A6 allroad quattro | Kraftfull og elegant firehjulstrekker | Audi
Audi A6 allroad quattro

A6 allroad quattro

Audi A6 allroad quattro
– allsidig og kraftfull

Audi A6 allroad quattro kombinerer komforten og fleksibiliteten til en Avant med typiske allroad-egenskaper som quattro permanent firehjulsdrift og markant offroad-design. Bilen kommer også med et stort utvalg digitale tjenester. Den første Audi A6 allroad quattro kom på markedet i 1999. Ved 20-årsjubileet i 2019 kom fjerde generasjon av modellen.

Nedlasting (alle)
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-exterior-A6_2020_0544_1.jpg
1920x1080-audi-a6-allroad-quattro-exterior-A6_2020_0544_1.jpg
  • Audi A6 allroad quattro har mange detaljer som understreker offroad-karakteren. Ett eksempel er hjulbuelistene i kontrastfarge.

  • Singleframe-grillen med vertikale ribber er karakteristisk for Audi A6 allroad quattro.

  • Audi A6 allroad quattro kan trekke en tilhenger på inntil 2,5 tonn.

  • Med allroad-understellsteknologi er Audi A6 allroad quattro godt egnet for kjøring utenfor allfarvei.

  • Audi A6 allroad quattro leveres som standard med quattro permanent firehjulsdrift.

  • Innstegslister med aluminiumsfelt og allroad-logo foran inngår i interiørpakken allroad (ekstrautstyr).

  • Dekor i aluminium dyade jangalsølv gir et elegant preg i kupeen til Audi A6 allroad quattro.

  • Du kan sette ditt eget preg på kupeen i din Audi A6 allroad quattro, blant annet med utvalget av setetrekk og dekor.

  • Det øvre displayet til infotainmentsystemet MMI navigasjon plus med MMI touch response (ekstrautstyr) kan blant annet vise bilens helling når du kjører i terrenget med din Audi A6 allroad quattro.

Audi A6 allroad quattro

Intense kjøreopplevelser

Audi A6 allroad quattro er et ekte multitalent både når det gjelder kjøredynamikk og kjørekomfort. Standardutstyret quattro firehjulsdrift sørger for bedre veigrep, høy sikkerhet og smidige kjøreegenskaper. Den integrerte ultra-teknologien overvåker kjøringen kontinuerlig og fordeler drivmomentet til for- og bakhjulene avhengig av kjøresituasjonen. Luftfjæringen med adaptive dempere er også standardutstyr. Den regulerer bilnivået automatisk. Bakkeklaringen kan bli opptil 39 millimeter høyere enn på Audi A6 Avant.

Audi drive select

Med kjøredynamikksystemet Audi drive select (standardutstyr) kan du velge blant sju forskjellige moduser som påvirker karakteristikken til Audi A6 allroad quattro. Modusene allroad og offroad er for eksempel tilpasset kjøring utenfor allfarvei.

Mer om kjøredynamikk
Mer om oppbevaringsplass

Digitale opplevelser

Det praktiske infotainmentutstyret er lett tilgjengelig. Den heldigitale Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) med høyoppløselig 12,3-tommers HD-skjerm viser informasjon om blant annet hastighet og turtall. Du kan velge mellom visningene Klassisk, Dynamisk og Sport. MMI navigasjon plus med MMI touch response (ekstrautstyr) gir tilgang til tjenestene fra Audi connect². Systemet betjenes på de to fargeskjermene i midtkonsollen eller med talekommandoer.

Førerplassen i Audi A6 allroad quattro
Mer om betjeningskonsept og infotainmentsystemer

Markante lykter med smarte funksjoner

De progressive lyktene passer perfekt til designen på Audi A6 allroad quattro. LED-hovedlykter er standardutstyr, og som ekstrautstyr kan du velge HD Matrix-LED-hovedlykter med dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys. De har smarte funksjoner som gir økt sikkerhet, og en design som gjør bilen lett gjenkjennelig.

Hovedlyktene på Audi A6 allroad quattro
Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med functions on demand kan du kjøpe utvalgte funksjoner raskt og enkelt gjennom myAudi-appen. Bestem selv hvilke egenskaper som er viktige i bilen din - for en begrenset periode eller på permanent basis.

1
Leveres av Audi Sport GmbH.
2
Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/connect for mer informasjon om Audi connect.
3
Husk at assistentsystemene har begrensninger og kun er ment som en hjelp for føreren. Det er alltid føreren som har det fulle ansvaret for bilkjøringen.
4
Funksjonene kan variere avhengig av land og bilens utstyr.