Frie og sertifiserte verksteder | Bli sertifisert verksted | Audi Norge

Frie og sertifiserte verksteder

  • 1920x600-service-desk.jpg
1920x600-service-desk.jpg

Bli sertifisert verksted

Forskjellen mellom å drive et fritt verksted og et sertifisert verksted er stor. Først og fremst er kravet til administrativt arbeid, regnskap samt IT- og verkstedutstyr omfattende for et sertifisert verksted. Spesialverktøy og annet utstyr på verkstedet skal i mange tilfeller være av en spesifisert type. Dette spesifiseres av Harald A. Møller AS ved forespørsel.

Som en seriøs aktør kan du søke om verkstedsertifisering for ett eller flere av bilmerkene Harald A. Møller importerer. Kontakt oss for mer informasjon og søknadsskjema ved å sende e-post til Tore Johansen. Så snart vi har mottatt og gått igjennom detaljene for søknaden, vil du bli kontaktet av Harald A. Møller AS for mer informasjon og videre fremdrift.
Send forespørsel om verkstedsertifisering

Verkstedutrustning, spesialverktøy og diagnoseutstyr

Verkstedutrustning og spesialverktøy kan kjøpes hos en av våre merkeforhandlere; Audi, Volkswagen, Volkswagen nyttekjøretøy eller Skoda. Dette er originalmerket utstyr som det blir henvist til i reparasjonslitteraturen. Harald A. Møller AS forhandler diagnoseapparater om dette trengs. Software for diagnoseverktøy kjøpes på erWin sine nettsider. For å få tilgang til diagnosesoftware, behøver du et verkstednummer. Dette søkes gjennom Harald A. Møller AS. Ønsker du å jobbe med tyverisikrede komponenter relatert til startsperre, radio- og navigasjonssystemer eller styreenheter kreves eget utstyr og egne søknader. For mer informasjon rundt dette, kontakt oss på verktoy2@moller.no.
Send forespørsel om verktøy

Service- og reparasjonslitteratur

Service- og reparasjonslitteratur er tilgjengelig for både privatpersoner og frie verksteder på erWin sine nettsider. Her finnes den informasjonen man trenger for å serve eller reparere et Volkswagen kjøretøy. Via chassisnummer vises informasjon om den aktuelle bilen. Deretter kan alle opplysninger som trengs for reparasjon hentes opp, som for eksempel:

> Teknisk produktinformasjon
> Reparasjonshåndbok
> Strømskjema
> Servicenormer
> Serviceskjema
> Selvstudiehefter
Finn service- og reparasjonslitteratur på erWin

Teknisk support for frie verksteder

Vi tilbyr teknisk support for frie verksteder. Kontakt oss på kundehenvendelser@moller.no.
Send e-post

Teknisk opplæing for frie verksteder

Vi tilbyr også frie verksteder kurs og opplæring innen teknikk. Ta kontakt for informasjon om våre kurser på tekniskopplaering@moller.no.
Send e-post