Audi kundeservice og support | myAudi, e-tron charing services, finn forhandler | Audi

 • 1300x551_AA4_E_10168.jpg
1300x551_AA4_E_10168.jpg

Audi kundeservice & support

 • 1920x1080-AOZ_D_181026.jpg
  Audi Lade og Digital Support

  > myAudi
  > Nøkkelbrukerinnstilling i bilen
  > Fjernstyrte tjenester
  > Function on Demand
  > Audi Pay
  > Ladespørsmål (ikke e-tron Charging Services)

  > Direktenummer: +47 800 12123 (døgnåpen)
  > E-post Audi Lade: charging.no@audi.de
  > E-post Digital Support: digitalsupport.no@audi.de

  Spørsmål og svar
 • 1920x1080_Charging_Karte.jpg
  e-tron Charging Services

  > Hjelper med alt om faktura, betaling og RFID-kort (Ved feil på ladestolpe må du kontakte din leverandør)

  > Telefon: +47 21 40 58 44
  > E-post: kontakt-nor@charging-service.audi

  Kontakt kundestøtte
 • 1920x1080-audi-e-tron-sportback-exterior-A_E-TRON_191045_2.jpg
  Informasjon om leveringstid

  > Mangel på mikrobrikker fører til forsinkelser i bilproduksjonen.

  Les mer
 • 1920x1080 Korona.jpg
  Informasjon vedrørende Covid-19

  > Slik håndterer vi smittevern i selskapet og ovenfor deg som kunde.

  Les mer
 • 320x160_AOZ_A8_131047.jpg
  Harald A. Møller Kundesenter

  Vi hjelper deg gjerne med bilholdet ditt. Har du spørsmål om bilmodeller, ekstrautstyr eller pristilbud ber vi deg kontakte nærmeste forhandler.
  > Telefon: 24 03 35 70
  > Mandag-fredag: 08:00 - 16:00
  > Lørdag: stengt

  kundeservice@moller.no
 • 320x160_AOZ_A3_131037.jpg
  Audi-forhandler

  Våre forhandlere har god oversikt over modeller, utstyr, tilbehør, priser og service.

  Finn din Audi forhandler
Service
Biler fra år 2000 er utstyrt med fleksibelt serviceintervall, noe som betyr at servicelampen kommer på mellom 15000 km/12 måneder og maksimalt 30000 km/24 måneder . Servicelampen tennes i god tid før intervallet er utløpt og gir føreren mulighet til å bestille en time for service i god tid.

Forhandleren kan opplyse deg om pris på arbeid og deler.
Instruksjonsbok/servicehefte
Din forhandler kan bestille det som er tilgjengelig av servicehefte og instruksjonsbøker fra vårt hovedlager. Ta med deg vognkortet inn til delelageret slik at de kan bestille riktig utgave til deg. På nyere Audi finner du også instruksjonsboken digitalt på https://live-my.audi.com/
Verkstedhistorikk
For å kontrollere at bilen er riktig vedlikeholdt, se i serviceheftet, ta evt. kontakt med forhandleren som utførte tjenesten for å verifisere informasjon. Forhandleren kan også se bilens utstyrsliste og kontrollere at nødvendige reparasjoner er utført.
Nøkler
Nye nøkler må bestilles gjennom en autorisert forhandler. Ta med vognkort og identifikasjon så vil forhandleren din hjelpe med en nøkkelbestilling og prisinformasjon.
CoC-dokument (Certificate of Conformity)
Skal du importere bil, vil du trenge et sertifikat fra produsenten. Dette CoC-dokumentet må bestilles fra importøren i bilens opprinnelsesland, eller via linken under.

Importør H. A. Møller har dessverre ikke tilgang til dette dokumentet på biler som ikke er importert av oss.

