A3 Sportback TFSI e > A3 > Audi Norge
A3 Sportback TFSI e

A3 Sportback TFSI e

Nye Audi A3 Sportback TFSI e

Helt elektrisk, med hybriddrift eller som forbrenningsmotor: Audi A3 Sportback TFSI e har en imponerende ytelse som plug-in-hybrid med alle slags driv. Dynamikken, smidigheten og fremdriften i Sportback kan også skimtes på utsiden. På innsiden møtes design, funksjonalitet, brukervennlighet og digitalisering.

Audi A3 Sportback 45 TFSI e i tall

Elektrisk rekkevidde

ca. 59-63

km*

Akselerasjon

6,8

sekunder

0 til 100 km/t

Systemeffekt

180

kW

(245 hk)

Audi A3 Sportback TFSI e sett fra siden forfra

Fleksibel kjøreglede:
Teknologien

Som plug-in hybrid kombinerer Audi A3 Sportback TFSI e fordelene fra en forbrenningsmotor med elektrisk drift. Sammen med litiumionbatteriet fungerer den elektriske motoren som en sportslig støtte for 1,4-liters TFSI-motoren, og overbeviser også rent elektrisk: Kombinert kan motorene generere en effekt på opptil 150 kW (204 hk) i 40 TFSI e og opptil 180 kW (245 hk) i 45 TFSI e. 45 TFSI e akselererer dermed fra 0 til 100 km/t på 6,8 sekunder. Chassiset til Audi A3 Sportback TFSI e er balansert på en sporty måte. Dette skaper en god balanse mellom dynamikk og kjørekomfort.

Tilpasset etter behov:
Ytelsen

Audi A3 Sportback TFSI e forener det beste fra to verdener: helelektrisk drift lar deg kjøre stillegående og utslippsfritt lokalt. Elektromotorer har fordelen av å oppnå et høyt dreiemoment umiddelbart, og selv med et kraftig driv er støynivået minimalt. Forbrenningsmotoren muliggjør også sportslige sprell på lange reiser uten at ladepauser er nødvendig. Helelektrisk, delelektrisk eller som forbrenningsmotor – ytelsen til Audi A3 Sportback TFSI e kan skreddersys optimalt etter ditt behov.

Audi A3 Sportback TFSI e sett fra siden bakfra
Audi A3 Sportback TFSI e sett bakfra

Kjøremodus: Valget er ditt

Drivkonseptet er utformet på en slik måte at de fleste daglige avstander kan tilbakelegges helt elektrisk. Drivtypen brukt i Audi A3 Sportback TFSI e kan reguleres via fire forskjellige kjøremodus: helelektrisk kjøring (EV), primært forbrenningsmotor for å opprettholde batteriladningen for elektrisk kjøring senere (Hold), primært forbrenningsmotor for å øke batteriladningen for elektrisk kjøring (Charge)* og effektivt samspill (Hybrid).

Digital og intuitiv: Skjermen

Det heldigitale kombiinstrumentet, Audi virtual cockpit, med Powermeter-integrering*. Det viser systemets totalytelse, kjøremodus samt batteriets ladetilstand, og den gjenværende rekkevidde for øyeblikket. Powermeteren viser også om energi gjenvinnes ved rekuperasjon.

Lading hjemme

Som standard er e-tron-ladesystemet tilgjengelig for lading i hjemmet. Den består av en kontrollenhet, inkludert en tilkoblingskabel for kjøretøy og to forskjellige strømtilkoblingskabler (med husholdnings- og industristøpsler).

Offentlig lading

Som standard disponerer bilen en Mode 3-ladekabel for offentlig lading med 11 kW. Audi e-tron Charging Service gir tilgang til over 200 000 offentlige ladepunkter i Europa.

Farger og hjul

Kombiner forskjellige lakkeringer og hjul med hverandre, og bygg din nye Audi A3 Sportback TFSI e slik du vil ha den.
N6N6_U72_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_001_00.jpg
Turboblå Turboblå
Ibishvit Ibishvit
Tangorød metallic Tangorød metallic
Pytongul metallic Pytongul metallic
Mytisk sort metallic Mytisk sort metallic
18" lettmetallfelger i 5-arms dynamikkdesign 18" lettmetallfelger i 5-arms dynamikkdesign
18" lettmetallfelger i 5-Y-eikers design, grafittgrå, glanspolerte 18" lettmetallfelger i 5-Y-eikers design, grafittgrå, glanspolerte
18" lettmetallfelger i 10-eikers stjernedesign 18" lettmetallfelger i 10-eikers stjernedesign
18" lettmetallfelger i 5-arms blade-design, antrasittsorte, glanspolerte 18" lettmetallfelger i 5-arms blade-design, antrasittsorte, glanspolerte

Oversikt

Opplev Audi A3 Sportback TFSI e fra ulike vinkler i denne 360-graders animasjonen.

A3 tfsi e

Dynamisk og kortfattet: Eksteriøret

Audi A3 Sportback TFSI e er kompakt på veien. Fronten domineres av en bred, sekskantet singleframe. Skulderlinjen som løper fra front- til baklyktene strekker kjøretøyet visuelt. Hjulbuene er fremhevet med skuldre som stikker seg tydelig frem. C-søylene som skråner bratt gir også fem-dørutgaven en overbevisende fremdrift. TFSI e-emblemet på bagasjeluken signaliserer at den tilhører plug-in-hybrid-familien fra Audi.

Sporty og høyverdig: Innsiden

Interiøret* i Audi A3 Sportback TFSI e er preget av det sorte instrumentpanelet og midtkonsollen. Bredden på cockpiten fremheves av horisontale linjer og overflater med tydelig utforming. Cockpiten er fullstendig fokusert på føreren. Den nyutviklede kontrollenheten for klimaanlegget heller også lett mot føreren. Den valgfrie kontur- og stemningsbelysningspakken sørger for et mer personlig preg på innsiden, som med 30 valgbare farger skaper mer atmosfære i kupeen.