Audi e-tron > Audi e-tron > Audi Norge
Audi e-tron 50

Audi e-tron

Elektrisk kjøring på et nytt nivå

Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste, gjør Audi e-tron til en komplett familie-SUV for norske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde og åpner opp for helt nye muligheter og full frihet.

Frontansicht des Audi e-tron
Utforsk Audi e-tron 55
Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Med over 70 000 ladepunkter i Europa er det ikke noe problem å få ladet elbilen.

 • Audi e-tron er like rask som en motorsykkel, men har flere krefter.

 • Audi e-tron er en praktisk bil med stort bagasjerom.

 • Planlegg kjøreturen med e-tron-ruteplanleggeren.

 • Audi e-tron kan brukes både som firmabil og familiebil.

 • Audi e-tron er vår første helelektriske SUV.

 • Vi kan hjelpe deg å finne den beste ladeløsningen hjemme hos deg.

 • Panoramasoltaket (ekstrautstyr) slipper mye lys inn i kupeen og gjør at den føles romsligere.

 • Den lange takkantspoileren og en bred diffusor fremhever den sportslige hekken på Audi e-tron.

 • De teknisk avanserte virtuelle sidespeilene (ekstrautstyr) gir en helt ny kjøreopplevelse.

 • Bremsekaliperne kan leveres i signalfargen oransje (ekstrautstyr).

 • Kupeen i Audi e-tron holder høy kvalitet og kan tilpasses etter behov.

 • Du girer med en hendel på håndstøtten.

 • Audi virtual cockpit (standardutstyr) gir deg oversikt over all viktig informasjon, inkludert e-tron-tjenester fra Audi connect.

Mer om design
360-gradersvisning av ditt andre hjem

Audi e-tron kombinerer fordelene til en innovativ elbil med fordelene til en moderne SUV. Kupeen er romslig og oser av kvalitet. Femsetersmodellen har god takhøyde og rikelig med beinplass. Med et bagasjeromsvolum på 660 liter er det ikke noe problem å dra på bilferie med Audi e-tron.

Mer om plasskonseptet

Kraftig og kontrollert

Å starte en til Audi e-tron må bare oppleves. Uansett om du kjører i gang fra stillestående eller akselererer for å kjøre forbi på motorveien, er de 265 kilowattene der med det samme. Selv når du rygger, merker du det høye dreiemomentet. En ny generasjon quattro firehjulsdrift gir optimalt veigrep. Det gir deg full kontroll over bilen.

(strømforbruk ved blandet kjøring i kWh / 100 km*: 23,7–24,6 (NEDC), 22,9–26,4 (WLTP), CO₂-utslipp ved blandet kjøring i g/km: 0)

Audi e-tron sett fra siden
Mer om motorer og kjøreegenskaper

Lang rekkevidde

Det store høyenergibatteriet på 95 kWh (brutto) i Audi e-tron gjør at du kan kjøre lange strekninger, for eksempel fra Oslo til Kristiansand, uten å lade. Den høye graden av regenerering (gjenvinning av bremseenergi) bidrar også til den lange rekkevidden. Audi e-tron regenererer energi ved over 90 prosent av alle nedbremsinger bare med elektromotorene. I kombinasjon med det integrerte elektrohydrauliske bremsesystemet utnyttes hele regenereringspotensialet til den elektrisk drevne SUV-modellen. Audi er den første bilprodusenten i verden som bruker dette systemet på en serieprodusert elbil.

Audi e-tron i byen
Mer om rekkevidde

Takler hverdagens utfordringer

Vi har satt Audi e-tron på mange harde prøver. Du kan derfor være sikker på at den ikke bare har den samme høye kvaliteten som de øvrige modellene våre, men også at sikkerheten er høy.

Audi e-tron med tilhenger
Mer om kvalitet og sikkerhet

Enkel lading

Audi e-tron kan lades på mange måter. Både i byen og langs motorveien finner du hurtigladestasjoner. Hjemme kan du lade den med strøm fra en vanlig stikkontakt. Vi tilbyr en rekke digitale tjenester som gir deg full oversikt, både i Audi virtual cockpit og på smarttelefonen din i myAudi-appen.

