• A8 L
  A8 L
  Pris: fra 1 215 700,00 NOK Mnd.pris fra 8 453,00 NOK (Billån)

  Drivstofforbruk, blandet kjøring: 6,0–5,8 l/100 km

  CO2-utslipp, blandet kjøring: 159–152 g/km

  Eff. rente 4,96 % ved lånebehov kr 764 725 o/10 år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 1 380 532. 

Audi e-tron Charging Service > Alt om Audi elbil > Audi tron > Audi Norge

Alt om Audi elbil

 • 1920x600_A_E-TRON_181018.jpg
1920x600_A_E-TRON_181018.jpg

Audi e-tron Charging Service

Med Audi e-tron Charging Service tilbyr Audi nå lading på de fleste ladestasjoner med ett ladekort.

Audi e-tron Charging Service er et fantastisk tilbud for lading, og gir tilgang til lading av din elektriske Audi i 16 europeiske land. Tjenesten vil bli rullet ut i åtte ekstra markeder i Øst-Europa i løpet av året.

Audis ladekort gjør at kundene har tilgang til mer enn 72 000 ladepunkter drevet av 220 tilbydere. På lengre reiser kan Audi-kunder lade sine biler på IONITY-nettverksterminaler, mens ekstra hurtigladere, som drives av andre tilbydere, også er tilgjengelig.

For å dekke individuelle ladebehov, tilbyr Audi ladetjenesten til to forskjellige priser. By-tariffen er primært rettet mot bykjøring, og har en avgift på 49,00 NOK per måned. For hver lading betaler kunder 1,00 NOK / min for AC-lading (opptil 22 Kw) og 2,50 NOK / min for DC-lading (opptil 50 Kw), uansett ladetid og hvor mye energi man trenger.

For de som stort kjører langt, anbefaler Audi den såkalte transit-tariffen. Denne koster 189,00 NOK per måned (gratis første år for nye e-tron-kunder). Med transit-tarfiffen får kundene bedre betingelser på ladere med høy kapasitet og kort ladetid. Audi e-tron er den første serieproduserte bilen som kan ledes med opptil 150 kW ved hurtigladere, noe som gir en fulladet bil på tretti minutter.


Standardiserte priser

Med standardiserte priser betyr det at du kan reise over det meste av Europa uten å hele tiden sammenlikne priser. Selv når du kjører i utlandet trenger du bare en ladekontakt og du kan lade mer enn 72 000 ladepunkter i 16 europeiske land. Audis kunder vil alltid betale standard lokal pris uansett hvilket land de er i.

Med myAudi-appen eller Audis navigasjonssystem vil du også få hjelp til å finne det nærmeste ladepunktet. Da kan du planlegge langturen, og hele tiden sørge for at du har et ladepunkt innen rekkevidde. For å begynne å lade kan du enten bruke Audis ladekort eller myAudi-appen. På appen kan du også følge med på hvor mye strøm som er på bilen.

For å bruke e-tron Charging Service må kundene registrere seg på myAudi-portalen. Du kan også få hjelp av din lokale Audi-forhandler til dette. I slutten av hver måned får du en regning, slik at du slipper å betale når du trenger å lade bilen.

Audi har utviklet e-tron Charging Service sammen med Volkswagen Financial Services AG, noe som har resultert i et av de største ladenettverkene i Europa.

For mer informasjon, besøk gjerne Audi e-tron Charging Service ved å klikke på knappen under:

charging-service