Bestill Coc her
Drivstoff
Alle bensinstasjoner har egne betegnelser om biodiesel. Den såkalte øko - diesel med inntil 5 % RME (raps) oppfyller kravene for diesel standard EN590. Derfor kan du fylle drivstoff med denne spesielle miljødieselen uten bekymring.
Drivstofforbruk
Drivstofforbruk-data gjelder ikke for en bestemt bil, men er kun ment for å sammenligne ulike modeller med hverandre.

Drivstofforbruk er målt i henhold til de nyeste EU -direktiver 80/1268/EEC og gjelder bilens oppgitte vektklasse (egenvekt). For å avgjøre drivstofforbruket brukes to målesykluser i testbenk der målingene starter med en kald start og deretter simuleres urbane veier og kombinert kjøring, med alt det innebærer av gass, bremser og girskifte.

Både utrustning og bruken av komfortutstyr kan påvirke forbruket, slik at forbruket blir høyere enn den angitte verdi.

Utstyr som bruker drivstoff (når det er i bruk):
• oppvarmet bak og / eller frontrute
• Kupévarmer
• Aircondition
• Setevarme
Og andre elektriske forbrukere.

Faktorer som øker drivstofforbruket
• For høyt eller lavt dekktrykk
• takstativ
• Kjøring med tilhenger eller tung last
• Kjøring i høy hastighet
• Sporty kjøring og kjøring i fjellområder
• Korte avstander (spesielt om vinteren)
• bilen ikke har vært kjørt mer enn 5000 km.

Kontakt din forhandler dersom det er mer du lurer på.
Priser
Når det gjelder arbeider, deler og priser, må vi henvise deg til din lokale forhandler, blant annet fordi kundepris i noen grad vil avhenge av forhandlers fraktkostnader. Som importør kan vi heller ikke gi noen pris for arbeider, da dette vil avhenge av verkstedets timepriser. Det kan være forskjellig fra distrikt til distrikt.
Dekkdimensjoner
Din forhandler vil kunne hjelpe deg nærmere med dekkvalg.

Riktig dekkdimensjon er tilgjengelig i vognkortet. På grunn av plass så er vanligvis bare én dimensjon angitt. Flere godkjente dekkdimensjoner kan avleses inne i tanklokket eller B-stolpen på førerdøren.
Oljeforbruk
Oljeforbruket er påvirket av mange faktorer: kjøreforhold ved høye hastigheter og høye hastigheter, mye motorbrems, motortilstand, motorkapasitet(vanligvis bruker store motorer mindre enn små), motorolje viskositet og kvalitet, etc. Tøffere kjøring gir høyere oljetemperatur og økt forbruk på grunn av at oljen blir tynnere, uavhengig av viskositet.

I bilens instruksjonsbok vil du finne informasjon om bilens godkjente oljeforbruk, normal toleranse er inntil 0,5 liter per 1000 km. Om oljelampen kommer på, bør du vurdere å etterfylle maksimalt 0,5 liter olje om gangen, fylles det for mye, forbrennes overflødig olje, og en vil kunne oppleve at forbruket øker.

Hvis bilen din bruker mer olje enn hva som er oppgitt som maks toleranse i bilens instruksjonsbok, vennligst kontakt en autorisert forhandler for en oljeforbrukstest.

Tips og råd for oljefylling:

- Fyll aldri olje over maksimumsmerket på peilepinnen.
- Det er Ikke nødvendig å vente med etterfylling av olje til nivået er på minimum på peilepinnen.
- Ved normal driftstemperatur, les av oljenivået på peilepinnen minimum tre minutter etter stopp.
- Vent minst 5 minutter etter stopp av motoren før du avleser oljenivå, om motoren ikke har nådd normal driftstemperatur.

Hvis du trenger å etterfylle olje mellom oljeskift, bruk olje som er oppført i tabellen i brukerhåndboken.
Rust- og lakkgaranti
Biler levert av oss er levert med lakkgaranti i 3 år og garanti mot gjennomrusting i 12 år. Med gjennomrusting menes rust som opptrer fra innsiden (hulrom) og som ikke tidligere kunne påvises ved foreskrevet vedlikehold (service), utført ved autorisert Audi forhandler, og ved jevnlig lakkvedlikehold som eier utfører selv, som vask og polering.