Ladeluken på Audi e-tron
Mer om lading

Elbil med stil

De teknisk avanserte virtuelle sidespeilene på Audi e-tron (ekstrautstyr) øker sikkerheten og gir en helt ny kjøreopplevelse. Det flate speilfestet gjør at bilen blir 15 cm smalere enn med vanlige sidespeil. Det gir også mindre luftmotstand og vindstøy. Et lite kamera projiserer bildene digitalt på en kontraststerk OLED-skjerm i bilen. Du ser kjøretøyer bak deg klart og tydelig til tross for refleksjonene fra lyktene, også i skumring og mørke. Audi e-tron er den første serieproduserte modellen som leveres med virtuelle sidespeil.

Virtuelt sidespeil på Audi e-tron
Mer om virtuelle sidespeil

Audi connect – digitale assistenter

Audi connect tilbyr egne tjenester for Audi e-tron som sørger for at du alltid vet hvor lang rekkevidde du har igjen, og hvor nærmeste ladestasjon er. Med myAudi i nettportalen eller myAudi-appen kan du for eksempel enkelt planlegge dagens kjøretur ved frokostbordet. e-tron-ruteplanleggeren beregner den beste ruten for deg, inkludert nødvendige ladestopp.

Audi connect
Mer om digitale tjenester

Godt informert og trygg

Audi e-tron er utstyrt med intelligent teknologi som gjør at du kan konsentere deg om det som skjer i trafikken. Viktig informasjon vises i Audi virtual cockpit (standardutstyr) og infotainmentsystemet MMI navigasjon plus. Ulike førerassistentsystemer ivaretar sikkerheten.

MMI navigasjon plus i Audi e-tron
Mer om førerassistentsystemer
Spørsmål
Hvordan kan jeg øke rekkevidden?
1. Kjør forutseende og tilpass farten.
2. Bruk Audi drive select-modusen Efficiency. Den er laget for økonomisk kjøring.
3. Tilpass bilnivået. Velg Audi drive select-modusen Sport eller Efficiency for å redusere bilens høyde. Det reduserer luftmotstanden.
4. Bruk elektrisk utstyr som klimaregulering, radio, lykter og bakruteoppvarming så lite som mulig. De bruker også strøm fra batteriet.
5. Unngå å kjøre med påmonterte deler som takstativ når det ikke er nødvendig.
6. Bruk ECO-lufttrykket.
7. Bruk forhåndstemperering (programmering av avreisetid) mens bilen er koblet til en ladestasjon.
8. Bruk Range-modusen (begrensning av funksjoner).
Hvorfor kan jeg bare lade med 11 kW på en ladestasjon med 22 kW?
Bilen er utstyrt med en lader for lading med 11 kW. En ekstra lader vil etter planen kunne leveres som ekstrautstyr fra fjerde kvartal 2019. Med to ladere er lading med 22 kW mulig. Med likestrøm (DC) kan Audi e-tron som standard lades med opptil 150 kW.
Hvilken garanti gir Audi på batteriet? Er det mulig å reparere batteriet?
Audi gir en garanti på 8 år / 160 000 kilometer på høyenergibatteriet i nye biler. Garantien dekker alle material- og produksjonsfeil. Ja. Høyenergibatteriet kan repareres av fagkyndige personer med spesialkompetanse (høyvolteksperter).
Flere spørsmål
Das ist der Audi e-tron


 • Audi Q5 ICE bakgrunn.jpg
  Møt høsten med originalt tilbehør fra Audi

  - Sykkelholder
  - Lasteholder
  - Lastetilbehør
  - Formstøpt bagasjeromsmatte
  - Bilpleieprodukter
  - Hundebur
  - Aero viskerblader
  - DEFA bilvarmeprodkter
  - Ladeutstur e-tron
  - Audi Lifestyle-produkter

  Se kampanjen her