Audi e-tron - elektrisk kjøreglede > Audi tron > Audi Norge

Elektrisk kjøreglede. Audi e-tron. Fremtiden er nå.

Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et helt nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste, gjør Audi e-tron til en komplett familie-SUV for norske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde etter den realistiske WLTP-standarden som åpner opp for helt nye muligheter og full frihet. Avtal prøvekjøring direkte med forhandler. Finn din nærmeste Audi-forhandler i knappen under. OBS: Vi beklager, men Bygg din Audi er for tiden under oppdatering og det er dessverre ikke mulig å bygge din Audi e-tron på våre nettsider før i august. Din Audi-forhandler vil kunne hjelpe deg i mellomtiden!

Forbruk og rekkevidde
Audi e-tron 55 typegodkjennes etter WLTP standarden. Audi e-tron 55 har ved blandet kjøring inntil 415 km rekkevidde og forbruk fra 22,7 kWt/100 km (WLTP). Rekkevidde og forbruk kan endre seg ved valg av ekstrautstyr. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon
Audi e-tron
Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
 • Reserver din plass i bestillingskøen

 • quattro-systemet kan slås på etter behov og resultatet er at det er morsomt å kjøre med Audi e-tron på ethvert terreng.

 • I kombinasjon med et omfattende utvalg av ladealternativer både hjemme og på farten, kan kundene nyte full elektrisk kjøring uten å måtte tenke på rekkevidden.

 • Audi e-trons store høyspentbatteri er grunnlaget for tilstrekkelig rekkevidde.

 • Typisk for merkets SUV-modeller, har også Audi e-tron den åttekantede Singleframe-grillen med vertikale ribber.

 • Den første helelektriske SUV'en kombinerer sportslighet og daglig bruk.

 • På den bakre delen av Audi e-tron, fremhever den lange takkanten og den brede diffusoren den horisontale og dermed den sportslige karakteren til Audi e-tron.

 • Audi e-trons panoramaglasstak gjør interiøret enda lysere og intensiverer inntrykk av luftighet og rom.

 • I kombinasjon med et omfattende utvalg av ladealternativer både hjemme og på farten, kan du nyte elektrisk kjøring uten å måtte gå på kompromiss.

 • Et designhøydepunkt på Audi e-tron er ekstrautstyret virtuelle sidespeil.

 • E-tron-logoen på det elektriske ladelokket og eventuelt bremsekaliperne skiller seg ut i høyspent-fargen oransje.

 • I tillegg til bilens romslighet, er komfort og bekvemmelighet for Audi e-tron det du forventer av en typisk fullstørrelses-modell fra Audi.

 • De to store MMI-berøringsskjermene er vinklet i førerens retning.

 • Med Audi virtual cockpit har du de viktigste dataene på et øyeblikk og kan vise e-tron-spesifikke tjenester.

 • Audi e-trons wrap-around skulderlinje er et viktig designelement i visningen fra siden.

 • En lysstripe - et typisk trekk ved Audis toppmodeller - kobler sammen LED-baklysene til Audi e-tron.

 • Audi e-tron er ikke bare praktisk for hverdagsbruk, men også svært manøvrerbar og smidig når du kjører på langtur.

 • Ved parkering, i byen eller på lange reiser, gjør Audi e-tron livet lettere for sjåføren i mange situasjoner.

Mer om rekkevidde

Smart og kraftfull

Med den nye generasjonen quattro firehjulstrekk har Audi e-tron både enestående grep og raske, dynamiske kjøreegenskaper. Det banebrytende regenereringssystemet, som benytter over 90 prosent av all bremsekraft, det splitter nye elektrohydrauliske bremsesystemet og det aerodynamiske designet gjør e-tron til en av de mest effektive elbilene på markedet. De kraftige elmotorene leverer opptil 300kW med et dreiemoment på 664 Nm, og e-tron går fra 0-100 på knappe 5,7 sekunder. Kombinert med de ulike kjøremodusene og de mange smarte assistanse-funksjonene blir tiden på veien en ren nytelse i nye e-tron.

Kjøredynamikk
Mer om kjøreegenskaper

Intelligent lading - hjemme og på farten

Audi tilbyr ulike løsninger for lading hjemme. Velg mellom en fastmontert vegglader for lading opptil 400V eller oppgrader til Audi Connect for en effekt på 22 kW som gir e-tron fulladet batteri på 3,5 time. Alt rundt lading, oppvarming og andre funksjoner styres fra smarttelefonen din gjennom myAudi-appen.

charging concepts
Mer om sikkerhet og kvalitet

Hurtiglading

Audi e-tron er første bilen på det norske markedet som kan benytte seg av de nye hurtigladerne i Ionity-nettverket, som gir e-tron opptil 80% av total rekkevidde på en halvtimes lading. De nye ladestasjonene vil plasseres langs norske og europeiske hovedveier, slik at du kan kjøre Oslo-Bergen uten problemer eller ta med e-tron på bilferie gjennom Europa neste sommer.

Hurtiglading
Mer om ladekonseptene
Skreddersydd design

Interiøret i de ulike utstyrslinjene er gjennomført sofistikert, og både materialer og detaljer er nøye utvalgt ned til den minste søm. Nye e-tron-eiere kan likevel være med på å bestemme uttrykket på bilen. Enten du foretrekker raffinert Valcona-skinn for en luksuriøs utføring, mørk børstet aluminium for en sporty stil eller det er den unike stemningsbelysningen som frister mest, er resultatet en bil som møter dine ønsker for både funksjon og design.

Mer om interiøret

Forspranget ligger i detaljene

Audi e-tron er først ute i verden med en rekke detaljer, både innenfor funksjon, teknologi og design. Høydepunktet er de virtuelle sidespeilene med skjermer i dørene foran, som gir klar oversikt uansett forhold og ny Matrix lysteknologi som gir e-tron et helt unikt preg. Blant tilvalgene finner du også et førsteklasses lydsystem fra Bang & Olufsen og en luftkvalitetspakke som ved hjelp av en ionisator og aromatisering sørger for optimale forhold til enhver tid.

Virtuelle sidespeil
Mer om Virtuelle sidespeil

Ytelse, intelligens og lyshet

Design og teknologi er sammensmeltet i en: de horisontale linjene i instrumentpanelet fortsetter rundt oversiden av frontdørene, og skaper den spesielle «wraparound»-effekten. Den integrerer harmonisk Audi virtuelle cockpit, samt visningene av de virtuelle utvendige speilene som kan velges som ekstrautstyr. Navigasjonssystemet gjør intelligente destinasjonsforslag basert på tidligere ruter - slik at alle avtaler blir en suksess.

cockpit
Mer om assistentsystemene
Mer om eksteriøret
Audi e-tron Manifesto
Audi elbil

Audi elbil

Informasjon, inspirasjon og alt du bør vite om elbiler fra Audi.

Les mer
Audi e-tron outro