditt behov. Du kan velge nedbetalingstid på inntil 10 år, og du kan velge mellom fast eller flytende rente. Vi kan tilby restlån som gir deg enda lavere månedlige avdrag. Dersom vi formidler lån via våre forhandlere krever loven at du stiller med minimum 35% egenandel.
256x144_tt050004.jpg

Audi Forsikring tilpasset din bilmodell

Ved kjøp av bruktbil kan vi gjennom våre samarbeidspartnere, IF og Enter, tilby deg ulike bilforsikringer som er spesialtilpasset akkurat den bilmodellen du velger. Det gjør vi til konkurransedyktige priser og betingelser. Be selger om å få tilbud på Audi Merkeforsikring når du vurderer ny bil. Forsikringen blir tilpasset din bilmodell og vi garanterer at ved alle typer skade vil fagfolk på et av Audis merkeverksteder reparere din bil med Audi originaldeler og alt spesialverktøy som måtte kreves.

Innbytte av din gamle Audi

Vi tar gjerne din gamle bil i innbytte ved kjøp av ny Audi bruktbil. Så slipper du å tenke på bilsalg, og kan fokusere på å få mye kjøreglede og gode kjøreopplevelser med din nye Audi.

Sjekk hvilke bruktbiler i Approved :plus som er til salgs i Audi bruktbilsøk.

Audi Approved :plus - Kjøp din neste bruktbil med bruktbilgaranti 320x160_AS5_D_10074.jpg

Sjekk hvilke bruktbiler i Approved :plus som er til salgs i Audi bruktbilsøk