Audi A3 Sportback e-tron hybridbil > A3 > Audi Norge

A3 Sportback e-tron hybridbil

Audi A3 Sportback e-tron hybridbil

Fremtidens mobilitet vil by på mange utfordringer. Vi har tatt utfordringen, og her er svaret: Audi A3 Sportback e-tron er en hybridbil i premiumsjiktet med plug-in-hybriddrift. Denne kompaktbilen takler hverdagen, uansett hva den måtte by på.

Elektrisk mobilitet med stil som er gjennomtenkt ned til hver minste detalj. Fordeler med hybridbil er mange. Audi A3 Sportback e-tron har elbilens positive egenskaper kombinert med fordelene til en forbrenningsmotor i én og samme bil. A3 Sportback e-tron går ett skritt lenger på alle områder. Den er enkel og rask å lade. Hjemme og på farten.

Denne modellen kan dessverre ikke konfigureres for øyeblikket. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon.

I forbindelse med overgangen til WLTP vil ikke priser og tekniske data (herunder, men ikke begrenset til, utslippsverdier, drivstoff-forbruk og vekt) være korrekte til enhver tid. Vi oppfordrer til å ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon eller se siste oppdaterte prisliste.
 • 563x317_AA3_E-TRON_D_161002.jpg
  Finn din nærmeste forhandler

  Finn din nærmeste Audiforhandler og bok en prøvekjøring av hybridbilen Audi A3 Sportback e-tron.

  Til forhandlersøk
 • 563x317_AA3_E-TRON_161004.jpg
  Bildegalleri

  Her finner du bilder som du også kan laste ned.

  Oppdag nå
 • 563x317_AA3_E-TRON_D_161011.jpg
  Kom lenger med hybridbilen Audi A3 Sportback e-tron

  Nå nye mål og spar energi, uten å gi avkall på sportsligheten. Dette er veien til fremtidens mobilitet. Den ladbare hybridbilen Audi A3 Sportback e-tron har et CO₂-utslipp på bare 35 gram per kilometer i gjennomsnitt, og et forbruk ved blandet kjøring på 1,5 l/100 km.

  Audi A3 Sportback e-tron akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder, og bilen har en topphastighet på 222 km/t. Sparsommelig dynamikk. Det beste fra to verdener i en unik bil i toppklassen.

Enkel og rask lading for Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron er utstyrt med Audis hurtiglader som standard. Med dette ladesystemet, kan plug-in hybriden lades enkelt og raskt - hjemme og på veien. Ladekontakt ligger bak de fire ringene i Audi singleframe-grillen, og ladeutstyret er ukomplisert å bruke. En ladeholder for praktisk oppbevaring kan fås som ekstrautstyr, i progressiv Audidesign. Når den kobles til en industrikontakt, lades bilen opp på bare litt mer enn to timer. Du kan også lade på offentlige ladestasjoner langs kjøreruten, ved bruk av ladekabel for ladestasjoner, som kan fås som tilleggsutstyr. Alternativt kan du lade med strømkabelen med husholdningsstøpsel, som settes i en stikkontakt der du måtte komme over en. En full opplading tar mellom to og fire timer. Ladetiden varierer fra land til land. Du får nærmere informasjon hos din Audi-forhandler.

00:00 | 00:00

Få en sniktitt av Audi A3 e-tron Sportback