S6 Avant TDI > A6 > Audi Norge
Audi S6 Avant TDI

S6 Avant TDI

Audi S6 Avant TDI
Allsidig og sportslig med digital teknologi

Audi S6 Avant er en bil som er godt egnet til det meste. Den er perfekt både som firmabil og familiebil. Både designen og kjøreytelsene er sportslige, og den kan leveres med et stort utvalg infotainmentutstyr og førerassistentsystemer som ekstrautstyr.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080_AS6_D_181022.jpg
1920x1080_AS6_D_181022.jpg
  • De fire enderørsdekslene i krom er integrert i S-diffusoren.

  • Audi S6 Avant er en allsidig bil som kan brukes til det meste.

  • Den 3-liters TDI-motoren leverer 349 hk (257 kW).

  • 21-tommers felger og rødlakkerte bremsekalipere leveres som ekstrautstyr.

  • Med et bagasjeromsvolum på opptil 1680 liter (når baksetet er lagt ned) passer Audi S6 Avant perfekt for deg som trenger litt ekstra plass.

  • S6-logoen på hekken viser tydelig at dette er en Audi S6 Avant.

  • Audi S6 Avant er utstyrt med mye infotainmentutstyr som standard, blant annet Audi virtual cockpit.

  • Som ekstrautstyr kan du velge S-sportsseter med rutemønster og S-logo.

  • Med Audi connect-nøkkel som ekstrautstyr kan du låse opp Audi S6 Avant uten at du trenger å ha med deg bilnøkkelen.

Romslig bagasjerom

Audi S6 Avant har ekstra god plass og mange praktiske oppbevaringsløsninger. Bagasjeromsvolumet er 565 liter. Når baksetet legges ned, utvides det til opptil 1680 liter. Med Advanced key (ekstrautstyr) og sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet kan du åpne bakluken med en fotbevegelse.

Das Heck des Audi S6 Avant
Mer om plasskonseptet

Innovativ teknologi

Audi virtual cockpit plus (standardutstyr) er et digitalt kombiinstrument med 12,3-tommers full-HD-skjerm. Det betjenes fra multifunksjonsrattet. Du kan velge mellom to moduser: én visning med store instrumenter i forgrunnen, og én visning med små instrumenter og stor og oversiktlig grafisk fremstilling av for eksempel navigasjonsinnhold.

Audi virtual cockpit plus  - S6 Avant
Mer om betjeningskonsept og infotainmentsystemer
Imponerende verdier

Ytelse

349

hk

(257 kw)

Dreiemoment

700

Nm

Akselerasjon

5,1

sek

0 auf 100 km/t

Sprek motor

Audi S6 Avant er ikke bare en praktisk bil, men har også en kraftig dieselmotor. Den 3-liters V6-TDI-motoren leverer 349 hk (257 kW) og et maksimalt dreiemoment på 700 Nm. Det gjør at Audi S6 Avant kan akselerere fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder

Mer om kjøredynamikk og kjørekomfort

Sportslig og komfortabel kupé

Den sportslige stilen på utsiden videreføres på innsiden i Audi S6 Avant TDI. Når du åpner en fordør, kommer en belyst innstegslist i aluminium med S-logo til syne. Sportsetene foran (standardutstyr) har kraftige sidevanger som gir god støtte. Som ekstrautstyr kan du velge S-sportsseter med rutemønster, S-logo og mange elektriske justeringsmuligheter. Det er god takhøyde og god plass til beina på alle sitteplassene, også i baksetet. Luftkvalitetspakken (ekstrautstyr) med ionisator og duftspreder bidrar til et behagelig inneklima.

Kupeen i Audi S6 Avant

Kraftig hekk

Ikke bare S6-logoen viser at dette er en Audi S6 Avant TDI. Også diffusoren i mørk krom med dekor i aluminiumsfinish og eksosanlegget med fire enderørsdeksler er tydelige kjennetegn.

Audi S6 Avant sett bakfra