Det er først og fremst verkstedets vurderinger som gir grunnlag for en avgjørelse om garantidekning. Forhandler har normalt mulighet til å avgjøre de fleste garantispørsmål på stedet ut fra fabrikkens kriterier. 

Ved oppdagelse av lakk eller rustskader, bør du umiddelbart ta kontakt med en autorisert forhandler for å vurdere skaden. Hvis skaden ikke rapporteres til forhandler innen rimelig tid etter at skaden oppdages/bør være oppdaget, er det en betydelig risiko for at skaden blir verre og derfor ikke kan aksepteres som reklamasjon på lakk eller garanti mot rust.
Nybilgaranti
Informasjon om de garantier som gjelder når du kjøper en ny bil er som regel inkludert i bruker / serviceheftet som følger med bilen.

En ny bil er fra fabrikken levert med to års garanti uten kilometerbegrensning, mens Harald A. Møller AS gir Norgesgaranti på alle nye biler importert av oss. Norgesgarantien gir ytterligere ett års garanti, altså til sammen 3 år/100 000 km. 

Etter 1.1.2011 ble garantien for biler importert av oss utvidet til 5 år/100 000km.

Selv om en bil har nybilgaranti, betyr det ikke at enhver skade dekkes av garantien. Det kan for eksempel dreie seg om slitedeler, bremser, clutch, etc., og selvforskyldte skader som oppstår på grunn av feil håndtering/bruk. Det er viktig at bileier tar vare på bilen, dvs. vedlikehold, vask, polering og annet vedlikehold i henhold til instruksjonsheftet. Bilen må undersøkes av en autorisert forhandler før et endelig svar kan gis om bilens skade dekkes av nybilgaranti.
Registerkjede
Et registerkjede har generelt en meget lang levetid, som regel bilens levetid. Dårlig oljetrykk eller misligholdt oljeskift/service kan forårsake at disse delene slites ut raskere enn normalt. Derfor er det viktig å påse at en utfører serviceprogrammet som fabrikken anbefaler og utfører jevnlige oljeskift.
Tannreim
En tannreim er en av delene av en motor som normalt slites ved bruk av bilen. Misligholdt service kan forårsake at disse delene slites ut raskere enn normalt. Derfor er det viktig å påse at en utfører serviceprogrammet som fabrikken anbefaler.

Det anbefalte utskiftingsintervallet for registerremmen er avhengig av hvilken motor (betegnelse) bilen er utstyrt med. Kontakt din forhandler og oppgi registreringsnummer for å få riktig informasjon . Merk at det er et anbefalt skiftintervall og således ikke en garanti som garanterer levetiden til beltet.
EA189 - se om bilen din er berørt

Norskregistrerte dieselbiler av merkene Volkswagen personbil, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi og Skoda med motortypen EA 189 har en programvare som påvirket motorens utslipp av NOx i testsyklusen. Utbedringen av de berørte bilene fjerner denne programvaren, samtidig som bilenes øvrige egenskaper forblir uendret. 

Dersom bilen din er berørt kan du bestille verkstedtime ved å ringe din forhandler, eller bestille time på nett via Bilhold-tjenesten.

 

Under kan du sjekke om bilen din er berørt.

 

Kjøp av deler til eldre Audi-modeller
Ta kontakt med din nærmeste Audi-forhandler for å kjøpe deler til din Audi Tradition-modell.
Frie verksteder
Verkstedlitteratur, verktøy og diagnosesystemer er tilgjengelige også for frie verksteder. Som en seriøs aktør kan du også søke verkstedsertifisering. Uavhengig av hvor stort du driver, har du tilgang til vår service- og reparasjonslitteratur på nettsiden erWin.

 

Informasjon om frie verksteder
Les mer på erWin