Audi e-tron | Vår første elbil i SUV-utgave | Audi
Audi e-tron

Audi e-tron

En komplett el-SUV for hele familien

Audi e-tron er en komplett elektrisk SUV med quattro firehjulstrekk, god plass, høy bakkeklaring, overlegent veigrep og suveren ladehastighet. Av standardutstyr får du blant annet adaptiv luftfjæring, elektrisk bakluke, parkeringssensorer, varmeseter foran, navigasjon pluss og varmepumpe. Audi e-tron er en moderne familie-SUV med et bagasjeromvolum på hele 660 liter, rekkevidde på inntil 436 km og avtagbart tilhengerfeste som kan dra inntil 1800 kg (som tilvalg). Med andre ord en fullverdig familiebil både hjemme og på langtur.

Lang rekkevidde

Med en maksimal rekkevidde på 436 km er Audi e-tron 55 quattro godt egnet for lange kjøreturer, enten du skal på helgetur eller en lengre bilferie. Et stort høyenergibatteri og intelligent regenerering bidrar til den lange rekkevidden.

Hvor langt skal du?

Hvor langt kan du kjøre i bytrafikk, på landevei eller på motorvei? Hva er fordelen med kjøremodusen Efficiency? Det får du svar på i vår rekkeviddekalkulator:

Økt kjøreglede med quattro firehjulstrekk

Audi e-tron er utstyrt med vårt unike quattro firehjulsdriftsystem som standardutstyr.

Få en bedre følelse av veien med quattro firehjulstrekk

Quattro betyr permanent firehjulsdrift, noe som gir bedre grep når man akselererer og bedre sikkerhet totalt sett som følge av et best mulig veigrep. Perfekt til alt fra familieferier og hytteturer til hverdagslige gjøremål. Oppdag hvordan e-tron er en elbil som gir deg økt kontroll på veien.

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul og få din Audi e-tron slik du liker den best.
S1S1_40V-Pyramid_AU51x_etron_001_00.jpg
Galakseblå, metallic Galakseblå, metallic
Antiguablå, metallic Antiguablå, metallic
Isbrehvit metallic Isbrehvit metallic
Tyfongrå metallic Tyfongrå metallic
Mytisk sort metallic Mytisk sort metallic
19" lettmetallfelger i 5-armet aero-design med grafisk trykk. 19" lettmetallfelger i 5-armet aero-design med grafisk trykk.
 20" Audi Sport lettmetallfelger i 5-dobbel eikekantdesign, matt titangrå, høyglans. 20" Audi Sport lettmetallfelger i 5-dobbel eikekantdesign, matt titangrå, høyglans.
21" lettmetallfelger i 5-armet turbindesign, svart, polert. 21" lettmetallfelger i 5-armet turbindesign, svart, polert.
21" Audi Sport lettmetallfelger i 5 V-eikers stjernedesign, platinagrå, polert. 21" Audi Sport lettmetallfelger i 5 V-eikers stjernedesign, platinagrå, polert.

Audi e-tron på innsiden

Velkommen inn i ditt andre hjem. Audi e-tron har en lys og luftig kupé med et meget eksklusivt interiør, og som en fullverdig familiebil har Audi e-tron god plass til tre personer i baksetet.

Lys og luftig kupé

God takhøyde og god plass til beina gjør at bilen har høy sittekomfort, mens kvalitetsmaterialer gir kupeen en eksklusiv touch. De digitale instrumentene er enkle å betjene, mens den store 12,3-tommers fargeskjermen gir deg god oversikt over navigasjon og bilens yteevne. Den elektriske driften er nesten lydløs, du hører knapt noe støy under kjøring.

Baksetet i Audi e-tron

Første klasse også i baksetet

Som en fullverdig familie-elbil har Audi e-tron god plass til tre personer i baksetet. De ytre sitteplassene har ISOFIX feste, noe som også gjør det enkelt å få plass til 2 barneseter (det er i tillegg et ekstra ISOFIX feste i passasjersetet foran). Med 660 liter volum i bagasjerommet er det også god plass til det du trenger å ha med deg og hvis du slår ned baksetet øker du bagasjeromsvolumet fra 660 liter til inntil 1725 liter.

Utmerket sikt bakover

Virtuelle sidespeil leveres som ekstrautstyr når du kjøper en Audi e-tron. Små kameraer viser bilder fra området bak bilen på 7-tommers OLED-skjermer plassert naturlig og lekkert i interiøret. Du ser kjøretøyer bak deg klart og tydelig til tross for refleksjonene fra lyktene, også i dårlig vær og mørke.

Virtuelt sidespeil på Audi e-tron


Tilbehør til e-tron

Med Audi e-tron får du en elektrisk SUV som er utstyrt til å dekke alle dine behov. Har du behov for å ta med et stort hengerlass til hytta, ta med sykler eller kajakk på ferie, eller kanskje en skiboks på taket? Audi e-tron har avtagbart tilhengerfeste (tilvalg) som gjør at du kan trekke 1800 kg og du kan enkelt bestille med tilbehør som dekker alle dine behov – alt fra skibokser, sykkelstativ og kajakfeste til barneseter, hundebur og hundeseler.

Functions on demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.